این آمار در مورد افراد جوان بین ۱۸ تا ۳۴ ساله به ۲۵ درصد میرسد. با وجود این که تصور میشود خطر ابتلای افراد جوان به کووید ۱۹ کمتر است، این افراد بخش قابل توجهی از موارد جدید ابتلا به بیماری را در مناطق آلوده آمریکا به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش پایگاه خبری ساینسدیلی، این تحقیقات که با کمک ۲۹۴ بیمار مبتلا به علایم خفیف کرونا در ۱۳ ایالت مختلف آمریکا انجام گرفته است، نشان میدهد، این بیماری می تواند موجب بروز بیماری بلندمدت حتی در میان افراد دارای علایم خفیف، از جمله جوانان شود.
از بین این افراد، ۵۶ درصد اعلام کردند علایم کووید ۱۹ پس از یک هفته از بین رفته است اما ۳۵ درصد باقی مانده، این علایم را برای مدتی بین ۱۴ تا ۲۱ روز تجربه کردهاند.
بیشترین علامت مستمر این بیماری سرفه بوده است که ۴۳ درصد از داوطلبان آن را تجربه کردهاند. گیجی با ۳۵ درصد و تب با ۲۶ درصد در مقام بعدی قرار دارند.
در مقام مقایسه بیش از ۹۰ درصد از افرادی که دچار آنفلوآنزا میشوند، ظرف دو هفته به طور کامل بهبود مییابند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همهگیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند.