کد خبر: ۶۶۳۵۷۳
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴

بستری ۱۸۹۳ بیمار مبتلا به کرونا در مازندران

شیوع ویروس کرونا در مازندران همچنان افزایشی است و اگر مسائل و پروتکل‌های بهداشتی همچنان از سوی عده‌ای از مردم رعایت نشود، شاهد ابتلای بیشتر مازندرانی‌ها و افزایش فوتی‌ در این استان خواهیم بود، مسئولان نیز معتقدند باید در شرایط فعلی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با کرونا زندگی کنیم و این روند نیاز به تغییر نگرش مردم نسبت به این ویروس دارد.
بستری ۱۸۹۳ بیمار مبتلا به کرونا در مازندران
آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، سید عباس موسوی رئیس این دانشگاه اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۳ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

وی تصریح کرد: در همین مدت ۲۹۵ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۵۸۴ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.

موسوی تاکید کرد: باید در شرایط فعلی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با کرونا زندگی کنیم و این روند نیاز به تغییر نگرش مردم نسبت به این ویروس از جمله در مراودات روزانه و سطح شهر دارد.

وی افزود: استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و شستن مداوم دست‌ها جزء اساسی‌ترین فاکتورها برای جلوگیری از انتشار کووید۱۹ است.

آخرین آمار کرونا در بابل

بر اساس گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در حال حاضر ۳۰۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بستری هستند.

بر این اساسف در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸ بیمار جدید بستری و ۴۸ بیمار هم ترخیص شدند. ۴۲ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

همچنین، آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در مازندران و اقدامات بعمل آمده جهت مهار آن، موضوع دیدار و رایزنی احمد حسین زادگان، استاندار مازندران با سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود. ‎

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، استاندار مازندران با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و گفت‌وگو کرد.

طرفین در این دیدار بر حساس بودن وضعیت استان مازندران بدلیل گسترش ویروس کرونا اما قابل مهار بودن آن تاکید داشتند.

افزایش سطح هشدارها، انجام اقدامات پیشگیرانه و لغو حداکثری تجمعات و اتخاذ تصمیمات بهنگام و اثربخش با توجه به واقعیت های میدانی با استفاده از اختیارات استانی و ملی، محورهای دیگر این مذاکرات بوده است. استاندار مازندران با ارایه گزارشی از کمبودهای مراکز درمانی استان خواستار توجه ویژه وزارت بهداشت به استان مازندران شد.

وزیر بهداشت نیز با تحسین اقدامات پیشگامانه و مجدانه استاندار مازندران از ابتدای بروز این بیماری تا کنون، ضمن پذیرش تمامی درخواست های نماینده عالی دولت در مازندران و صدور دستورات لازم، خواستار ادامه اقدامات موثر استاندار مازندران تا مهار کامل این بحران شد.

در حال حاضر ۱۸۹۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی زیرنظر دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، بستری هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین