داروی مذکور یک داروی مبتنی بر فاویپیراویر و قادر به سرکوب کروناویروس جدید است. این دانشمندان در مقاله خود که مجله "medRxiv" چاپ شده است اظهار کردند: این دارو به سرعت سبب از بین رفتن کروناویروس بدن نیمی از بیماران شده و علاوه بر آن عواض جانبی جدی نداشته است.
به گفته محققان این مطالعه داروی مذکور دارای عملکرد ضد ویروسی سریع است به طوری که قادر بوده در چهار روز این ویروس را از بدن ۶۲.۵ درصد از بیماران از بین ببرد.
محققان اظهار کردند آنها به زودی آزمایشی دیگر انجام خواهند داد تا میزان استفاده از دوزهای مختلف این دارو بر میزان بهبودی بیماران را دریابند.
تاکنون محققان موفق به شناسایی چند دارو شدهاند که در بهبودی حال بیماران مبتلا به کووید-۱۹ موثر است که این داروها عبارتند از فاویپیراویر، رمدسیویر و پروتئین نوترکیب اینترفرون-۲-آلفا. این داورها به منظور مقابله با ویروس آنفولانزا، هپاتیت C و ویروس ابولا ایجاد شدهاند اما در آزمایشاتی که دانشمندان از آنها برای درمان کووید-۱۹ استفاده کردهاند نیز تا حدودی موثر واقع شده اند اما به طور کامل سبب بهبودی بیماران مبتلا به این ویروس نشدهاند.
چندی پیش وزارت بهداشت روسیه از موفقیت اولین داروی ساخت این کشور برای مقابله با کرونا و معالجهی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خبر داد.
وزارت بهداشت روسیه از ساخت اولین داروی مقابله با کرونا موسوم به اویفاویر و دریافت نتایج مثبت در معالجه بیماران مبتلا به کروناویروس با استفاده از این دارو خبر داد.
بنا به اعلام وزارت بهداشت روسیه، اویفاویر ، اولین داروی ضد ویروسی ساخت روسیه است که در آزمایشات بالینی معالجهی مبتلایان به کرونا مؤثر واقع شده است. این دارو پیشتر به عنوان درمان انواع شدید آنفولانزا استفاده میشده است.