آفتابنیوز : آفتاب- آذر منصوری معاون دبیرکل جبهه مشارکت در واکنش به سخنان «محمدنبی حبیبی» دبیرکل حزب موتلفه گفت: مطرح کردن تهدیدات دشمن علیه ایران موضوع جدیدی نیست که در کنگره اخیر جبهه مشارکت و نطق دبیرکل حزب به آن اشاره شد. ما تهدیدات دشمن را قبل از ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت اعلام کردیم و بیانیهای هم صادر شد اما حتی اجازه انتشار بیانیه به ما داده نشد.
«محمدنبی حبیبی»دبیرکل حزب موتلفه در اجلاس اخیر دبیران استانها و شهرستانهای حزب موتلفه در مشهد با اشاره به کنگره اخیر جبهه مشارکت گفته بود «چندی پیش در همایش جبهه مشارکت مسئولان این جبهه تهدیدات دشمن را بسیار بزرگ نشان دادهاند و حتی اعلام کرده بودند که با این تهدیدها، ایران تا بیست و چهار ساعت دیگر هم دوام نمیآورد اما به آنها میگویم تهدیدهای دشمنان از ابتدای انقلاب تا امروز بوده است، اما آیا باید در مقابل این تهدیدها نقطه ضعف نشان داد».
[اینجا]معاون دبیرکل جبهه مشارکت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با بیان اینکه «متاسفانه در اثر بیتوجهی و در پیش نگرفتن سیاستهای دولت اصلاحات پرونده هستهای ایران به شورای امنیت رفت و این آغاز تهدیدات جدی علیه کشور ما بود»، اظهار داشت: به اعتقاد ما واقعبینی با ضعف در مقابل دشمن تفاوت بسیار جدی دارد، استفاده از فرصتها و تبدیل نکردن آنها به تهدید نه تنها ضعف نیست بلکه نشانگر قدرت و اقتدار است.
وی تصریح کرد: جبهه مشارکت قبل از قطعنامههای 1937 و 1947 هم این نگرانی را به طور جدی اعلام کرد اما باز هم قطعنامهها و تحریمهای مورد اشاره جدی قلمداد نشد و به نظر میرسد اعلام نگرانی ما و اعلام نظر در خصوص تهدیداتی که علیه ما وجود دارد که در واقع این اعلام نظر از سر دشمنی نیست بلکه دغدغه ما برای حفظ منافع ملی است ظاهرا برای آقایان مشکل است.
منصوری تاکید کرد: با ادامه روشهایی که متاسفانه در دو سال اخیر در پیش گرفته شده قطعنامه سوم هم به نظر میرسد دور از انتظار نباشد.
وی در ادامه به طرح چند سوال پرداخت و خاطرنشان کرد: «اگر صدور قطعنامههای متوالی علیه ایران تهدید منافع ملی نیست پس چه معنی میتواند داشته باشد؟ اگر تحریمها اثرگذار نیست پس چگونه است نکات مثبت گزارش اخیر البرادعی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی تا این حد بزرگنمایی میشود و به وجوه دیگر گزارش توجهی نمیشود؟اگر قرار بر اعتمادسازی است چرا قبل از ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت این امر صورت نگرفت و به تعویق افتاد؟
منصوری ادامه داد: جبهه مشارکت نگرانیها و دغدغههای خود را در مورد ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد و تهدیداتی که علیه کشور ما وجود دارد را از همان ابتدا که احتمال میرفت پرونده هستهای ایران به شورای امنیت برود اعلام کرد بیانیهای هم صادر شد اما حتی اجازه انتشار بیانیه به ما داده نشد.
وی با تاکید بر اینکه «باز هم روش ما بازگشت به سیاستهای دولت خاتمی است»، اظهار داشت: گسترش اعتمادسازی هم با کشورهای منطقه و هم کشورهای عضو شورای امنیت برای اینکه از اجماع مجدد جامعه جهانی علیه ایران جلوگیری شود خواست ماست.
منصوری اضافه کرد: متاسفانه اتفاقی که افتاد (ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت) به اعتقاد ما تهدید بسیار جدی برای کشور است و در شرایط فعلی نکته مورد نظر شورای امنیت که در دو قطعنامه 1937 و نیز1947 مطرح کرد، بحث تعلیق غنیسازی و فعالیتهای مرتبط با آن است.
معاون دبیرکل جبهه مشارکت در پایان خاطرنشان کرد: ما همچنان شرایط کشور را شرایطی ویژه و حساس قلمداد میکنیم و هرگونه سوء تدبیر در شرایط فعلی درباره تصمیمات مرتبط با این موضوع را یک خطر و یک تهدید برای کشور ارزیابی میکنیم.