آنهایی که حاضر نشدند با لوایح پیشنهادی دولت درباره FATF موافقت کنند تا بلکه روزنهای جهت تسهیل مراودات تجاری و بانکی ایران با جهان ایجاد شود و یا با طرح خروج از پروتکل الحاقی یا NPT و ... به فضای تنشآلود فعلی در روابط خارجی دامن میزنند، حالا بیان واقعیتهای سخت اقتصادی کشور و افشاگری درباره فشارهای حداکثری آمریکا علیه اقتصاد و مردم ایران را نشانه ضعف و تمایل به مذاکره با آمریکا میدانند!
به گزارش آفتابنیوز؛ در تازهترین اقدام این رسانهها علیه دولت، روزنامههای زنجیرهای اصولگرا با تحریف سخنان نوبخت، ادعاهایی عجیبی به رئیس سازمان برنامه و بودجه نسبت دادهاند که به هیچ وجه نمیتوان از سخنان وی چنین برداشتی کرد.
نوبخت چه گفته بود؟
محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اخیرا در جریان سفر به استان همدان و در نشست اعضای شورای توسعه و برنامهریزی این استان گفته بود: همه به ویژه رهبر معظم انقلاب میدانند که در سال سختی پیش رو داریم و باید به دشمن پیام برسانم هر چه عرصه را سختتر کند ما مقاوم و فعالتر به جهانیان نشان میهیم که ایران را در اوج تحریمها ظالمانه اداره میکنیم. شدیدترین مرحله تحریم نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش میرسد امکان تبادل مالی نباشد. هرچند این تحریمها برای دیگر کشورها کارساز است، اما ملت ایران با کارنامه هشت سال دفاع مقدس و با قدرت و بزرگی، آنها را پشت سر میگذارد. برنامهای دولت که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز بود مبنی بر داشتن برنامه یکساله برای تکمیل طرحهای در دست اجرا است.
رسانههای مخالف دولت چه نوشتند؟
اما برخی رسانههای اصولگرا همین سخنان صریح و شفاف نوبخت درباره تحریمها و شرایط اقتصادی کشور را به شکل عجیبی تحریف کرده و مدعی شدند که وی به دشمنان پالس مذاکره میدهد!
روزنامه فرهیختگان درباره سخنان اخیر نوبخت در همدان نوشت: وی در سخنانی... مدعی شد، آمریکاییها اجازه فروش یک قطره نفت هم نمیدهند و تحریمهایی که اعمال شده از ماجرای نفت در برابر غذا هم سنگینتر است... این اظهار عجز و ناتوانی اقتصادی دولت تنها طرف غربی را در تحمیل فشار حداکثری حریصتر میکند.
روزنامه کیهان نیز با بازنشر همین مطلب و بدون اشاره به تاثیرگذاری تحریمها بر شرایط اقتصادی کشور و معیشت مردم، دولت را مقصر شرایط کنونی دانسته است.
وقتی زمینهسازان تحریم، تحریف میکنند؛ کشف «پالس مذاکره» با هدف «ناامید کردن» مردم
به باور تحلیلگران بینالمللی، سختترین تحریم دهههای اخیر در حال اجرا علیه مردم ایران است و رئیس جمهوری متفاوت آمریکا که حتی رای همه اعضای شورای امنیت هم برایش مهم نیست، تلاش میکند هیچ منفذی به روی ایران باز نماند. طبعا مردم و دولتمردان دچار مشکلاتی شدهاند؛ با این حال زندگی در جریان است و روند کشور همچنان ادامه دارد.
عدهای از اردوگاه تئوریهای برجسته «کاغذپارهدانستن تحریم» یا علاقهمندان «پارهشدن قطعنامهدان» که تصویرسازیشان از میدان هماوردی ایران و قدرتهای خارجی در رقم خوردن وضعیت کنونی موثر بوده، آدرس غلط به افکار عمومی میدهند و همچنان در حال «تحریف» هستند؛ تحریف واقعیاتی که بر مردم و مسئولان میگذرد. نمونه اخیر فعالیت این جماعت، اقدام روزنامهای است که وصل به شهریه دانشجویان است.
خبرگزاری ایرنا نیز در واکنش به تحریف سخنان مقامات دولتی توسط رسانههای مخالف دولت و با اشاره به سخنان رئیس سازمان برنامه و بودجه نوشته است: نوبخت البته در این سفر تنها شعار نداده، بلکه افتتاح ۱۰ هزار واحد مسکونی برای سیلزدگان همدان، آغاز کار ۳۷ طرح تولیدی با اشتغالزایی ۱۹ هزار تن و بازدید از چندین طرح ریز و درشت دیگر و تاکید بر اعتباررسانی به مواردی چون مرکز جامع سرطان هم از دیگر اقدامات او بوده است.
اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه که روایت واقعیات میدانی و تشریح بیرحمی سران آمریکا در تقاطع دو بحران تحریم و کروناست، با عصبانیت هواداران تحریم در داخل کشور مواجه شده و آن را «اظهار عجز و ناتوانی نفر اول اقتصادی دولت»، «ارسال پالس هدفمند به طرف غربی» و «نشان دادن ضرورت مذاکره با همین ترامپ قاتل» خواندهاند.
به نوشته این روزنامه، اینکه امروز و در این شرایط خاص معاون رئیسجمهوری این چنین سخن میگوید، اولین شبهه و احتمالی را که در اذهان عمومی و بهویژه رسانههایی که دنبال ضعیف نشان دادن ایران و موثر بودن تحریمها هستند، ایجاد میکند، این است که در داخل جریانی بنا دارد دوباره کشور را به میز مذاکره بکشاند و اینبار در بدترین حالت و بدترین روزها، تحت فشار تن به مذاکرهای بدهد که طرف مقابلش هیچحرفی را شنوا نیست و قلدرمآبانه تنها حرف خود را میزند.»
این سناریوسازی، در حالی است که محمود واعظی رئیس دفتر رییس جمهوری، پیشنهاد علنی وزیر امور خارجه روسیه مبنی بر مذاکره مستقیم ایران و آمریکا را رد کرد و با بیان اینکه علاوه بر روسیه، کشورهای دیگری هم پیشنهاد مذاکره ایران و آمریکا و میانجیگری دادهاند، موضع همیشگی ایران را تکرار کرد: آمریکاییها اگر دنبال مذاکره هستند، «باید به برجام برگردند و در چارچوب برجام صحبت کنند».
در دو سال اخیر و پس از خروج آمریکا از برجام و در عین حال، اعلام آمادگی ترامپ برای مذاکره، همواره واکنش رئیس جمهوری، وزیر امور خارجه و دیگر مسئولان ایران این بوده که آمریکا با خروج از برجام، میز مذاکره را ترک کرده است و بدون بازگشت این کشور به توافق پیشین با ایران و جهان، مذاکره جدید معنایی ندارد.
با این وجود، این گروه از منتقدان – و به عبارت صریحتر، مخالفان دولت تدبیر و امید- به جای توجه به مواضع صریح و رسمی دولتمردان درباره مذاکره، با آسمان ریسمان بافتن و نیتخوانی، مدعی پالس دولت به ترامپ برای مذاکره میشوند.
به نظر میرسد اگر این گروه واقعا به منافع کشور علاقه دارند، بهتر است به جای این گونه گمانهزنیهای عجیب، اندکی تلاش برای ناامید کردن مردم را کاهش دهند و به جای خودیها، دشمنان کشور را هدف بگیرند.
اعتیاد به قدرت و ثروت بدترین نوع اعتیاد و فساد است.
الآن تحریم های حداکثری فلج کننده در جریان است. تازه از 20 شهریور قرار است مکانیسم ماشه هم توسط آمریکا اجرا شود.
همه باید تحت لوای یک پرچم تلاش کنیم
این تفرقه ها بخاطر نفوذ و جریان نفوذه که مملکت رو از داخل خراب میکنه و ناامید میکنه.
پرچم ولایت فقیه و ایران میتونه مملکت رو به سرمنزل برسونه .تلاش ما باید در این مسیر باشه و لاغیر
چشم و گوش و عقل همه کار می کنند و حقایق را می دانند.
دقیقا همینه
چرا برای دور دوم هم کاندید شد و با اون همه هیاهو وارد عرصه شد ؟
چرا یه بار نگفت به این شرط وارد دور دوم انتخابات و 4 سال بعدی میشم که فلان گروه سنگ اندازی نکنن ؟
بازم که نیاز به آب و صابون هست تا روی یه عده رو باهاش بشورن
کشور 3 سال و نیم معطل مذاکره شد بعدش سه سال و نیم هم وقت صرف شد تا اثبات بشه که این برجام واقعا شاهکار قرن هست و هنر نهایی کدخدا پرستان
و وقتی هم که از ثمرات برجام پرسیده میشه چیزی برای گفتن ندارن جز اینکه دلار 26 هزاری و سکه 12 میلیونی و پراید 110 میلیونی و کارخانه های تعطیل رو به رخ مردم بکشن و صنعت هسته ای رو به تعطیلی کشوندن
یادش بخیر یکی بود میگفت دیوار تحریمها ترک برداشته و تمام تحریمهای بانکی کلا حذف میشه و هیچ کس حتی رییس جمهور بعدی آمریکا هم نمی تونه اونا رو برگردونه چون ما زبون دنیا رو بلدیم
هر چقدر هم بهش هشدار دادن این قرارداد یک طرفه به ضرر ملت هست فقط دلواپس دلواپس کردن
بعدش هم که توی این 7 سال رکورد هر چی اختلاس بود رو شکستن که تنها یک فقره اون توی صندوق فرهنگیان 12هزار میلیارد تومن بود . بعدش شاهکار دلار جهانگیری و 18 میلیاردی که واگذار شد به نور چشمی هاشون که توی انتخابات هوادارشون بودن .
بعدش هم شاهکار خصوصی سازی ها و حقوق نجومی و ...
حالا آقایون اومدن با جوسازی تقصیرات رو بندازن گردن افرادی که مشخص نیست چه کسی هستن
این که گفته میشه دلواپس این دلواپس شما توی این دولت چه مسئولیتی داره ؟ کجا در مذاکرات نقش داره ؟ کجا در بدنه دولت هست که شما نتونی کله پاش کنی ؟
شمایی که پز ساخت و ساز قرارگاه خاتم الانبیا رو میدی ولی بدهیش رو نمیدی و بعدش میخوایی مشکلات بی عرضگی اداره کشور رو بندازی گردن یه عده دیگه فکر میکنی آیا مردم با چند تا خبر جنجالی سفره هایی که ازشون کوچیک شده رو فراموش میکنن و نمی بینن ؟اینکه گوشت بالای 100 هزار شده و مرغ 20 تومن و تخم مرغ 17 هزار تومن این هنر عملکردی شماست
واقعا خیانت کردن هم حد و مرزی داره که یه عده گوی سبقت رو از همه ربودن .
اگه میخایین بدونین محبوبیت دولت چیه کافیه از مردم سوال کنین . از همین مردمی که توی کوچه بازار بدون هیچ اسم و رسمی زندگی میکنن بپرسین از عملکرد دولت راضی هستین یا نه . اونایی که اصلا اسم دلواپس هم به گوششون نخورده یا اصلا نمی دونن برجام چیه از همین مردم بپرسین تا عیار کار دستتون بیاد .
موریانه برای ارتزاق خودش غریزی عمل فنا و نابودی درخت را انجام میدهد و ایرادی بر آن نیست، اما دلواپس و خودسری که آگاهانه عمل میکند باید بداند که علاوه بر اینکه در آن دنیا باید جوابگو باشد! در این دنیا هم مورد نفرت و لعن دیگر انسانها قرار دارد. زیرا اگر کمی قانع بود و بواسطه بیعقلی اش فقط سکوت میکرد و دست از دخالت های بیجایش بر میداشت، میتوانست از برکت وجود مسئولین و مدبران با کفایت، خودش هم در کنار آنها روزی سالم بخورد و شکر خدای بزرگ را بجا بیاورد.
سنگ پا قدیم مال قزوین رو مثال می زدن الان باید بگن روتون رو برم .......
کلا اون چیزی فهمیدن،فهمیدن ،،،انتخابات نماینده مجلس،بیانگر همه چیز بود