آفتابنیوز : 
آفتاب - یک عضو اتاق بازرگانی میگوید: رشد نقدینگی از سال 83 تا کنون برابر با رشد نقدینگی در تمام تاریخ خلق پول در ایران بوده است. در این بین دولت برای مهار تورم حاصل از این رشد نقدینگی به واردات بی رویه روی آوده و تولیدات داخلی را به مرز نابودی کشانده است.
سید امین هادوی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی آفتاب افزود: تاثیر رشد نقدینگی بر اقتصاد از بعد دیگری نیز قابل بررسی است. باید دید شعارهایی که دولت درباره ایجاد اشتغال، افزایش تولید، رشد و بهبود وضعیت اقتصادی مردم مطرح کرد چه تناسبی با سیاستهایی که منجر به چنین رشد نقدینگی دارد.
وی افزود: متاسفانه این نقدینگی که بر اثر سیاستهای نادرست دولت در اقتصاد سرازیر شده هیچگونه تحولی در وضعیت تولید ایجاد نکرده است و تولید کنندگان از آن بهرهای نبردهاند.
این صادر کننده مواد معدنی ادامه داد: از این نقدینگی بیسابقه تنها طبقه خاصی که نه علاقهای به تولید دارند و نه ایجاد اشتغال، بهره برداری میکنند. دلالان، قاچاقچیان کالا، سرمایگذاران غیر مولد و بازارهای غیر قانونی و زیر زمینی پول از جمله گروههایی هستند که از شرایط فعلی و رشد نقدینگی حداکثر استفاده را میکنند. علاوه براین نقدینگی به سمت بخشهای کم ریسک سرمایه گذاری مانند بخش مسکن نیز سرازیر شده که خود عاملی برای رشد قیمت عجیب و بی سابقه آن است.
وی تصریح کرد: باید گفت رشد نقدینگی در این سالها نه تنها به اهداف و شعارهای دولت جامه عمل نپوشانده بلکه تبدیل به ضد عاملی برای رشد اقتصادی، تولید، اشتغال و ورشکستگی کارخانجات شده است.
هادوی اظهار داشت: نکته قابل توجه این است که دولت با وجود اتخاذ سیاستهای نادرست و تاثیر عکس آن بر شعارهای خود، بازهم حاضر به اعتراف به اشتباهات خود و چرخش از این سیاستها نیست و همچنان بر اجرای آن پافشاری میکند.
وی با اشاره به اظهارات طهماسب مظاهری از هنگام قبول مسئولیت در بانک مرکزی گفت: تنها رئیس کل جدید بانک مرکزی است که سیاستهای اتخاذ شده را به صراحت زیر سوال میبرد و تصمیم دارد با گسترش انظباط مالی جلوی سرعت رشد نقدینگی را بگیرد.
هادوی افزود: عجیب است که دولت با پا فشاری بر سیاستهای خود، با متهم کردن دیگران عامل تورم، گرانی و تضعیف تولید را مسائلی چون دستهای پنهان معرفی میکند. در این میان این مردم هستند که بزرگترین ضربه را از عملکرد و سیاستهای اقتصادی دولت متحمل می شوند.