گیتی خامنه ـ مجری باسابقه تلویزیون ـ به یاد اکبر عالمی، مجری و مستندساز پیشکسوتی که بامداد امروز (سه شنبه) از دنیا رفت، متنی را نوشت.
در مطلبی که گیتی خامنه برای اکبر عالمی نوشته، آمده است:
«با خودم قرار گذاشته بودم به مناسبت پر کشیدن آنها که عزیزند به گذاشتن یک استوری بسنده کنم؛ به خاطر حال دل هم وطنانم در این روزهای سخت؛ اما نتوانستم.
آنچه تصویرش را با شما شریک شدهام توصیه نامه استادم، اکبر عالمی است که سالهای پیش در نهایت زیبایی و لطف و سخاوتمندی برای دانشگاههای آنسوی آب که نیاز به معرفی نامه دارند نوشته شده است.
لطف استاد را همیشه در دل و در خاطر داشتم. از زمانی که در دانشکده هنر سینما تلویزیون در کلاسهای عکاسی رنگی و لابراتوار افتخار شاگردی شان را داشتم و بعد از بازگشت همواره به دنبال فرصتی بودم برای قدردانی از این همه بزرگواری.»
خامنه در ادامه با یادآوری خاطرهای از مرحوم اکبر عالمی نوشته است:
«به برکت لطف دوستان چند سال پیش در مراسمی در بزرگداشت استاد این فرصت را یافتم. در آن جلسه بالای سن رفتم و در حالیکه این معرفینامه را در دست داشتم استاد را که غافلگیر شده بودند مخاطب قرار دادم که استاد بزرگوارم در موفقیت من در زمینه ادامه تحصیل نقش مهربانانهای داشتید. مهرتان بعد از گذشت سالها هرگز فراموش نشده و نخواهد شد.»
این مجری در پایان خطاب به دنبالکنندگان صفحهاش در اینستاگرام نوشته است: «همهی این ها را نوشتم تا یک نکته را با تو شریک شوم رفیق همیشه؛ من توانستم پیش از اینکه مثل همیشه زود دیر شود احساسم را با عزیزی که مدیون و مرهون محبتش بودم شریک شوم و در حد بضاعتم از او سپاسگزاری کنم و از این بابت خرسندم.
آسمانی شدن استاد توانمند و با اخلاق دوران جوانی سخت غمگینم کرد و اینکه فرصتی یافتم تا پیش از پرواز محتوم همگیمان قدردانشان باشم، به غمم رنگی از آرامش است. کاش خدا این فرصت را به تک تکمان بدهد که پیش از زود دیر شدن آنچه را که باید به اتمام برسانیم و به پایانم ببریم.»
به گزارش ایسنا، اکبر عالمی مجری، منتقد و مستندساز، به دلیل ابتلا به ویروس کرونا، بامداد سهشنبه ۲۲ مهرماه درگذشت.
او متولد تیر ۱۳۲۴ در اهواز، فارغالتحصیل رشته سینما با مدرک دکتری از انگلستان است که تاکنون مستندهای مختلفی را از جمله «مروارید خلیجفارس» ساخته است. مرحوم عالمی علاوه بر تالیف و ترجمه آثاری در حوزه سینما و عکاسی، در سالهای دهه ۷۰ مجری برنامه «هنر هفتم» بود.