منابعی در پلیس فرانسه شمار کشته شدگان را دست کم ۲ نفر اعلام کردهاند. این در حالیست که برخی رسانههای فرانسوی از جمله شبکه بافام به نقل یک منبع پلیس شمار کشتهشدگان این حمله را ۳ نفر ( دو زن و یک مرد) اعلام کرده است.
برخی منابع به خصوص شبکه تلویزیونی فرانس۲۴ نیز تایید کردهاند که یکی از قربانیان زنی است که گردن زده شده است. منابع محلی در شهر نیس اعلام کردهاند که نگهبان کلیسا نیز جزو کشته شدگان است.
به گزارش رسانههای محلی فرانسه از جمله «نیس مَتن»، پلیس در محل حادثه حضور یافته و فرد مهاجم دستگیر شده است.
پلیس همچنین اعلام کرده که یک تیم مینیاب و متخصص در زمینه تلههای انفجاری نیز به محل اعزام شده است.
از سوی دیگر ژرار دارمنن، وزیر کشور فرانسه از تشکیل اتاق بحران در این وزارتخانه خبر داد و رسانههای فرانسوی نیز اعلام کردند ژان کاستکس، نخست وزیر پارلمان را برای شرکت در نشست اتاق بحران ترک کرده است.
امانوئل ماکرون نیز قرار است تا دقایقی دیگر با حضور در وزارت کشور در نشست اتاق بحران شرکت کند.
آغاز تحقیقات در دادستانی ضد تروریسم فرانسه
دادستانی ضد تروریسم فرانسه اعلام کرده است که پروندهای برای تحقیق در خصوص این حمله با عنوان «قتل» و «اقدام به قتل» مرتبطا با سازمان تروریستی و نیز ارتباط مجرمانه تروریستی و جنایتکارانه باز کرده است.
این تحقیقات به اداره مرکزی پلیس قضایی (DCPJ) و اداره کل امنیت داخلی (DGSI) فرانسه سپرده شده است.
به خبرگزاری رسمی فرانسه، بدنبال این حادثه جلسه نمایندگان در پارلمان فرانسه تعلیق و یک دقیقه سکوت اختیار شده است.
گزارش ها حاکی است حادثه حدود ساعت ۹ صبح در برابر کلسیای «نوتردام» شهر نیس، واقع در جنوب فرانسه، روی داده است.
این حمله تنها پس از ماجرای سربریدن معلم تاریخ یک مدرسه راهنمایی در حومه پاریس صورت گرفته است. ساموئل پاتی، معلم تاریخ مدرسه راهنماییِ شهر «کنفلان-سنت-اونورین» شازندهم سپتامبر گذشته به دلیل نمایش کاریکاتورهای پیامبر اسلام در کلاسی با موضوع آزادی بیان توسط یک جوان چچنی سر بریده شد.
دولت فرانسه پس از این حادثه فشار بر محافل و مراکز اسلامی را افزایش داد و تاکید کرد که با هرگونه پیام حاوی نفرتپراکنی و ترویج ایدههای اسلامگرایی افراطی در شبکههای اجتماعی به شدت برخورد میکند.
امانوئل ماکرون با محکوم کردن اقدام تروریستی حمله به معلم تارخ در دفاع از انتشار کاریکاتورهای پیامبر اسلام توسط نشریه شارلی ابدو تاکید کرده بود که از ارزشهای لائیسیته که تضمینکننده آزادی بیان در کشورش است کوتاه نمیآید.
اگر به پیامبر توهین شده از فرانسه بخواهید که شرایطی فراهم کند که با استدلال دفاع شود
سر بریدن وحشیگری و روش بی منطقان همچون داعشه
اگر ایران بلافاصله محکوم نکند دنیا ضد داعش بودن ایران را باور نمیکند
نسلشون منقرض میکردند خداوکیلی فرانسویها خیلی مرد هستند مهاجرین نمیریزد ازکشورشون بیرون
مطمئن باشید دولتمردان خارج فرانسه به مسلمانان ساکن فرانسه کمک مالی میگردد تا تحت سیاستی 5 میلیون انها بزودی تبدیل به 15 میلیون گردد تا فرانسه در چنگ مسلمانان بیافتد. به این دلیل فرانسه دست به چنین ازمون میزند.