سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اعلام این مطلب گفت: تاکنون ۱۵۰ تن از این بیماران در بخش آیسییو بستری هستند و متأسفانه تعداد مبتلایان رو به افزایش است.
دکتر ابراهیم سلمانی با بیان اینکه بیشترین مبتلایان به بیماری کرونا مربوط به شهرستانهای یزد، میمند، مهریز، ابرکوه و خاتم است، اظهار داشت: با اینکه شاهد افزایش مبتلایان به این بیماری هستیم اما تاکنون خوشبختانه تمامی بیمارستانهای استان برای پذیرش آنان با مشکلی مواجه نشده و با آمادگی کامل در حال خدماترسانی به این بیماران هستند.
وی با اشاره به تعطیلات آخر هفته جاری از هم استانیها خواست در شرایط فعلی از سفر و دورهمیهای دوستانه و خانوادگی جداً پرهیز کنند و در صورت حضور در اجتماعات، استفاده از ماسک، شست و شوی دستها و فاصله اجتماعی حداقل یک و نیم متر را رعایت کنند.
این مسئول با بیان اینکه با تعطیلیهای اعمال شده برای برخی کسبه و نیز تداوم اعمال سختگیری در رعایت پروتکلهای بهداشتی و اعمال محدودیتها برای مشاغل سطح شهرها خاطرنشان کرد: باتوجه به اعمال محدودیتها برای برخی مشاغل و به ۶۰ درصد رساندن این فعالیتها امیدواریم شاهد کاهش تعداد مبتلایان این بیماری باشیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره بر اینکه تمامی بیمارستانهای دولتی و خصوصی آماده پذیرش بیماران مبتلا به کرونا هستند، عنوان کرد: در حال حاضر تعداد ۲۰ بیمارستان اعم از دولتی، خصوصی و خیریه آماده خدمات دهی به این بیماران هستند که امیدواریم با رعایت پروتکلها و محدودیتهای اعمال شده شاهد میزان کاهش بیماران بستری باشیم.
سلمانی با تأکید بر رعایت نکات بهداشتی و دوری از ترددهای غیرضروری در سطح شهر و شرکت نکردن در هرگونه مجالس و میهمانی بیان داشت: در موج اول بیماری، تنها ۱۵ درصد بیماران به اکسیژن نیاز داشتند اما اکنون در موج سوم، ۹۰ درصد بیماران بستری نیازمند اکسیژن هستند. امیدواریم با رعایت کردن پروتکلهای بهداشتی شاهد کاهش تعداد این بیماران و سلامتی همگان باشیم. دکتر سلمانی تصریح کرد: برای اینکه به زندگی عادی بازگردیم باید زنجیره انتقال بیماری در استان قطع شود و این مهم با پوشیدن ماسک، شست و شو و ضدعفونی دستها و حضور نیافتن در اجتماعات محقق میشود و آگاه باشیم در شرایط فعلی، خانه امنترین جای دنیاست.
۵ برابر شدن آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا
از سوی دیگر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در استان یزد بشدت افزایش یافته و آمار بستریها تا ۵ برابر بیشتر شده است.
بهگزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر میرجلیلی افزود: اصلیترین علت افزایش شیوع این بیماری در یزد دورهمیهای خانوادگی و حضور در ادارات و بانکهاست.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هم اظهار داشت: یزد رتبه نخست کشور را در زمینه شیوع این بیماری داراست و شرایط نگران کنندهای داریم.
دکتر نوری شادکام افزود: گرچه تاکنون به همت و اراده و فداکاری کادر درمان و دستان یاریگر خیران در استان مشکلی در بستری بیماران نداشتیم، اما در هفته پیش رو با ادامه این روند ۱۵۰ تخت به ظرفیت تختهای استان افزوده خواهد شد.