حکمرانی، وقتی توانمند خواهد بود که کشور یک دولت داشته باشد نه دو دولت. حکمرانی توانمند آنست که زمینه آزادیهای مشروع بهویژه در عرصه بیان و قلم را فراهم کند ولی نه به این صورت که مافیاهای اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی، خنثیکننده سیاستها و برنامههای دولت در داخل و خارج باشند.
جلوگیری کردن از ادامه ریزش قیمت ارز و سکه و خودرو، چیزی نیست که مردم نفهمند کار مشترک همان مافیاهای اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی است. متأسفانه ما فقط با یک مافیا مواجه نیستیم، یک «کنسرسیوم مافیا» به جان این کشور افتاده که مایحتاج ضروری و معیشتی مردم را احتکار میکند و به هر قیمت که بخواهد میفروشد و با استفاده از امکانات تبلیغاتی گستردهای که در اختیار دارد، قیافه حق به جانب و طلبکارانه هم میگیرد!
بیرحمیهای این «کنسرسیوم مافیا» هم شامل داروی ضروری بیماران میشود، هم غذا و هم هر چیز ضروری دیگر و حتی برنامههای سیاسی و اقتصادی دولت و نظام.
همه میدانند که تولیدات داخلی مثل گوشت و مرغ و میوه و ترهبار و بسیاری از اقلام دیگر که هر روز دچار نوسانات قیمت میشوند، به تحریم و فشارهای این یا آن دولت خارجی ربطی ندارد و مستقیماً دستپخت همین «کنسرسیوم مافیا»ی داخلی است. به همین دلیل، همه میپرسند چرا مقاومتی در برابر این کارشکنیها وجود ندارد؟ کارشکنیهائی که حتی در شرایط بسیار سخت کرونائی هم جریان دارد و دست از سر مردم برنمیدارد.
ما متأسفانه بیش از یک دولت داریم و «کنسرسیوم مافیا» در کشور ما تمام برنامهها و سیاستهای دولت در داخل و خارج را خنثی میکند. تأسف بالاتر اینکه این «کنسرسیوم مافیا» نام این کار خود را انقلابیگری هم میگذارد. این وضیت غیرمنطقی نشان میدهد که امروز لازم است عقلای قوم «انقلابیگری» را معنا کنند و این واقعیت را در فرهنگ سیاسی جامعه ما جا بیندازند که انقلابیگری یعنی یکپارچه و منسجم عمل کردن در برابر دشمنان خارجی و هوای مردم و منافع ملی را داشتن در امور داخلی کشور. آنچه اکنون در کشور ما جریان دارد، دقیقاً عکس انقلابیگری است.
گیر اصلی مسئله اینجاست که متاسفانه گدا معتبر شده !!!!!!!!!!!!!!!
اکسیژن زنده ماندنش از مدیترانه تامین می شود .
بخوان انهایی که اولویت کشور برای کاسبی تحریم و جنگ میدانند .
یک پا در تهران
یک پا در مدیترانه
همانطور که بورس را بالا برد و سرمایه مردم را جذب کرده و بعد بورس را پایین کشید الان همون کار را برای دلار انجام داد
دولت دولت می اورد .
نکبت نکبت می اورد .
برخی دولت ستیز عامل نکبت های مکرر در کشور, خودشان میدانند, ملت هم میداند , فقط با روسیه
رو دربایستی دارند .
خدا هدایتشان کند , با امدن بایدن , مهاجرت معکوس از شرق به غرب کنند .
حرفی بزنه !.؟وشاید هم کنار آمده با انها!
سرمایه اجتماعی را به رانتهای گذرا فروختند و
نتیجه عملکردشان را بعدا خواهند دید
شما به این مردم و حمایت آنها نیاز دارید
از انتخابات مجلس نمی خواهید درس بگیرید
یک مجلس چه می تواند بکند با ۱۰ درصد رای
حالا شعار بدیم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنگامی که واردات وصادرات از روشهایی برای عبور از تحریم افراد خود را میطلبد که در ماندگی دولتها برای رسیدن به این تبادلات هر دولتی هر دولتی در هر کشوری را مجبور به همکاری با این گروها که ادامه تحریمها منجر به ثبات وحتی حاکمیت انان بر دولتها در هر کشوری که سالهای سال تحریم ذره ذره همه قوانین شفاف را در زیر لایه های تحریم به رنگ خاکستری ، که دولتها برای ادامه حیات مجبور به پذیرش که حتی خودروسازان و... تولیدکنندگان چه دولتی چه خصوصی نیازمند به انان برای ورود حداقل مواداولیه و... این است که مافیا بخصوص با حمایت اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور از تحریم ودامن زدن به ان در ایران در طی این سالیان سال پایه های خود را مستحکم به پهنای یک کشور
طبق نظر جامعه شناسان سیاسی
بعد از ۱۸ سال حکومت انقلابی مستقر می شود و دیگر انقلابی نیست، بلکه بدل به دستگاهی برای حفظ وضع موجود می شود.
انقلابیون در حال حاضر کسانی هستند که خواهان سقوط اند مثل فرشگردها طرفداران حکومت خواهان حفظ وضع موجودند، انقلابی نیستند.
آنها که در داخل کشور خود را انقلابی می دانند، بیشتر رانت خواران و محافظه کاران هستند، بنیادگرایانی که واژگان را معکوس بکار می برند.
همان بازی نوسانگیری که با بورس انجام دادند