بازیگر نقش حاج حسن در سریال «آقازاده» گفت: «امثال حاج حسن به همه لطمه وارد میکنند؛ از مردم عادی گرفته تا سیاسیون و ردههای بالاتر جامعه.» او افزود: «متاسفانه این شخصیت های دورو و چند رنگ هم به بطن جامعه و هم زیرساختهایش آسیب میزنند و بر همه مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هم اثر میگذارند.»
این بازیگر در پاسخ به این سوال که نگران واکنشهای منفی مخاطبان نسبت به نقش منفی خود در سریال «آقازاده» نبودید، بیان کرد: «نقش بازیگر وقتی مهم میشود که شما حس کنید نقشتان جای کار دارد، یک پیام یا حرف دارد یا افکار عمومی را تحت تاثیر قرار می دهد. اینجا دیگر مثبت یا منفی بودن نقش اهمیتی ندارد.»
جمشید هاشمپور درباره این که امثال حاج حسن در جامعه چقدر نمود دارند، هم گفت: «به نظرم در کف جامعه و در میان عامه مردم آدمهایی از جنس حاج حسن نمیبینیم اما در ردههای بالای جامعه از این حاج حسنها با شخصیت ویژه و خاصشان، زیاد داریم.»
هاشمپور با تاکید بر این که در طول دوران بازیگری، هیچ وقت به اندازه نقش توجه نکرده است، گفت: «تلاش میکنم نقشهایی را که می پذیرم، به شکلی که در فیلمنامه است، بازی کنم و انتظارات کارگردان و تهیه کننده را برآورده کنم. من نقش های کوتاهی هم داشتم که به خاطر آنها سیمرغ بلورین گرفتم. کوتاه یا بلند بودن نقش همه چیز نیست. گاهی نقش های بسیار کوتاه هم ویژگی هایی دارند که از نقش های اصلی متمایز می شوند و بیشتر جلوه می کنند.»
او درباره همکاری با سریال «آقازاده» هم این طور بیان کرد: «در سریال «آقازاده» با دعوت حامد عنقا (تهیه کننده) و با حضور کارگردان سریال (بهرنگ توفیقی) درباره «آقازاده» صحبت کردیم. ضمن اینکه فیلمنامه هم از یک اسکلت قوی و محکم برخوردار بود. با بررسی نقش و ریزه کاری هایش به توافق رسیدیم و به این ترتیب همکاری ما آغاز شد.»
هاشمپور همچین درباره چرایی عدم حضور در فضای مجازی این طور توضیح داد: «فضای مجازی در یک جایی مفید است و در جایی دیگر بسیار مضر که من بیشتر به دلایل شخصی از این فضای دور هستم. این دوری البته فوایدی هم برایم داشته است و احساس راحتی و آرامش بیشتری دارم.»
مستند «بوی خون» به کارگردانی وحید سعیدی و نویسندگی احمد رنجبر یکشنبه ها در فیلیمو و نماوا منتشر می شود. این مستند به تهیهکنندگی سیدامیر موسوینیا در هر قسمت یکی از پروندههای سیاسی – اجتماعی سریال «آقازاده» را واکاوی می کند.