کد خبر: ۶۸۶۸۱۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰

ادامه محدودیت‌های کرونایی در دستور کار

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه محدودیت‌ها تأثیر بسیار زیادی در کاهش ابتلا و انتقال ویروس شده، خواستار تدام این محدودیت‌ها شد.
ادامه محدودیت‌های کرونایی در دستور کار
آفتاب‌‌نیوز :

حسین قاسمی با حضور در یک برنامه تلویزیونی شبکه دو افزود: با توجه به بررسی‌هایی که توسط نهادهای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور انجام‌ شده محدودیت‌ها تأثیر بسیار زیادی در کاهش ابتلا و انتقال ویروس داشته زیرا ۵۲ درصد دلایل ابتلا مربوط به دور همی‌های خانوادگی بوده است.

وی ادامه داد: این طرح جامع محدودیت‌ها نتیجه ۹ ماه تجربه ستاد مدیریت بیماری و کمیته امنیتی است و جامعیت آن به این دلیل است که پنج حوزه اصلی که نیازمند مداخله و اعمال محدودیت هستند نیز شناسایی ‌شده و مبنای کار قرار گرفتند و موقعیت جغرافیایی شهرها متناسب با بستری روزانه بیماران در آنها در نظر گرفته شد و سه وضعیت زرد، نارنجی و قرمز برای شهرها تعریف شد که در هر سه وضعیت این پنج حوزه محدودیت‌ها و التزاماتشان مشخص است و با توجه به روندی که بیماری در شهرها به وجود می‌آورد این محدودیت‌ها نیز اعمال می‌شود.

قاسمی افزود: زمان اجرای این طرح اول آذر ماه بود و اکنون حدود یک ماه است که از اجرای آن گذشته و با همکاری خوب مردم و اصناف و اصحاب رسانه شاهد این بودیم که سرعت بیماری گرفته شد. گرچه این وضعیت شکننده است اما امیدوارکننده نیز هست. ۱۶۰ شهر قرمز داشتیم اما امروز همه نارنجی و زرد هستند و امیدواریم که نارنجی به زرد و سپس به سفید تبدیل شود و ما بتوانیم وضعیت بیماری را کنترل کنیم.

وی در پایخ به این سوال که به خاطر زمان محدودیت‌ها که از ساعت ۲۱ آغاز می‌شود، معمولاً حدود ساعت ۱۸ ترافیک بسیار سنگینی در سطح شهر تشکیل‌شده که حدود ساعت ۲۱ ادامه دارد، آیا برای آن فکری کرده‌اید، گفت:‌ چون این طرح استمرار دارد با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط مباحث مرتبط با طرح را برسی می‌کنیم و هر جا اگر لازم باشد پیشنهاد یا اصلاحاتی که امکان عملیاتی شدن داشته باشد را هم به ستاد ملی می‌دهیم. البته همیشه در ماه‌های سرد زمستان ترافیک از سطح نرمال بیشتر می‌شود؛ اما یکی از مباحث این است که وقتی مردم در خودرو شخصی هستند روند بیماری، نسبت به تردد با خودروهای عمومی، بهتر کنترل می‌شود.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود:‌ از ۲۹ آذر، شهر قرمز نداریم اما مستحضر هستید که به‌صورت هفتگی وضعیت شهرها را چک می‌کنیم.

وی تصریح کرد:‌ در شهرهای نارنجی شرکت‌ها و دستگاه‌ها که خدمات رسان هستند، به دو بخش ضروری و غیرضروری تقسیم می‌شوند که در بخش ضروری با ۵۰ درصد نیرو و غیرضروری و با یک ‌سوم نیرو فعالیت می‌کنند و جلسات در فضای بسته با حداکثر ۲۵ نفر برگزار می‌شود.

قاسمی افزود: مدارس و دانشگاه‌ها هم به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و در بحث تردد علاوه بر منع تردد از ساعت ۲۱ الی ۴ صبح همچنان ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی بهشهرهای نارنجی و خودروهای شخصی با پلاک بومی بهشهرهای نارنجی ممنوع است و در این صورت هر ۲۴ ساعت ۵۰۰ هزار تومان جریمه اعمال می‌شود.

وی گفت:‌ سرعت انتقال بیماری را با کمک همه افراد جامعه کاهش دادیم، اما با توجه به شروع فصل سرما که سرعت انتقال بیماری در آن بسیار بالاست باید همچنان محدودیت‌ها رعایت کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
0
1
وقتی تردد میبایستی ممنوع باشد که همه تعطیل باشند و نیازی به تردد نباشد در حال حاضر تقریبا تمام مشاغل و ادارات فعال هستند بعلاوه اینکه تردد مردم هم با حمل و نقل عمومی آزاد است اما خودروهای شخصی جریمه می شوند
این جریمه و درآمد زایی با ایجاد قوانین منع تردد واقعا جفا در حق مردمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
0
1
یا کلا قرنطینه کلی اجرا کنید و جاده ها رو ببندید یا اینکه اجازه تردد با ماشین شخصی رو بدین
چون این مجوز تردد با وسایل نقلیه عمومی بسیار خطرناکتره و البته پولساز تر برای آقایون
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین