مجید ناصری در گفتگو با ایسنا درباره ی اینکه کاندیداهای متخصص در دوچرخه سواری تایید صلاحیت نشده اند، بیان کرد: موضوع پیچیده شده است و از یک طرف حس می کنم شاید انتخابات آزاد نیست. از شانزده نفر، ۱۱ نفر تایید صلاحیت نشده اند. در حالی که افراد سابقه فعالیت های مختلف داشته اند و با دوچرخه سواری هم آشنا بوده اند.
او ادامه داد: بقیه دوستان هم که کاندیدا هستند، می توانند کار کنند اما به شرطی که از نیروهای متخصص در کادر فدراسیون استفاده کنند. رییس فدراسیون می تواند ورزشی یا یک مدیر قوی باشد اما مهم این است که سیاست گذاری مناسبی انجام دهد و از پتانسیل موجود استفاده کند. دوچرخه سواری در این سالها خیلی لطمه دیده است و امیدوارم کار دست افراد شایسته بیفتد.
داور ایرانی حاضر در المپیک توکیو در مورد اینکه کاندیداها در دوچرخه سواری تخصص ندارند، تصریح کرد: دوستان باید با دست پر آمده باشند نه اینکه حالا چون فضا را خالی دیده اند، قدم جلو گذاشته باشند. شناخت کافی از کاندیداها وجود ندارد بنابراین این افراد باید وقت بگذارند تا این رشته و جامعه دوچرخه سواری را بشناسند و نیروهای متخصص را هم جذب کنند.
او افزود: اینکه برنامه داشته باشند، مهم تر از همه چیز است و یک برنامه مناسب خودش می تواند آورده داشته باشد. در غیر این صورت اگر بدون برنامه، فقط منابع مالی تزریق کنند، هدر رفتن پول است.
سرمربی سابق تیم ملی در پاسخ به این پرسش که فکر می کند امکان بهبود اوضاع دوچرخه سواری وجود دارد، تاکید کرد: همیشه امکان پیشرفت وجود دارد و ناامید نیستیم. مشکلات باید آسیب شناسی و ظرفیت ها شناسایی شوند. ما از برنامه بلند مدت غافل مانده ایم و می توانیم به نتایج خیلی بزرگ فکر کنیم به شرطی که راه را درست برویم.
او افزود: جایگاه کمیته فنی خیلی مهم است که اگر حفظ شود و تصمیمات مهم و فنی از کانال آن گرفته شود،می توان امیدوار بود که تصمیمات در دوچرخه سواری با کارشناسی، گرفته شده باشند. در دوران سرپرستی بازنگری در کمیته فنی فدراسیون شد و حالت رسمی پیدا کرد که اتفاق بسیار خوبی بود.