آفتاب: MMSمانند تمام فناوری هايی که به کشورمان وارد شده و در دسترس مردم قرار گرفته است تا به امروز با تصميمات عجيب و غريبی روبرو شده و پايان اين داستان غم انگيز تنها ضرر و زیان مردم بود.
"کريس کيلووان" در مصاحبه مطبوعاتی ايرانسل با اشاره به اينکه بازار ايران برای شرکت "MTN " جذاب است، گفت اين شرکت سعی میکند از راهاندازی و نصب سرويسهای دارای ارزش افزوده، توسط شرکت ايرانسل حمايت کند. وی در آن زمان با اشاره به سرويس MMS اظهار داشت : MTN در برقراری اين سرويس توسط ايرانسل در ايران کمکهای لازم را به اين اپراتور انجام خواهد داد. وی در اين باره ابراز داشته بود: سرويس MMS تلفن همراه در 5 ماه ابتدایی سال آينده (1386) راهاندازی شود .
شهرداری نيز از راه اندازی سرويس پيام تصويری( MMS ) توسط مرکز 1888 شهرداری تهران خبر داد.على نيايی معاون ارتباطات اين مرکز گفته بود: «شهروندان تهرانی در آينده نزديک می توانند ديدگاههای خود در مورد مسائل شهری را در قالب عکس و فيلم به مرکز 1888 ارسال کنند به صورتيكه به محض رويت هرگونه مشکل شهری ، تصوير آن را همراه با پيام کوتاه از طريق تلفن همراه خود به اين مرکز ارائه كنند».
نيايی تصريح کرده بود: «پس از ارسال پيام توسط شهروندان، واحد پردازش خبر اين مرکز برای تکميل اطلاعات با شهروند تماس گرفته و درخواست وی را در سيکل رسيدگی قرار خواهد داد».
معاون ارتباطات مرکز 1888 در مورد نحوه پيگيری درخواست شهروندانی که از اين طريق با مرکز 1888 تماس می گيرند ، گفت : «نتيجه درخواست شهروندانی که پيام خود را از طريق MMS با مرکز 1888 در ميان گذاشتهاند، از همين طريق به آنها اعلام می شود».
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از ارايه گزارشی توسط كاشناسان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مقرر شد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور جلوگيری از تبادل داده ها و اطلاعات مغاير با قانون، شرع و اخلاق عمومی در سيستم MMS ، دستور العمل تهيه سخت افزار ، نرم افزار، تجهيزات لازم و ساير ساز و كارهای مقتضی برای صيانت از فضای شبكههای اطلاع رسانی را به شركت های طرف قرارداد اعلام کند تا پس از فراهم آوردن تمهيدات فوق و تایيد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، سرويسMMS ايجاد و فعال شود. رييس كميته مخابرات مجلس شورای اسلامی با تاكيد بر اين كه كنترل محتوای MMS و SMS جزء مصاديق شنود است، گفته بود : «كنترل و فيلترينگ MMS و SMS بايد با حكم قضايی صورت گيرد و در غير اين صورت از لحاظ قانونی جرم است».
صادق زاده اظهار کرده بود : «از لحاظ فنی و علمی ابزار فيلتر كردن MMS تلفن همراه وجود دارد؛ اما با حكم قضايی مىتوان آن را انجام داد.اگرچه فيلترينگ سايتها طبق دستور شورای انقلاب فرهنگی و كميته تعيين مصاديق انجام می گيرد؛ اما MMS و SMS تلفن همراه جزو مصاديق سايت اينترنت نيست».
چندی پيش، وفا غفاريان، رييس هيات مديره مخابرت ايران، تاكيد كرده بود كه قصد مانيتور كردن پيامهای MMS مشتركان را ندارند، كارشناسان و متخصصان مخابرات، اين موضوع را کاملا غيرممكن می دانند. رييس كميته مخابرات مجلس در این خصوص اظهار داشت : نمايندگان در واكنش به بحث فيلتر كردن MMSها قرار است هفته آينده اين موضوع را مورد بررسی قرار بدهند.(6 ماه پيش!!)
صادق زاده، نماينده مردم رشت با اعلام اين خبر گفت : اين اقدام وزارت ارتباطات بسيار تعجب برانگيز است و باعث خدشهدار شدن امنيت ارتباطات در كشور میشود. وی ادامه داد : ما (مردم) نه تنها از وزارت ارتباطات به عنوان بسترساز ارتباطی كشور انتظار پيشنهاد چنين طرحی را نداشتيم بلكه معتقديم برخورد با چنين مصوباتی كه محدوديتهای ارتباطی ايجاد می كند بر عهده وزارت ICT است.
رييس هيات مديره شركت مخابرات نيز در مقابل اظهار نظری جالب گفته بود: مخابرات طرحی را برای سالمسازی فضای MMS در حال تهيه دارد كه طبق آن اپراتورها، مراكزی برای رسيدگی به شكايت گيرندگان MMSهای ناخواسته تشكيل خواهند داد: بر اساس اين طرح، اگر مشتركی چندين بار MMS های نامطلوب و مستهجن ارسال كرد، در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط MMS وی قطع شود و در مراحل بعد به مراجع قضايی معرفی شود.