پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۵۴۳۷۲
۱۲:۲۵
۱۴۰۳/۰۹/۱۶

نخستین خوشه استارلینک Direct to cell تکمیل شد

نخستین خوشه استارلینک Direct to cell تکمیل شد
 اسپیس ایکس به نقطه عطف مهمی در خوشه ماهواره‌های اینترنتی استارلینک دست یافت.
۱۲:۲۵
۱۴۰۳/۰۹/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،

 یک موشک فالکون ۹ این شرکت ۲۰ ماهواره استارلینک را از مقر فضایی وندربرگ در ساعت ۳:۰۵ دقیقه بامداد دیروز به وقت گرینویچ به فضا برد و حدود ۶۱ دقیقه بعد آن‌ها را در مدار پایین زمین قرار داد.

به گزارش اسپیس،۱۳ دستگاه از ماهواره‌های تازه پرتاب شده قادر به تاباندن سرویس اینترنت از ماهواره به طور مستقیم به زمین بودند وبه این ترتیب نخستین مرحله از شبکه تخصصی Dircet to Cell تکمیل شد.

ایلان ماسک در این باره در پلتفرم ایکس نوشت: نخستین خوشه ماهواره استارلینک Dircet to Cell اکنون تکمیل شده است. این امر به موبایل‌ها کمک می‌کند تا در مناطق دورافتاده نیز به اینترنت دسترسی داشته باشند. پهنای باند به ازای هر اشعه فقط ۱۰ Mb است، اما خوشه‌های آینده قابلیت‌های بیشتری خواهند داشت.

بوستر نخست موشک فالکون ۹ حدود ۸ دقیقه بعد از پرتاب به زمین بازگشت روی یک پهپاد کشتی در اقیانوس آرام فرود آمد. این دوازدهمین پرتاب و فرود بوستر مذکور بود.

اسپیس ایکس تا این نقطه از ۲۰۲۴ میلادی بیش از ۸۰ ماهواره استارلینک به مدار زمین ارسال کرده است. این خوشه عظیم هم اکنون شامل ۶۷۹۹ ماهواره فعال است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha