سیاستهای جمعیتی چین سالها بر کنترل جمعیت تاکید داشت و به خانوادهها تنها اجازه یک فرزند میداد. سیاستی که حالا چند وقتی است تغییر کردهاست و دولت از خانوادههای چینی میخواهد که تعداد فرزندان بیشتری داشته باشند و آنها را در این راستا همراهی خواهد کرد. اما این سیاست برای مسلمانان این کشور کاملا معکوس است. به گونهای که آنها از مسلمانان میخواهد که خودشان را به وسیلههای جلوگیری از بارداری مجهز کنند تا باردار نشوند.
نیویورک تایمز در تاریخ 10 می پیرامون این موضوع گزارشی منتشر کرد. در این گزارش به وضعیت زنی به نام «قلنبیور سدیک» 50 ساله اشاره شده که به اجبار عقیم شده است.
در این گزارش آمدهاست: زمانی که دولت چین به مسلمانان منطقه سینکیانگ دستور داد تا به تجهیزات ضدبارداری مجهز شوند.«قلبینور سدیک» درخواست معافیت کرد. او به مقامات گفت که نزدیک به 50 سال دارد و فقط یک فرزند دارد و از محدودیتهای تولد دولت تبعیت کردهاست. اما این درخواست او فایدهای نداشت و تهدید شد که اگر نسبت به این دستور مقاومت نشان دهد، او را نزد پلیس میبرند. در نهایت خانم سدیک تسلیم این دستور شد و به یک کلینیک دولتی رفت و با گریه تن به این ماجرا داد تا پزشک با یک پنس فلزی دستگاهی را برای جلوگیری از بارداری داخل رحمش قرار دهد.
خانم سدیک هنگام توصیف این آزمایش میگوید:«احساس میکردم دیگر یک زن عادی نیستم و چیزی را از دست دادهام»
در بیشتر مناطق چین، مقامات زنان را به فرزندآوری بیشتر تشویق میکنند، چون میخواهند بحران پیری جمعیت پیش آمده را کنترل کنند. اما در منطقه سینکیانگ برای کنترل اقلیتهای قومی مسلمانان، میخواهند از رشد جمعیت آنها کم کنند.
بر اساس گزارشات یک محقق مشهور، آدریان زنز و آسوشتیدپرس با استفاده از روشهای جلوگیری از بارداری تهاجمی جمعیت این منطقه مسلمان نشین کاهش پیدا کرده است.
طی چندسال گذشته برای تحت سلطه قراردادن مسلمانان ایغور و سایر اقلیتهای آسیای میانه در سینکیانگ حملات زیادی صورت گرفته و صدها هزارنفر راهی زندانها و اردوگاهها شدند. ساکنان را برای کار در کارخانهها فرستاده و کودکان را در مدارس شبانهروزی فرستادند.
با اینکه مقامات گفتهاند که روشهای جلوگیری از بارداری داوطلبانه است؛ اما مصاحبه با بیش از 10 ایوغور، قزاق و سایر زنان و مردان مسلمان از سینکیانگ و همچنین بررسی آمارهای رسمی و اطلاعیههای دولتی و گزارشهای رسانههای دولتی نشان میدهد: تلاشهای زیادی برای کنترل و عدم موالید در این منطقه انجام شدهاست. مقامات زنان را تحت فشار قرار میدهند تا از وسیلههای جلوگیری مانند آی یو دی استفاده کنند یا عقیم شوند.
در صورت سرباز زدن از این دستور، بچهدار شدن بیش از حد و یا امتناع از اقدامات پیشگیری از بارداری، با جریمههای سنگین و یا حتی از آن بدتر، بازداشت در اردوگاهها مواجه میشوند. در اردوگاهها زنان در معرض آزار و اذیت بیشتر قرار میگیرند و به گفته برخی از بازداشت شدگان سابق مجبور به مصرف داروهایی هستند که دوره قاعدگی آنها را متوقف کند. برخی نیز میگویند در اردوگاه موردتجاوز قرار گرفتهاند.
این ستم آشکار ارزش یک اعتراض کوچک را ندارد؟؟؟؟؟
کاش حداقل خجالت بکشید