کد خبر: ۷۱۱۰۶
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۲:۲۸
گرامی مقدم: رسانه ملی اختلافات اصلاح‌طلبان را دامن می‌زند

گزارشی از آخرین نشست جنبش اعتدال گرایان

دهقان: تهدید خارجی را با تحدید داخلی پاسخگو نباشیم.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی، وغلامعلی دهقان، سخنگوی جنبش اعتدالگرایان، با حضور در جمع احزاب اعتدالگرا به بیان آخرین مواضع جریانهای سیاسی متبوع خود پرداختند.

 گرامی‌مقدم ضمن ارائه تحلیلی از آخرین وضعیت عرصه سیاسی کشور از ضرورت مقوله تخرب و نهادینه شدن آن در فرهنگ سیاسی کشور سخن گفت و وجود احزاب مستقل ومنتقد را مانعی برای افراطی‌گری ذکر کرد. وی «اعتدالگرایی» را یک ضرورت قلمداد و گفت: « هم مجلس ششم و هم مجلس هفتم تندرویهای خاص خود را داشتند یکی در عرصه سیاست دیگری در عرصه اقتصاد که عوارض و عواقب تصمیمات اقتصادی غیر کارشناسی، هم‌اکنون در سطح جامعه با تورم 300 درصدی مسکن مشخص شده است».

گرامی‌مقدم درباره وضعیت کاندیداهای حزب اعتماد ملی در سراسر گشور گفت:«فقط در 59 حوزه امکان رقابت وجود دارد و این در حالی است که ما در سراسر کشور امکان رقابت را داشتیم».

وی در پاسخ پرسشی که اختلافات اعتماد ملی با جبهه مشارکت را چگونه تبیین می‌کند، گفت:« واقعیت این است که این دو مجموعه با هم اختلاف سلیقه دارند، اما این اختلاف سلایق توسط رسانه ملی و محافل اصولگرا بزرگنمایی شده و بر طبل اختلافات کوبیده می شود».

وی گفت:« مخالفت کروبی با تحصن نمایندگان مجلس ششم مطلب جدیدی نیست و او در همان زمان هم مخالف این قضیه بود». 

غلامعلی دهقان هم رد صلاحیتهای گسترده را به نفع مصالح ملی و منافع کشور در افق استراتژیک ندانست و خواهان حضور تمامی طیف‌های فکری- سیاسی درعرصه سیاسی کشور و از جمله حضور آنان در انتخابات مجلس آتی گردید».

وی گفت:« کشور ما با تهدیدات مختلفی روبروست. در این شرایط عقلانیت حکم می‌کند این تهدیدات را با درایت تبدیل به فرصت کنیم. اما برخی آگاهانه و یاناآگاهانه تهدید خارجی را با تهدید داخلی - محدودسازی جریانهای مختلف- پاسخ می‌دهند».

وی ادامه داد:« رهبر فقیه انقلاب با انتخاب عنوان جمهوری اسلامی نشان داد، اسلامیت از مجرای «جمهوریت» قابل اعمال است وحفظ جمهوریت نظام برای تداوم نظام جمهوری اسلامی یک ضرورت است. بنابراین نباید این رکن رکین تضعیف شود و یا کم‌رنگ گردد».

دهقان در پاسخ این پرسش که چه کسانی صلاحیت حضور در مجلس را دارند، گفت: «کسانی باید در مجلس باشند که صاحبان فکر و اندیشه را ارج و قرب نهند وبا صاحبان ثروت مدارا کنند تا کشور بتواند از جهت علمی و مادی رو به جلو حرکت کند.امروزه بیش از گذشته به اتحاد صاحبان قدرت، اندیشه و ثروت نیاز داریم. علاوه بر این کسانی حضورشان در مجلس ضروری است که مدیریت پدیده‌ها را بر کنترل پدیده‌ها ترجیح دهند».

در هر حال بیش از گذشته به عامل نرم‌افزاری قدرت یعنی حضور نهادینه شده مردم نیاز داریم. 

دهقان اشاره کرد، لیستی از متعدلین کاندیداها در حال آماده شدن است اما ای کاش هیئتهای اجرایی، نظارت و شورای نگهبان دایره انتخاب‌شوندگان راگسترش می‌دادند تا رقابت هر چه بیشتر گردد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین