آفتابنیوز : آفتاب: ششمین گردهمایی سراسری سازمان دانشجویان حزب موتلفه اسلامی با حضور محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب، بادامچیان، قائممقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس، محمدجواد لاریجانی و همچنین نمایندگان احزاب جبهه مشارکت، کارگزاران، اعتدال و توسعه و مجمع نیروهای خط امام(ره) برگزار شد.
محمدنبی حبیبی، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان این که «بدون تردید دانشگاهها یکی از مراکز مهم پرورش و حضور نخبگان سیاسی است»، اظهار کرد: «در حال حاضر در کشور ما نخبگان سیاسی را میتوان به دو دسته مهم تقسیم کرد که این تقسیم بندی قابل تعمیم در بسیاری از نقاط دیگر به خصوص جهان اسلام هم است».
به گزارش آفتاب به نقل از ایسنا، وی افزود: «در این تقسیمبندی یک دسته به این انقلاب اسلامی، کشور و خدمت به مردم اعتقاد دارند و در این چارچوب به کار سیاسی میپردازند و دسته دوم کسانی هستند که در چارچوب تفکر لیبرال-دموکراسی به کار سیاسی میپردازند و در دانشگاهها و غیر دانشگاهها حضور دارند».
وی با بیان این که «این دو تقسیمبندی در یک تقسیمبندی بزرگتر دیگری وجود دارد»، گفت: «در یک صف طرفداران حکومت دینی به پیاده شدن احکام دینی در قالب حکومت دینی اعتقاد دارند و دسته دوم کسانی هستند که امر حکومت را از دین جدا میدانند و سکولاریسم بخشی از این تفکر است، اما با یک نگاه دقیق و وسیع این دو صف را در مقابل هم میبینیم. یعنی مخالفان برقراری حکومت دینی و موافقان آن».
حبیبی در ادامه تصریح کرد: «از مجموعه مطالبی که مخالفین حکومت دینی در داخل و خارج از کشور اظهار میکنند میتوانیم بدانیم که به چه دلیل این مخالفتها را مطرح میکنند و در واقع مساله مربوط به کل جهان اسلام و یک تقابلی با کلیت جهان اسلام و تفکر اسلامی مطرح است».
وی با اشاره به حادثه 11 سپتامبر و جمله رییس جمهور آمریکا که گفت «ما در آغاز یک جنگ صلیبی مجدد هستیم» و همچنین با اشاره به ممنوعیت حجاب در فرانسه اظهار کرد: «با توجه به این که غربیها توصیه میکنند که حکومت نباید ایدئولوژیک باشد و بعضیها هم آن را در کشور مطرح میکنند و می گویند که حکومت نباید ایدئولوژیک باشد، اما میبینیم که تمام رفتارهای غربیها در قالب ایدئولوژیک و در قالب لیبرال دموکراسی غرب است و بعضیها هم در کشور ما با تظاهر به روشن فکری این موارد را بیان میکنند».
وی با اشاره به مسایل زمان انقلاب که مارکسیستها باور اسلامی را از انقلاب جدا میدانستند، گفت: «سوال ما از همه مدعیان مانند مارکسیتهای زمان انقلاب این است که با کدام تحلیل میخواهید انقلاب اسلامی را جدا از اسلام تحلیل و تفسیر کنید و با تحلیل خودتان بگویید چگونه شد که انقلاب اسلامی پیروز شد».
وی با بیان این که «در الجزایر مسلمانان 30 سال جنگیدند و توانستند بر پیمان ناتو غلبه کرده و آن را از الجزایر بیرون کنند» گفت: «چرا به ما توصیه میکنند که حکومت نباید ایدئولوژیک باشد اگر حکومت ایدئولوژیک نباشد چه کسی میخواهد از انقلاب پشتیبانی کند و عدهای می خواهند همه از آنها راضی باشند که این امر در مسایل ایدئولوژیک جواب نمیدهد و چگونه می توان کنار کسی نشست که با تمام وجود علیه اسلام و حکومت دینی مبارزه میکند».
وی با بیان این عقیده که «عدهای از اینها در مجلس ششم وارد شدند و تحصن کردند»، بیان کرد: «دشمنان میگویند رمز پیروزی انقلاب عاشورا و ظهور امام زمان(عج) است و بنابراین اگر ما همین عاشورا را از انقلاب جدا کنیم هیچ تفسیر دیگری نمیتوان برای انقلاب پیدا کرد و آنهایی که میگویند این تقدسات باید شکسته شود برای این است که میخواهند جاده برای آمریکاییها هموار شود».
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خطاب به دانشجویان گفت: «سقف ما باید مشخص باشد که طرفدار حکومت دینی هستیم یا مخالف آن و در واقع به عنوان حزب موتلفه اسلامی اگر رقبای ما اسلام، نظام اسلامی و سیره امام (ره) و ولایت فقیه را قبول داشته باشند از آنها به عنوان رقیب جدی خود در صحنه انتخابات استقبال میکنیم».
وی در ادامه تصریح کرد: «مساله ما کسانی هستند که به بهانه دوم خرداد و به بهانه هر چیزی با نظام مخالفت میکنند، اما من معتقد نیستم که هر دوم خردادی که به خاتمی رای داد با نظام مخالف است، اما ما از آنها انتظاری داشتیم و داریم که وقتی افراطیونی در آنها وجود دارند و اسلام و نظام و رهبری و امام را زیر سوال میبرند جوابشان را بدهند و به آنها تودهنی بزنند».
وی با تاکید بر اینکه «آنهایی که به بهانه امام (ره) خواستند در مقابل رهبری قرار بگیرند، ملت در مقابل آنها قرار خواهد گرفت»، اظهار کرد: «در انتخابات باید تشخیص دهیم که در کدام صف هستیم. آیا در صفی هستیم که خالصانه و با تمام وجود از نظام، اسلام دفاع میکنیم یا در صف مخالف هستیم».
حبیبی با بیان اینکه «در حزب موتلفه اسلامی اعلام کردیم از جبهه متحد اصولگرایان در تمام نقاط کشور حمایت میکنیم»، گفت: «معتقدیم که مصلحت اصولگرایان، حمایت از جبهه متحد اصولگرایان است، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد و اصولگرایان هم بدانند و قبول کنند که شکستن وحدت بین اصولگرایان به ضرر همه اصولگرایان تمام خواهد شد و ما اگر برای وحدت اصولگرایان از سهم خود بگذریم این یک واجب سیاسی است و اختیاری هم نیست».