کد خبر: ۷۱۵۷۱
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۶

برگزاری همايش پيامبر اسلام(ص) و انسان معاصر

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: همايش "پيامبر اسلام(ص) و انسان معاصر" صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور استادان، دانشجويان و صاحب نظران درسالن شهيد بهشتي دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبايي آغاز شد. 

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين همايش كه ازسوي معاونت پژوهشي دانشگاه علامه طباطبايي و با همكاري نهاد رهبري در دانشگاه‌ها برگزار شده، 20 مقاله ارايه خواهد شد.
"پيامبر اعظم (ص) و عقلانيت مدرن"، "روش‌هاي معرفي پيامبر (ص) به جهان معاصر"، "پيامبر اعظم(ص) در تمهيدات عين‌القضات"، "تعاليم پيامبر اعظم(ص) و معيارهاي عقلانيت انسان معاصر"، "همسويي تعقل و تعبد در آيين پيامبر اعظم(ص)" و "محمد(ص) و انسان كامل" عنوان برخي مقاله‌هايي است كه در اولين روز برپايي همايش ارايه مي‌شود. 

در اين همايش همچنين مقاله‌هايي با عنوان "آسيب شناسي وحدت اسلامي از منظر قرآن كريم"، "عدالت ترميمي در شريعت نبوي"، "نقش نامه‌هاي پيامبر اعظم(ص) در هدايت پذيري انسان معاصر"، "بعثت و حقوق، قانون و امنيت در برنامه‌ريزي شهري"، "جايگاه زن در اجتماع از نگاه پيامبر اسلام (ص)" و "دولت‌سازي در سيره نبوي" ارايه خواهد شد. 

"محمد محمديان" رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها در اين همايش گفت: مدگرايي و عطش براي داشتن امكانات جديد باعث شده انسان هر روز بيشتر به سمت مديريت كلان جهان كه همانا هدفش انتقال فرهنگ در كنار تكنولوژي است، كشيده شود. 

وي اظهار داشت: اين مديريت كلان سعي دارد از طرق مختلف از جمله تقويت جنبه نفساني انسان‌ها و گرفتن هويت ملت‌ها به تفرقه و اختلاف بين ملت‌ها و قوميت‌ها پرداخته و عنصر خانواده را روز به روز تضعيف كند. 

وي تصريح كرد: اگر گفته مي‌شود عصر ما عصر بازگشت به دين و انبيا است گزاف نيست زيرا به دليل فشار بيش از حد و ترفندهاي مديريت كلان جهان، انسان‌ها آمادگي لازم براي بازگشت را پيدا كرده‌اند. 

محمديان، با اشاره به اينكه انسان معاصر از مديريت كشورهاي اروپايي خسته شده و براي رهايي نياز به جهت دارد، افزود: تاسي به پيامبر اعظم (ص) مي‌تواند بشر امروز را به هويت و احترام از دست رفته بازگرداند. 

"سيدصدرالدين شريعتي" رييس دانشگاه علامه طباطبايي نيز دراين همايش گفت: انسان امروز از فطرت و ذات خود دورمانده و خود را به معناي واقعي از ياد برده است. 

وي، با بيان اين مطلب كه انسان معاصر در حوزه بهره‌برداري از نظام هستي دچار مشكلات جدي شده است، اظهار داشت: ظاهرگرايي و بي‌توجهي به باطن، عدم شناخت خود و نشناختن حد و مرزها باعث شده بشر جايگاه و واقعيت‌هاي وجودي خود را فراموش كرده و به تقليد كوركورانه از غرب بپردازد. 

"ابراهيم برزگر" معاون پژوهشي دانشگاه علامه طباطبايي نيز، به اهداف برپايي همايش اشاره كرد و گفت: از آنجا كه اسلام ستيزي توسط غربي‌ها و غرب زده‌ها با عنوان مبارزه با ترويج بنيادگرايي به ويژه پس از فروپاشي بلوك شرق و حكومت شوروي و طرح نظريه برخورد تمدن ها، تهاجم و گستاخي به ساحت اسلام و مسلمانان شكل آشكارتري به خود گرفت ما را بر آن داشت تا با برگزاري اين همايش به مقابله با پروژه اسلام ستيزي بپردازيم. 

وي، با اشاره به اينكه در اين ايام شاهد تبليغات مسموم و شبهه‌افكني و تحريف اصول اسلام و باورداشت‌هاي مسلمانان و اظهارنظرهاي مغرضانه عليه پيامبر(ص) هستيم اظهارداشت: هدف ديگر اين همايش از بين بردن و خنثي كردن اينگونه توطئه‌ها و روشنگري در اين زمينه و شناسايي و شناخت شخصيت ممتاز پيامبر(ص) است. 

دبير همايش خاطرنشان كرد: اعلام نوعي همبستگي و اتحاد مسلمانان داخل و خارج از كشور در مقابله با تهاجمات ناجوانمردانه از ديگر اهداف برگزاري اين همايش است. 

همايش پيامبر اسلام (ص) و انسان معاصر فردا (چهارشنبه) به كار خود پايان مي‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین