کد خبر: ۷۲۱۵۶
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۳:۲۲
ابوطالب:

جریان حاکم حضور توده‌های مردم را نمی‌خواهد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سعید ابوطالب عضو فراکسیون اصولگرایان مستقل گفت: « جریان حاکم چندان علاقه‌ای به حضور توده‌های مردم در انتخابات ندارند زیرا آنها رای سازمان یافته خود را دارند بنابراین اگر مشارکت حداکثری نباشد همان رای را به دست می‌آورند».

نماینده تهران در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد اصلاح قانون انتخابات باعث شد که فضای انتخابات همچون سالهای گذشته فضای گرمی نباشد، گفت: «من سردی فضای انتخابات را تنها مربوط به قانون جدید تبلیغات نمی‌دانم، چند عامل دیگر نیز دانسته و یا ندانسته از سوی دولت پیش آمده که باعث شد شاهد چنین فضای سردی باشیم».

ابوطالب تصریح کرد: «یکی از عوامل سردی فضای انتخابات همانطور که در تذکرهایمان پیش از این گفته بودیم روز انتخابات است که روز نامناسبی است چون روزهای پایانی سال مردم دل مشغولی‌های دیگری دارند که جز فرهنگ ایران است و این دل مشغولی‌ها گریز ناپذیر است».

وی اظهار داشت: «مردم ایران معمولا بسیاری از تصمیمات خود را به روزهای پایانی سال اختصاص می‌دهند و خصوصا چون محرم و صفر هم پایان یافته بسیاری از جشن‌ها، عروسی‌ها و.... در این روزها برگزار می‌شود و فضای جامعه را از حالت سیاسی خارج می کند ضمنا مراکز آموزشی نیز در این روزها کما و بیش تعطیل هستند».

عضو فراکسیون مستقل تصریح کرد: «قانون انتخابات نیز یکی دیگر از دلایل سردی فضای انتخابات است، این قانون ناعادلانه است زیرا امکان مطرح شدن افراد جدید و شخصیت‌های غیرشناخته شده وجود ندارد».

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم گفت: «این قانون اجازه گردش نخبگان را نمی‌دهد و برخلاف قانون اساسی فرصت برابر ایجاد نمی‌کند و تنها به نفع شخصیت‌های سیاسی که مقبولیت اجتماعی دارند، هست».

ابوطالب تاکید کرد: «ضمنا به نظر می‌رسد مجریان در اجرایی قانون انتخابات، در اجرایی آن سخت‌گیرانه‌ تر عمل می‌کنند و بیشتر بر آیین‌نامه‌های اجرایی آن توجه دارند».

وی اظهار داشت: «متاسفانه تخلفات تبلیغاتی از صدا وسیما آغاز شده هنوز هم این تخلفات ادامه دارد عده‌ای که هیچگاه قانون را زیرپا نمی‌گذارند همچنان به قانون عمل می کنند اما برخی که همواره قانون را زیرا پا می‌ گذارند همچنان به کار خود ادامه می‌دهند و شاهدیم چگونه در کل شهر تبلیغات گسترده‌ای دادند مثلا همین آقای شهاب‌الدین صدر قطع نظر از منابع مالی تبلیغات گسترده ایشان کار ایشان چشم بستن بر قانون انتخابات است».

نماینده تهران از موارد دیگر در سرد شدن فضای انتخابات را چنین بیان کرد: «نکته مهمتر این است که مردم برای حضور و مشارکت به یقین نرسیده اند و حقیقت این است که بگوییم توده مردم از رفتار سیاسیون رضایت ندارند».

عضو کمیسیون فرهنگی افزود:‌ «عدم رضایت مردم از سیاسیون را در حضور نیافتنشان در انتخابات خواهیم دید، مردم نسبت به سیاسیون و دولتمردان دلخوشی و رضایت ندارند، زیرا توده مردم قدرت تفکیک ندارند که تفاوتی در جناح حاکم قائل شوند بنابراین وقتی مردم می‌بینند فشارهای سیاسی و اجتماعی افزایش یافته و دولتمردان به شعارهای انتخاباتی خود عمل نکردند حضور آنان در انتخابات کمرنگ تر می‌شود».

عضو فراکسیون اصولگرایان مستقل تصریح کرد: «اما می‌دانیم در شرایط فعلی جهان هیچ مساله مهمتر از مشارکت حداکثری مردم نیست و البته کشورهای سلطه‌گر نیز فشارهای سیاسی خود را منوط به عدم حضور مردم در انتخابات کرده‌اند زیرا عدم مشارکت مردم،‌مشخص می‌کند مقبولیت دولتمردان کاهش یافته بنابراین فشارهای بین‌ المللی را افزایش خواهد یافت».

ابوطالب با تاکید بر اینکه وظیفه مجلس تحدید دولت است، گفت: «وظیفه مجلس تحدید دولت است اما مجلس هفتم مرجع و پناه دولتیان شد».

وی اظهار داشت: «هیات رئیسه مجلس هفتم در برابر تصمیمات اشتباه دولت که منجر به گرانی، تورم و مساله بنزین شد به وظیفه اصلی خود که حفظ حقوق مردم بود توجه نکرد و در مقابل رفتارهای اشتباه دولت ایستادگی نکرد».

نماینده تهران افزود: «متاسفانه برخی نمایندگان مجلس هفتم به جای وکیل ملت وکیل الدوله بودند و این باعث دلزدگی مردم شده است، مجلس هفتمی‌ها باید جلوی هر اشتباهی از هر دولتی می‌ایستادند و از حقوق توده مردم دفاع می‌ کردند اگر چنین بود امروز شاهد انتخابات گرمی بودیم».

عضو کمیسیون فرهنگی با اشاره به اینکه امام(ره) فرمودند: متکی به آرا مردم باشید مردم ولی نعمتمان ما هستند، گفت: «در جریان حاکمیت دولت نهم و مجلس هفتم به رکن مردمسالاری، در جمهوری اسلامی توجهی نشد و کار مردم را به مردم واگذاشتند».

ابوطالب تاکید کرد: «متاسفانه جریان حاکم  چندان علاقه‌ای به حضور توده‌های مردم در انتخابات ندارند زیرا آنها رای سازمان یافته خود را دارند بنابراین اگر مشارکت حداکثری نباشد همان رای را به دست می‌آورند».

وی اظهار داشت: «بنابراین متاسفانه مجلس هشتم تشکیل می‌شود که تابع دولت نهم یا دهم باشد و این چنین مجلسی با عدم حضور مردم مجلسی ناتوان و غیرمفید خواهد بود».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین