کد خبر: ۷۲۱۸۸۹
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳

نامه سرگشاده عضو جبهه پایداری به رئیسی درباره وزیر پیشنهادی اطلاعات/ خطیب کیست؟

قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در نامه ای سرگشاده خطاب به ابراهیم رئیسی مخالفت خود را به معرفی حجت الاسلام خطیب به عنوان وزیر پیشنهادی اطلاعات اعلام کرد.
نامه سرگشاده عضو جبهه پایداری به رئیسی درباره وزیر پیشنهادی اطلاعات/ خطیب کیست؟
آفتاب‌‌نیوز :

قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در نامه ای سرگشاده خطاب به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی مخالفت خود را به معرفی حجت الاسلام خطیب به عنوان وزیر پیشنهادی اطلاعات اعلام کرد.

قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در نامه ای سرگشاده خطاب به ابراهیم رئیسی مخالفت خود را به معرفی حجت الاسلام خطیب به عنوان وزیر پیشنهادی اطلاعات اعلام کرد.

متن نامه به شرح ذیل آمده است:

جناب آیت الله رئیسی

رئیس جمهور انقلابی ایران

با سلام و آرزوی موفقیت در جهت به کار گیری نیروهای مخلص و انقلابی و کارآمد.

شنیده ها حاکی است که برای وزارت مهم و کلیدی اطلاعات فردی به نام آقای سید اسماعیل خطیب در نظر گرفته اید از آن جایی که وزارت اطلاعات بسیار مهم و استراتژیک است و در موفقیت و عدم موفقیت دولت شما می تواند نقش بسزایی ایفا کند به دلیل سابقه طولانی وی در مدیریت اداره اطلاعات قم و شناختی که جریان انقلابی قم از کارنامه ایشان دارند وی را برای این جایگاه مهم مناسب نمی دانیم.

همچنین برخی از احتمال عبداللهی دادستان سابق ویژه روحانیت که از نیروهای ایشان می باشد برای وزارت اطلاعات سخن می گویند.

با توجه به توصیه اخیر امام خامنه ای مبنی بر مشورت با نخبگان، اگر اجازه بفرمایید قبل از معرفی، جمعی از دوستان خدمت برسیم مطالبی که در این راستا وجود دارد مطرح کنیم. بی تردید می تواند در انتخاب این پست مهم و در جهت موفقیت شما در خدمت خالصانه به مردم مؤثر باشد»

گزینه پایداری‌ها برای وزارت اطلاعات رئیسی رد شد

همچنین گفته می شود که نصرالله پژمانفر (نماینده مشهد و عضو تندرو جبهه پایداری) که تلاش می‌شد از طرف پروپاگاندای رسانه‌ای به عنوان گزینه اصلی وزارت اطلاعات در دولت سیزدهم مطرح شود از لیست خط خورده است.

گفته می‌شود گزینه‌های مطرح برای تصدی وزارت اطلاعات، آقایان مصطفی پورمحمدی، محمدشفیعی، محمد پورفلاح و احمد خزایی هستند. نام حجت‌الاسلام عبداللهی (رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه) نیز به عنوان گزینه خارج از مدیران وزارت اطلاعات مطرح است که در محافل سیاسی گفته می‌شود در بین گزینه‌های اصلی قرار ندارد.

با روشن‌تر شدن تکلیف نامزدهای وزارت اطلاعات، اینک روشن شده است نصرالله پژمانفر (نماینده مشهد و عضو تندرو جبهه پایداری) که تلاش می‌شد از طرف پروپاگاندای رسانه‌ای به عنوان گزینه اصلی وزارت اطلاعات در دولت سیزدهم مطرح شود از لیست، خط خورده است.

همچنین گزینه دیگر جبهه پایداری (سیدمحمود نبویان) که تلاش می‌شد نام او نیز در لیست کاندیداهای تصدی وزارت اطلاعات گنجانده شود، حذف شده است.

معتمد رئیس‌ جمهور در وزارت اطلاعات کیست؟

با معرفی حجت‌الاسلام خطیب از سوی رییس‌جمهور به عنوان گزینه پیشنهادی برای وزارت اطلاعات پای برخی گمانه‌زنی‌ها درباره سوابق و کارنامه وی به میان آمد که شاید نقطه مشترک همه آن‌ها، این پرسش بود که معتمد رییس جمهوری در وزارت اطلاعات کیست و پیشینه آشنایی سیدابراهیم رئیسی با سیداسماعیل خطیب به کجا باز می‌گردد؟

به گزارش ایسنا، آغاز همکاری سیدابراهیم رئیسی و حجت الاسلام خطیب به دوران حضور رئیس‌جمهوری منتخب در قوه قضائیه بازمی‌گردد.

سیداسماعیل خطیب از سال ۹۱ تا ۹۸ رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه بود که این جایگاه ویژه‌ حکایت از اعتماد بالای رئیسی به وی دارد.

رئیسی زمانی که خطیب را به عنوان رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه منصوب کرد، درباره‌اش گفت: «حجت الاسلام خطیب بهترین گزینه برای این پست بود ولی چون در دفتر رهبری سمت داشتند به سختی توانستیم ایشان را به این سمت بگماریم و حتی خود شخص رئیس قوه در این خصوص وارد شدند.»

وی در ادامه سخنانش در دفاع از انتصاب خطیب به این سمت و پاسخ به برخی پرسش‌ها در این زمینه، تصریح کرد: «برخی می‌گویند ایشان آشنایی با قوه قضائیه ندارند، در حالی که بیش از ۱۰ سال است که به دلیل ماموریت ویژه‌ای که داشتند با تمام بدنه قوه قضائیه آشنایی دارند و در حوزه حفاظت و اطلاعات هم مهارت دارد.»

وزیر پیشنهادی وزارت اطلاعات با اقداماتش در قوه قضائیه به عنوان چهره‌ای که «مبارزه با فساد اقتصادی» را در رأس برنامه‌های خود قرار داده مطرح شد، او در یک سخنرانی‌ گفته بود: «برخی حوزه‌های اقتصاد ما با نفوذ افرادی به فساد کشیده شد و در کنار آن با تحمیل‌هایی که بر این کشور شد، سبک زندگی، روش و منش‌ برخی افراد، وابستگی و گرایش به غرب پیدا کرد.»

او در ادامه سخنانش که در مراسم معارفه مدیرکل حفاظت و اطلاعات سازمان قضایی نیروهای مسلح مطرح کرده، گفته بود: «امروز، جریاناتی تلاش می‌کنند که فساد را در کشور گسترش دهند، مقام معظم رهبری این نفوذ را اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی دانستند و امروز با همین امر مواجهیم.»

رویکردی که به نظر می‌رسد در صورت اعتماد مجلس یازدهم به او و حضورش در وزارت اطلاعات منجر به هماهنگی، همراهی و همکاری بیشتری میان وزارت اطلاعات با دستگاه‌های نظارتی دیگر برای مبارزه با فساد شود.

خطیب متولد ۱۳۴۰ است و حضور در درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب، حضور و فعالیت در اطلاعات عملیات سپاه از سال ۱۳۵۹ را هم در کارنامه دارد.

او در وزارت اطلاعات نیز فعالیت کرده است و حضور در دفتر رهبری در سوابقش ثبت شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین