در بخشی از نامه دکتر محمد رازی - منتخب اول هیات مدیره نظام پزشکی کشور خطاب به مراجع عظام تقلید و جامعه مدرسین حوزههای علمیه با اشاره به آیه هفتم از سوره آل عمران آمده است:« مدتی است گروهی که نه درس حوزه و فقه به کفایت خواندهاند و نه رنج تحصیل دانشکده طب را دیدهاند، با عقبگرد نادرست، سطحی و عامیانه به متون پزشکی سدههای ۷ و ۸ هجری و با استناد غیر کارشناسانه به احادیث سست و غیر متقن و بعضا راویان جعلی به حضرات معصومین علیهم السلام، طرحی با عنوان « تشکیل سازمان طب اسلامی ایرانی سنتی » به مجلس برده اند و در دستور کار دارند. متاسفانه با سکوت فضلا و علمای حوزه های علمیه دارند با عنوان جعلی طب اسلامی تیشه بر ریشه های اعتقادات مومنین به اسلام عزیز و قران مهجور و معتقدین به معصومین علیهم السلام می زنند.
همانطور که می دانید پزشکی امروز علمی تجربی است و دستاورد بزرگ بشری در طی هزاران سال و با آزمون و خطا در آزمایشگاه و کارآزماییهای بالینی و شواهد علمی به امروز رسیده است و با شتاب فراوان هر روز هزاران مقاله و مطالعه بالینی و تجربی و آزمون بالینی و درمانی منتشر و به روز میشود.
خواهش و استدعای اینجانب بعنوان منتخب اول سازمان نظام پزشکی کشور و به نمایندگی از قاطبه جامعه پزشکی ایران از شما، اعلام موضع رسمی اسلام و فقاهت و جامعه محترم مدرسین در مورد این فتنه بزرگی است که عدهای عوامانه و یا عامدانه بدنبال وهن اسلام عزیز و حضرات معصومین (ع) هستند.
از فقهای اسلام و علمای اندیشمند شیعه انتظار موضعگیری رسمی و قاطعانه به التقاطات و باطلاتی است که چهره منور دین محمدی و مذهب جعفری امامیه را با عنوانهای جعلی مثل طب اسلامی، طب امام کاظم و ... مخدوش میکند و آنرا به پیروان صادق ادیان الهی و ابراهیمی مشوش جلوه دهد.»
در بخش دیگری از این نامه آمده است:« ما به جد نگرانیم آنچه بعنوان طب اسلامی امروزه تبلیغ می شود برنامه سازمانهای جاسوسی غربی و لژهای فراماسونری باشد که به این طریق ضربهای کاری بر پیکر ایمان و اعتقاد مردم وارد کنند و جوانان را به اسلام و امامان و پیشوایان دین بد بین کنند.
امیدوارم فریاد «وا اسلاما»ی این مسلمان دانش آموخته پزشکی که ۵۰ سال عمر خود را صرف یادگیری و تجربه آموزی و درمان مردم کرده است وقعی در فراخور دهید و با همت شما این بساطی که بنام دین بر بن دین تیشه می زند جمع شود.»