آفتابنیوز : آفتاب: عضو حزب کارگزاران سازندگی اظهار داشت: «در بسیاری از کشورهای دنیا، به ویژه کشورهای پیشرفته وقتی نصف کابینه تغییر میکند، آن دولت به خودی خود منحل میشود و نشان دهنده این است که آن دولت اساسا مشکل ذاتی دارد».
هدایت آقایی عضو حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به برخی اخبار مبنی بر تغییرات مجدد در کابینه دولت نهم به خبرنگار سیاسی آفتاب گفت: «ثبات مدیریتی در همه دنیا به عنوان یک اصل مدیریتی شناخته شده که متاسفانه دولت نهم از آن چشم میپوشد».
وی افزود:«در بسیاری از کشورهای دنیا که حتی تغییرات قانونی در آنها زیاد است، مثل کشور ایتالیا که هر دو سال یکبار تغییر دولت دارد، عناصر کلیدی ثابتی در هر وزارتخانه حضور دارند که زمینهساز انتقال تجربیات از گذشته به حال و از حال به آینده محسوب میشوند».
آقایی تصریح کرد: «متاسفانه در دولت نهم تصمیمات و سیاستهای بسیاری اتخاذ شده که با تجربیات حاصل از سعی و خطاهای گذشته و اصول پذیرفته و آزموده شده در دنیا مغایرت دارد که بدون تردید هزینههای بالای ناشی از آن بر مردم تحمیل میشود».
این عضو حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: «هر مدیر، سه مقطع کاری دارد که در مرحله اول بیشتر شبیه یک کار آموز است، در مرحله دوم اقداماتی را انجام میدهد و در مرحله سوم در حال انتقال مدیریت و تجربیات خود به مدیر بعدی است».
وی اضافه کرد: «متاسفانه در دولت نهم اکثریت ویران در همان مقطع کارآموزی تغییر میکنند و مقطع اول را طی نکرده باید با آن جایگاه خداحافظی کنند».
آقایی با اشاره به قوانین اساسی بسیاری از کشورهای دنیا اظهار داشت: «در بسیاری از کشورهای دنیا، به ویژه کشورهای پیشرفته وقتی نصف کابینه تغییر میکند، آن دولت به خودی خود منحل میشود و نشان دهنده این است که آن دولت اساسا مشکل ذاتی دارد».
وی ادامه داد: «البته هرچند که این موضوع در قانون اساسی ما مورد اشاره قرار نگرفته ولی عقل نیز اینگونه حکم میکند که دولتی که تغییرات درونیاش از حدی فراتر رود، در درون خود مشکل جدی دارد».
این فعال سیاسی در پایان تاکید کرد: «توصیه میکنم که مجلس و مسئولان نظام هر چه سریعتر در این زمینه وارد عمل شده و از تحمیل هزینههای سنگین جابجایی مکرر مدیران به مردم و نظام جلوگیری کنند».