شاید یکی از بارزترین مشکلاتی که با آن در زندگی روزمره خود مواجه هستیم، مشکلات دندانی، پوسیدگی و بیماری لثه است که بسیاری از افراد را به ایمپلنتهای دندانی ترغیب میکند.
به گزارش الکوثر، این ایمپلنتها اغلب کمتر از حد انتظار ظاهر میشوند و در عوض به دلیل التهاب موضعی یا بیماری عفونت باکتریایی، نیاز به تکرار ایمپلنت و هزینه مجدد برای بیمار میشود. این امر دانشمندان را بر آن داشت تا به دنبال فناوری جدیدی برای ایجاد دندان مصنوعی هوشمند باشند که میتواند برای مدت طولانی و شاید برای همیشه دوام داشته باشد.
دکتر گیلسئو هوانگ، استادیار دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا به دستاورد جدیدی در زمینه دندان پزشکی به نام نانو دندانهای هوشمند رسیده است که میتوانند برای مدت طولانی در برابر باکتریها مقاومت کنند. این گزارش اخیرا در بستر دانشگاه منتشر شده است.
دکتر هوانگ میگوید: ما میخواستیم این مشکل را ریشهای حل کنیم که به یک ایمپلنت جدید و خلاقانه در آزمایشگاههای خود برسیم.
او تایید میکند که ایمپلنت جدید شامل دو فناوری اصلی است، اولین مورد شامل استفاده از موادی است که با نانوذرات پر شده است و در برابر تهاجم باکتریها مقاومت میکند؛ مورد دوم منبع نوری است که به صورت داخلی برای انجام نور درمانی در مواقع لزوم، با حرکات طبیعی دهان، مانند جویدن یا مسواک زدن دندانها، کاشته میشود.