کد خبر: ۷۳۲۹۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۵

گام اول مجلس برای محدودیت اینترنت

سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی(محدودیت اینترنت) از تصویب مواد و تبصره‌های آیین نامه داخلی این کمیسیون خبر داد و گفت: پیش‌بینی‌های لازم برای برگزاری جلسات فوق‌العاده و همچنین نشست‌های ویژه در برخی از ساعات جلسات علنی مجلس صورت گرفته است.
گام اول مجلس برای محدودیت اینترنت
آفتاب‌‌نیوز :

لطف الله سیاهکلی سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی امروز (سه شنبه 27 مهر) بعد از برگزاری سومین نشست این کمیسیون در گفتگوی زنده تلویزیونی در تشریح جزئیات این نشست اظهار داشت: سومین جلسه کمیسیون مشترک ویژه بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی که بر اساس اصل 85 قانون اساسی تشکیل شده است امروز برگزار شد که در این نشست مواد و تبصره‌های آیین نامه داخلی این کمیسیون مشترک به تصویب رسید.

وی افزود: کمیسیون ویژه مشترک بر اساس اصل 85 قانون اساسی وقتی تشکیل می‌شود عملا کل وظایف صحن علنی مجلس به این کمیسیون واگذار شده و رسانه‌ها در آن حضور داشته و تمامی نشست‌ها علنی است.

سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی تصریح کرد: در کمیسیون مشترک مخالفان و موافقان به اظهارنظر پرداخته و از نظرات افراد شاخص غیرعضو این کمیسیون هم استفاده می‌شود که در سومین جلسه این کمیسیون این کار را کردیم.

وی افزود: در صحن علنی مجلس حضور افراد متخصص غیر از نماینده وجود ندارد ولی در کمیسیون ویژه مشترک متخصصین حضور داشته و نمایندگان از اظهار نظرات آنها استفاده خواهند کرد.

وی با بیان اینکه در نشست امروز کمیسیون ویژه بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی آیین نامه داخلی بحث و بررسی شد، در این آیین نامه پیش بینی شده که نشست‌ها دو جلسه در هفته باشد ولی اگر نیاز به جلسه فوق‌العاده بود این امکان وجود دارد، همچنین بر اساس این آیین نامه مقرر شد در بخشی از ساعات جلسات علنی مجلس هم پیش بینی لازم برای برگزاری نشست‌های کمیسیون مشترک صورت گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
0
2
برای مسائلی که اولویت کشور نیستند وقت کشی میکنند چون مسئله قطع و یا محدود کردن اینترنت نه تنها نیاز به سواد ندارد بلکه کلٱ هر که بیسوادتر ،اظهار فضلش در این حوزه بیشتر هم می باشد.ولی در مسائلی مثل اقتصاد و ارائه طرحها و راه حلها دشوارتر است چون باید علم و دانش لازم را داشته باشند .اینترنت نیست که با یک دستور فیلترش کنند و یا هر کاری خواستند با آن بکنند.البته در حوزه اینترنت به وقت جایگزینی برای آن باز هم مشکل پیش می آید چون این حوزه بسیار وسیع است و تجربه و دانش داخل هم کم.
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین