کد خبر: ۷۳۶۸۱
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۴
مدیر سایت بلاگفا تشریح کرد:

نمی‌توان به وبلاگ‌نویسان گفت که چه بنویسند و چه ننویسند

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: ذات وبلاگ‌نویسی به صورتی است که نمی‌توان به نویسندگان وبلاگ بگوییم که چه بنویسند یا چه ننویسند، اما بهتر نوشتن را می‌توانیم به آنها بیاموزیم.
 
به گزارش ایسنا «مهندس علیرضا شیرازی» گفت: «می‌توان با فرهنگ‌سازی، بهتر نوشتن را به وبلاگ‌نویسان آموخت و اینکه محدودیت‌های فرهنگی و خط و مرزهایی که به نوعی باعث تضییع حقوق دیگران می‌شود را در نظر داشته‌باشند». 

وی افزود: «یک سری موارد همچون انتشار مسائل غیراخلاقی به صورت خط قرمز مشخص است که باید از سوی وبلاگ‌نویسان رعایت شود، در عین حال توجه به سایر موارد همگی نیازمند فرهنگ‌سازی و تشویق وبلاگ‌نویسان است». 

شیرازی تاکید کرد: «نمی‌توان برای وبلاگ‌نویسان منشوری را در نظر گرفت که آنها در چارچوب آن حرکت کنند. به عنوان نمونه بلاگری که خاطرات شخصی خود را می‌نویسد، نیازمند تعیین تکلیف از سوی دیگری نیست. اما بدون شک با گوشزد کردن برخی موارد از سوی خود وبلاگ‌نویسان، موجب ارتقای سطح نوشتن آنها می‌شود». 

مدیر بلاگفا افزود: «زمانی که وبلاگ‌ها در مطالب خود، کپی‌برداری از نوشته‌های دیگران را پسندیده ندانند، مسلما خط قرمزی را تعیین نکردیم، اما وبلاگ‌نویسی که می‌خواهد وبلاگ بهتری داشته باشد، قطعا به این سمت می‌رود که از کپی کردن مطالب دیگران خودداری کند». 

شیرازی خاطرنشان کرد: «چندی پیش در میان وبلاگ‌نویسان موجی ایجاد شد که با زبان عامیانه مطلب ننویسند بنابراین به تدریج آنها به این سمت رفتند که شیوه‌ی گفتار عامیانه را پیاده نکنند و با شیوه‌ی بهتری بنویسند». 

وی برخی تخلفات از جمله توهین و وارد شدن به حریم خصوصی دیگران را یکی از نقاط منفی وبلاگ‌نویسی عنوان کرد و در عین حال گفت: «باید دید این گونه تخلفات چه بخشی از کل محتوای وبلاگ نویسی ما را تشکیل می‌دهند؟ زیرا همان‌طور که همیشه بخشی از جامعه دچار تخلف می‌شود، بدون شک ما در جامعه وبلاگ‌نویسی هم شاهد تخلف هستیم که نهایتا با بررسی دلایل و عوامل تخلفات، در برخی موارد نیاز به برخورد با آنها وجود دارد». 

شیرازی یادآور شد: «توهین در وبلاگ‌ها امری است که از ابتدای عرصه‌ی وبلاگ‌نویسی وجود داشته‌است چراکه بلاگرها، وبلاگ را رسانه‌ معتبر خبری نمی‌دانند، بنابراین خودمانی نوشتن را در آن جایز می‌دانند. از سویی دیگر، اینگونه وبلاگ‌ها بازدید چندانی ندارند، لذا باید در همین حد بازدیدکننده هم به آنها نگاه کرد». 

وی در عین حال تاکید کرد: «اگر آزادی را در وبلاگ‌ها بپذیریم، برخورد با تخلفات احتمالی هم باید پذیرفته شود». 

شیرازی با تاکید بر اینکه مراجع قضایی و قانونی نقش اول را برای برخورد با تخلفات وبلاگی دارند، تصریح کرد: «وبلاگ سرویس‌ها در جایگاهی نیستند که اخلاقی بودن مطالب را تشخیص دهند، چراکه در چنین شرایطی نهایتا همه چیز سلیقه‌ای می‌شود». 

شیرازی در پایان گفت: «در حال حاضر غالب وبلاگ‌نویسان و خوانندگان وبلاگ‌ها براساس نظر شخصی خود اخلاقی بودن یا نبودن مطالب را تشخیص می‌دهند و از سویی دیگر با توجه به اینکه افراد مختلف برداشت‌های متفاوت از تخلفات و توهین‌های وبلاگی دارند تعیین چارچوبی بر همین اساس کار سختی خواهد بود».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین