کد خبر: ۷۳۷۱۲۴
تعداد نظرات: ۳۷ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲
۱۰۰ روز اول دولت رئیسی و وعده‌های محقق نشده در دوران حاکمیت یکپارجه

از وعده ۳ روزه حل مشکل بورس تا پایان فساد و رانت؛ بگوئید کدام وعده رئیسی محقق شد؟

اصولگرایان می‌گویند فعلا زود است که درباره عملکرد دولت رئیسی قضاوت کرد و منتقدان را بخاطر نقد عملکرد دولت سیزدهم، بی‌انصاف و این اقدام را ناجوانمردانه می‌دانند، اما کیست که نداند همین جریان در صد روز اول دولت روحانی چه هیاهوهی به پا کرده بودند. می‌گفتند که مملکت رو به سمت بحران می‌رود و دولت روحانی را متهم به غرب‌گرایی و بی‌خیالی نسبت به حل مشکلات مردم کرده بودند، اما حالا تا صدایی از منتقدان بلند می‌شود او را متهم به تخریب دولت می‌کنند.
از وعده ۳ روزه حل مشکل بورس تا پایان فساد و رانت؛ بگوئید کدام وعده رئیسی محقق شد؟
آفتاب‌‌نیوز :

در صد روزگی دولت رئیسی، مردم هنوز تغییر محسوسی در راستای بهبود شرایط حس نکرده‌اند. برخی کارشناسان معتقدند که دولت رئیسی در ۱۰۰ روز اول ضعیف‌تر از دولت روحانی در زمان مشابه بوده و نتوانسته آنچنان که وعده و شعار داده بود عمل کند. رئیسی و کابینه وی وعده داده بودند که مانع گرانی و افزایش قیمت کالا‌ها خواهند شد اما نه تنها از شتاب گرانی و مشکلات معیشتی مردم کاسته نشد؛ بلکه بر گرانی افزوده شده و قیمت‌ها همچنان در حال افزایش است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ یکی دیگر از وعده‌های رئیسی مبارزه با رانت و فساد بوده است. رئیسی وعده داده بود که "اگر امروز ۲۹ خرداد بود و من رئیس‌جمهور شده بودم به مردم ایران می‌گفتم که امروز پایان فساد و رانت در کشور است. "، اما انتصابات فامیلی در دولت رئیسی آنچنان گسترده بود که حتی صدای برخی اصولگرایان و حامیان رئیسی را نیز بلند کرده است.

علاوه بر این، حل مشکل بازار سرمایه و ارز نیز یکی دیگر از وعده‌های رئیسی بوده است. به گونه‌ای که برخی اعضای کابینه رئیسی، وعده حل سه روزه مشکل بورس را داده بودند اما نه تنها مشکلی از بازار سهام حل نشده بلکه شاخص کل بورس همچنان افت داشته است.

همه اینها در حالی است که حاکمیت یکپارچه در اختیار اصولگرایان و هماهنگ با دولت رئیسی هستند و بهانه‌ای برای کارشکنی و عدم هماهنگی قوای دیگر نیز وجود ندارد.

مشکلات اقتصادی خانواده‌ها را کلافه کرده

جلال جلالی زاده فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده سابق مجلس در گفت‌وگو با آرمان گفته است: من خودم که با اقشار مختلف مردم ارتباط برقرار کردم دیدم که مردم به لحاظ وضع اقتصادی و معیشتی دچار مشکل، ناامیدی و سر درگمی شده‌انــد. مشــکلات اقتصــادی خــانواده‌ها را کــلافه کــرده چــرا کــه مــردم در وضعیت معیشتی خوبی بــه ســر نمی‌برند. اما اظهــارنظر‌های مسئولان و برخی بی‌توجهــی‌هــا به مطالبات مردم باعث شده که جامعه اعتماد لازم را به مسئولان نداشته باشند. با توجه به عملکردی که در بیش از یک سال گذشته از مجلس و نزدیک به صد روز از دولت دیده‌ایم به نظر می‌رسد که چشم‌انداز روشنی از عملکرد قوا در آینده شاهد نباشیم. همین کسانی که از این تحریم‌ها استفاده کلان می‌برند از قدرتی برخوردارند که کسی جرات مخالفت با آن‌ها را ندارد. کسانی که حرفی برای گفتن دارند و قدرت در دست آنهاست، آنطور که باید و شاید نمی‌دانند که مردم با چه گرفتاری‌هایی روبه رو هستند، عدم همدلی با مردم موجب شده که جامعه به سمت نا امیدی از بهبود وضع موجود حرکت کند. مباحثی مثل یکدست شدن حاکمیت برای حل مشکلات جامعه چندان جدی به نظر نمی‌رسد. وقتی که اراده‌ای برای حل مشکلات مردم وجود ندارد، حاکمیت یکدست یا دوگانه باشد، تفاوتی نمی‌کند، چراکه بازهم همه این مشکلات وجود دارد. امروز نمی‌توان مشکلات را صرفا به گردن دولت قبلی انداخت. به هر صورت کسانی که دست اندرکارهستند چه آن‌هایی که نهاد‌های اقتصادی را در اختیار دارند و چه آن‌هایی که تریبون‌ها را در اختیار دارند و چه دیگران، همه مسئول هستند. اگر فکری به حال کشور نکنند در آینده شرایط سخت‌تر خواهد شد. این وضعیت باید الان با تدبیر کنترل شود.

وی گفت: پیش از روی کارآمدن دولت سیزدهم و مجلس بسیاری از اصولگرایان مطرح می‌کردند که مهم‌ترین مشکل کشور دولت روحانی است و اگر دولت یا مجلس عوض شوند همه مشکلات حل می‌شود؛ اما اکنون تا شرایط مطلوب فاصله زیاد است. همه می‌دانند که کشور با چه مشکلاتی روبه‌رو است و چه کسانی باید در راستای حل آن‌ها بر آیند. اینکه برخی در گذشته مشکلات را به گردن دولت قبل می‌انداختند و اکنون نیز عملکرد خود را به مسائل دیگر ربط می‌دهند دلیلش کاملا مشخص است. دیگر وقت آن گذشته که بخواهیم با افکار مردم به نفع جناح یا گروه خاص مدیریت کنیم و با طرح مسائل مختلف آدرس غلط به آن‌ها بدهیم. می‌بینیم هر روز اختلاس‌ها آشکار می‌شود. وقتی با یک مــرجع تقــلید به‌گونه نه چندان مناسبی رفتار می‌شود، نباید انتظار دیگری داشت. یک مرجع تقلید با توجه به شرایط جامعه اظهار نظر کرده‌اند. اگر مرجع تقلید نتواند حرف خود را بزند، چگونه می‌توان در جامعه به مسائل مختلف انتقاد نمود. باید دست منتقد را بوسید نه اینکـه برای او مشکل ایجاد و اهانت کرد. فکر می‌کنم که امروز باید مسئولان از منتقدن دعوت کنند تا مشکلات کشور را بیان و راهکار ارائه دهند، از آن‌ها تشکر کنند و تلاش کنند که مشکلات کشور حل شود. پس از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب باید بتوانیم بدون خشونت صحبت و انتقاد کنیم.

کدام دولت در ۱۰۰ روز اول موفقتر بود؟

علی صوفی، فعال سیاسی نیز درباره درباره عملکرد سیدابراهیم رئیسی در سه ماه نخست دولتش گفت: دولت آقای روحانی در ۱۰۰ روز نخست کاملا موفق‌تر از دولت آقای رئیسی بود، چون دولت آقای روحانی با آمادگی کامل سرکار آمد. در سیاست خارجی دقیقا دنبال مذاکره بود، مجوز این کار را نیز از مقام معظم رهبری در قالب نرم قهرمانانه گرفت بنابراین دولت روحانی از همان روز اولی که آمد شروع به کار کرد، اصلا وقت را تلف نکرد. برنامه دوم دولت آقای روحانی نیز اقتصادی بود و می‌خواست تورم را مهار کند بنابراین سیاست انقباضی در پیش گرفت و گرچه این رویکرد قدری افراطی بود، اما در نهایت تورم را تک نرخی کرد. درباره دولت آقای رئیسی واقعا هیچ برنامه‌ای دیده نمی‌شود، چون او هیچ برنامه‌ای را اعلام نکرده و هیچ تصمیم تا به الان نگرفته است.

این فعال اصلاح طلب یادآور شد: اگر بخواهیم بگوییم امروز مسئول گرانی‌ها دولت آقای رئیسی است، باید اول بگوییم «چه سیاست‌هایی را دولت او اتخاذ کرده که نتیجه آن سیاست‌های غلط منجر به این گرانی‌ها شده است»، واقعیت آن است که دولت آقای رئیسی اساسا سیاستی را در حوزه اقتصادی اتخاذ نکرده است.  آقای رئیسی کشور را از لحاظ اقتصادی رها کرده است و کنترلی بر اوضاع اقتصادی کشور ندارد. این مسئله البته قابل پیش بینی بود، چون او تیم اقتصادی ندارد. این افرادی که امروز مسئول اقتصادی در دولت هستند، دارای یک فکر هماهنگ نیستند که منتج به اجرای یک سیاست هماهنگ شود.

دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات اظهار کرد: به نظر می‌آید سفر‌های استانی آقای رئیسی را اقناع می‌کند، او فکر می‌کند کار رئیس جمهور همین است. گرچه در دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی نیز مملکت به تدریج رها شد، ولی الان کل رها شده است، چون در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری آقای رئیسی هیچ سیاست مشخصی در حوزه اقتصادی نداشته است. شعار آقای رئیسی این بود که نباید اقتصاد کشور را به دیپلماسی و سیاست خارجی گره بزنیم، اما الان مشخص است که آقای رئیسی منتظر است ببیند نتیجه برجام چه می‌شود، یعنی او دو گام جلو‌تر از آقای روحانی اقتصاد کشور را به دیپلماسی و سیاست خارجی گره زده است، گرچه آنجا هم موفقیتی دیده نمی‌شود و روزمرگی حاکم است.

این فعال سیاسی بیان کرد: آقای رئیسی فکر می‌کند با انتخاب این کابینه دیگر راحت شده است و الان باید به استان‌ها سفر کند تا ببیند مشکلات مردم چیست. ارتباط رئیس جمهور با مردم در جای خودش با ارزش است، اما آقای رئیسی حداقل ۶ ماه نخست را در تهران می‌ماند و تکان نمی‌خورد تا کار دولت روی روال قرار گیرد و طبق برنامه پیش برود، بعد او به استان‌ها می‌رفت تا ببیند برنامه‌ها چقدر به اجرا درآمده اند.  ۱۰۰ روز از ریاست جمهوری آقای رئیسی گذشت هنوز معلوم نیست هدف او چیست، به عنوان نمونه دستور داد که قیمت‌ها ارزان شود، وزیر کشاورزی نیز اعلام کرد «ماست و شیر و پنیر ارزان شد»، اما بعد مشخص شد هیچ خبری نیست بنابراین مشخص شد با دستور نمی‌شود قیمت‌ها را کنترل کرد، این قیمت‌ها علت و معلول دارند. مسائل همه وابسته به یکدیگر هستند، تصمیمات را باید یکجا با هم گرفت.  بودجه دولت محدود است و آقای رئیسی نمی‌تواند به استان‌ها برود و هر طور دلش می‌خواهد خرج کند، بلکه باید با درنظر گرفتن کمبود اعتبارات، اولویت گذاری شود که این بودجه قرار است به کدام پروژه تخصیص داده شود. درصورتی که اصلا این اولویت بندی دیده نمی‌شود.

با این حال، سید کریم حسینی نماینده اصولگرای اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری فارس با اشاره به عملکرد دولت رئیسی گفت: دولت آقای رئیسی در این مدت در بسیاری از موارد شروع خیلی خوبی داشته است. یکی از محسنات و ویژگی‌های دولت آقای رئیسی حضور مدیران ارشد اجرایی در میان مردم است که از نزدیک با مشکلات مردم آشنا می‌شوند و مردم نیز با دیدن این صحنه‌ها که مسئولانشان در میان مردم حضور پیدا می‌کنند، امیدوارانه مسائل را دنبال می‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: وقتی به میان مردم می‌رویم موجی از امید را برای حل مشکلات در جامعه مشاهده می‌کنیم و شنیده‌ها از رضایت ۷۲ درصدی مردم در یک نظرسنجی در روز‌های اخیر حکایت دارد. از سوی دیگر دولت سیزدهم در حالی کار خود را شروع کرده که مشکلات زیادی از دولت قبل باقی مانده و دولت آقای رئیسی با وجود همه این مشکلات و در یک فرصت کم توانسته شروع خوبی در بسیاری از موارد داشته باشد.  عملکرد دولت قبل به گونه‌ای بود که مردم بی امید و بی‌اعتماد شده بودند و دولت آقای رئیسی در همین مدت کوتاه توانست با عملکرد خود این امید و اعتماد را باز گرداند.البته یکی از مسائل مهمی که باید مدنظر دولت سیزدهم باشد، تعیین تکلیف مدیران میانی و مدیران کل سطح استان‌هاست که باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند تا مسئولان رده‌های میانی نیز از این بلاتکلیفی خارج شوند؛ چراکه ادامه این روند بی‌انگیزگی مدیران میانی را برای انجام امور در پی خواهد داشت و موجب بروز مشکل برای کشور خواهد شد.

انتصابات فامیلی به ضرر رئیسی است

یک گفت: متاسفانه وعده‌های کاندیداها در انتخابات از جمله نمایندگان و روسای رئیس‌جمهور و یا سایر نامزدهای انتخابات، دیگر یک شعار بیش نیست و تحقق این وعده‌ها کار بسیار دشواری شده است.

حجت‌الاسلام ناصر قوامی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با ایلنا، درباره اهمیت ارائه گزارش ۱۰۰ روزه فعالیت دولت از سوی رئیس‌جمهور گفت: متاسفانه در همه دولت‌ها برخی وعده‌هایی می‌دهند و می‌خواهند کاری انجام دهند که نمی‌شود. ظرف ۱۰۰ روز نمی‌شود حرکاتی انجام داد که موجب رضایت مردم و قانع شدن آنان شود، به هیچ عنوان امکان ندارد ظرف ۱۰۰ روز بتوان کاری انجام داد. متاسفانه وعده‌های کاندیداها در انتخابات از جمله نمایندگان و روسای رئیس‌جمهور و یا سایر نامزدهای انتخابات، دیگر یک شعار بیش نیست و تحقق این وعده‌ها کار بسیار دشواری شده است. قبل از انقلاب من مسائل سیاسی را تعقیب می‌کردم؛ بگذارید مثالی برای شما بزنم زمانی که انتخابات مجلس در قزوین برگزار می‌شد، یک نماینده‌ای حرفش این بود که آب را از شاهرود به این شهر می‌آورد در صورتی که برای این کار باید یک تونلی به طول ۲۶ کیلومتر می‌زدند که با توجه به امکانات آن موقع آسان نبود، زمانی که این آقا نماینده شد، به واسطه مشکل آب شاهرود، باغش با خشکسالی روبرو شد. آقای نماینده به شهردار نامه زد که ۲ الی ۳ تانکر آب به ما بدهید تا باغ از خشکسالی در بیاید شهردار هم پایین همان نامه نوشت هر موقع آب به شاهرود آمد، ما این تانکرها را به شما می‌دهیم، حرفم این است که برخی از وعده‌ها پایگاه اساسی ندارد.انتخابات هم محل وعده‌هاست اما نباید وعده‌هایی بدهیم که نتوانیم آنها را محقق کنیم.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به شخصه به دولت آقای رئیسی امیدوار نیستم، اما باید وقت و مهلت داد، حالا قضاوت درباره عملکرد دولت زود است این‌که بگوییم آقای رئیسی چه کاری کرده و یا نکرده است یک مقداری برای این حرف‌ها باید دست نگه داشت، از سوی دیگر آنها هم باید بیایند صاف و ساده بگویند که این شعار بوده اما نتوانستیم عملیاتی‌اش کنیم توان برآورده کردن برخی از وعده‌ها را نداریم. اما در این میان آن چیزی که من را بسیار نگران کرده است انتصابات فامیلی است، آقای رئیسی باید توجه کند که این اقدامات به ضرر شخص اوست ایشان شاید در فشار قرار می‌گیرد اما باید مقاومت کند، نباید زیر بار انتصابات فامیلی برود.

قوامی گفت: باید یک مقداری به این مسائل توجه شود و کاری مخالف با آنچه که وعده داده‌اند، صورت نگیرد که این‌ها به ضرر آقای رئیسی است. من آقای رئیسی را می‌شناسم ایشان آدمی کاملاً منضبط هستند و در دستگاه قضا با وی همکار بودم و می‌دانم که چه خصوصیاتی دارند، بنابراین از ایشان می‌خواهم به این انتصابات توجه کنند و زیر بار نروند؛ چراکه این دست اقدامات به نفع آقای رئیسی و مردم نیست و منافع ملی را باید حفظ کرد اما این انتصابات درست نیست.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی نیز درباره ارائه گزارش ۱۰۰ روزه از سوی رئیس دولت به مردم گفت: ۱۰۰ روز برای انجام کار‌ها کم است و این حرف‌ها پوپولسیتی است؛ امروز شاهدیم تازه یکی از وزرا که از مجلس رای نگرفته بود را به مجلس معرفی کرده‌اند؛ می‌خواهند گزارش ۱۰۰ روز ارائه دهند؟ چه گزارشی می‌خواهند دهند؟

همه وعده‌های رئیسی

وعده‌های رئیسی در جریان انتخابات ۱۴۰۰ به شرح زیر است:

وعده‌های مدیریتی؛

داشتن نگاه یکسان به همه مردم

تغییر وضع موجود به نفع مردم

تضمین قانونی حق همه مردم

پایان روابط فسادانگیز و جریان رانت‌خواری و برخورد با مظاهر فساد

جهت‌گیری در راستای عدالت

استفاده از همه ظرفیت‌های کشور و نیرو‌های کارآمد و اجماع‌سازی

تحول در نظام اجرایی و شیوه اداره کشور

تحول در نظام اداری برای مقابله با فساد اداری و برداشتن ضابطه‌های دست‌وپاگیر

شناخت اقلیمی مسائل کشور علاوه بر مسائل کلان

ایجاد گشت ارشاد برای مدیران

اصلاح دولت و مبارزه با فساد، ناکارآمدی و تبعیض

ایجاد سامانه شفافیت و شفاف‌سازی اقدامات

به حداقل رساندن یا منتفی کردن تعارض منافع در بسیاری از سطوح مثل بخش مسکن و سلامت

وعده‌های اقتصادی؛

ساخت ۴ میلیون مسکن در ۴ سال

ایجاد یک میلیون شغل در هر سال (۴ میلیون شغل در پایان ۴ سال)

رساندن تورم به نصف میزان فعلی و پس از آن، تک رقمی کردن تورم

ایجاد سامانه جامع اطلاعات اقتصادی

مدیریت بازار ارز

رفع وابستگی کالا‌های اساسی و سفره مردم به نرخ ارز

اصلاح نظام بانکی کشور

تحول ساختاری در نظام بانکی

سوق دادن نقدینگی به سمت تولید

افزایش نظارت بر بازار

کنترل گرانی و مقابله با گران‌سازی

اصلاح نظام قیمت‌گذاری و تامین و توزیع برای حل فاصله طبقاتی

حل فاصله طبقاتی و بی‌عدالتی با تغییر سیاست‌های نادرست اقتصادی

متناسب‌سازی حقوق مردم با تورم

توزیع عدالت با استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی

اصلاح نظام مالیاتی و ایجاد سامانه هوشمند برای مقابله با بروکراسی فسادزا

حمایت از خانواده‌ها و اقشار محروم

تامین حداقل معاش مردم با ارائه کارت خرید برای سه دهک پایین

جهش در تولید و تقویت کسب و کار

استفاده از ظرفیت تولیدی کشور که ۴۰ درصد آن خالی است

فعال کردن اقتصاد دریایی

وعده‌های سلامت و بهداشت؛

آسان کردن دسترسی به متخصصین و پزشکان در همه کشور

واکسیناسیون کرونا برای همه آحاد مردم در اسرع وقت

کمک به آسیب‌دیدگان از کرونا

کاهش ۵۰ درصد از هزینه‌های درمان

پرداخت هزینه درمان از طریق ارائه کارت سلامت برای برخی از اقشار جامعه

توسعه خدمات درمان ناباوری

توجه به معیشت و حقوق پزشکان و پرستاران

وعده‌های اجتماعی و فرهنگی؛

حل مشکل مسکن جوانان در آستانه ازدواج

رایگان شدن اینترنت برای دهک‌های پایین جامعه

رونق اقتصاد فضای مجازی

تجدید نظر در بخشنامه‌های دست و پاگیر

حل مشکل طرح تحول سلامت

حل آسیب‌دیدگی عدالت در جامعه

شناخت حقوق همه مردم و دختران و زنان و روستاییان برای حل مشکلاتشان

وعده‌های سیاست خارجی؛

پایبندی به برجام با اقتدار خارجی در امتداد اقتدار داخلی

سامان دادن اقتصاد، معیشت و فرهنگ و مسائل اجتماعی و حقوق مردم در عرصه سیاست خارجی

تردید نکردن برای رفع تحریم‌ها و در کنار آن خنثی‌سازی تحریم و شرطی نکردن اقتصاد

توجه ویژه به دیپلماسی اقتصادی در کنار دیپلماسی سیاسی و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی منطقه‌ای

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۳۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
4
50
ترکیب دولت و مجلس و قوه دیگه خودش ...است نیازی به تخریب نداره
حجت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
82
10
به نظر آدم عاقل وبی تعصب
وقتی. که هزینه. دولت. صفر. تحویل اقای ریسی میدی. با کسری بودجه آنچنانی انتظار چه دارید
اصولگرایان ۸سال به شما فرصت دادن
حداقل شما دو سال صبر کنید
ببین چه میشه
چهار روز از قدرت افتادی چه هواری می کنید
چهل سوار سوار بر مردم بودی
هیچ غلطی نکردی
بزار اقای ریسی هم چند صباحی در قدرت باشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
از وقتی انتخاب شده دلار از بیست و یک هزار تومن رسیده به حدود سی هزار تومن.ایشان همین که این توان رو داشته باشه که به مشکلات قبلی اضافه نکنه خودش یه موفقیت هست.حل مشکلات موجود پیش کش.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
زمان روحانی دلار ۳۲ تومنم رسید ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
در زمان ریاست روحانی دلار تقریبا ۱۰ برابر شد از ۳به ۳۰ یعنی هر وقت دلار رسید به ۳۰۰هزار تومان اون موقع باید حرف بزنید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
این قسمت آخری رو گل گفتی

((بزار اقای ریسی هم چند صباحی در قدرت باشه))
دقیقا در این 40 ساله همین بوده

دولت شده جای افرادی که فقط میخان با سعی و خطا بر مردم بی پناه مدیریت کنند

بدبخت به حال ما مردم

روزی خواهد رسید که .....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
تبلیغات بود برادر
از دستش کاری بر نمی آید فقط پدرحانمشان پشت اش هستند و تعریف میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
4
67
۱۰۰ روز دیگر صبر کنید تا عمق فاجعه را ببینید
پاسخ ها
بی نشان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
۱۰۰روز وعده روحانی بود اما وعده رئیسی نبوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
2
33
همين كلماتي كه به كار برديد براي فهماندن موضوع كافيست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
6
54
این بنده خدا دولت و مشکلات اقتصادی رو با قوه قضائیه اشتباه گرفته.پیش خودش فکر می کنه تو قوه قضائیه شط القمر کرده و حالا هم مثل اونجا میتونه با روشهای به قول خودش سریع فوری و انقلابی مشکلات مملکت رو حل کنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
1
51
اگر وضعیت اقتصادی خراب است، که هست ولی با همین شرایط آقایان قول بهبود اوضاع را دادند. وقتی ادعا می کردند که مشکل مملکت مدیریتی است و نه تحریمی، که بود خوب حالا که مدیریت یکدست شده و تحریم ها هم اثر ندارد( بقول خودشان) پس حلش کنند. ببینید وقتی آقایان بر اساس سیره امام علی سفر استانی و در میان مردم بودن برای دیدن مشکلات مردم را اشتباهی می‌گیرند و نمی‌دانند که اگر در آن زمان وسائل ارتباط جمعی می بود ، قطعا طور دیگری عمل می شد. وقتی دو روز در هفته را برای بازدید از استانها میگذارند، مشخص است نتیجه چنین دیدگاهی تقریبا برای مملکت، هیچ خواهد بود. امروزه رفتن از این طرف کشور به آن طرف امتیازی نبایستی محسوب شود و هر کس بگوید قطعا اشتباه میکند. بنشینند سر جایشان و بجای راه رفتن فکر کنند و برنامه ریزی کنند. یعنی همین رو هم نمیدونند؟؟؟؟!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
ایشون سرکشی به مناطق اولویت دارد و نمی داند که مدیران بجای ایشان ممکن است تصمیم هوایی بگیرند که باعث ایجاد مشکلات شود. مثل همین تصمیمی که برای افزایش قیمت خودرو گرفته شد و باعث افزایش بیش از پیش قیمت ها شد!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
نکنه توقع داشتین ایشان در 100 روز قیمتها رو به 8 سال پیش بر می گرداند ؟
ببم جان تورم یعنی روز به روز قیمت زیاد بشه به اندازه مقدار تورم
توی ایران تورم منفی نداریم یعنی اگه قیمت کالایی الان 10000 تومن باشه با تورم بالای 50 درصد روحانی یک سال بعد میشه 15000 و بعد از دو سال میشه 22500
یه خرده الفبای اقتصادی رو یاد بگیرین بعد توقع ارزان شدن در 100 روز و بهبود اقتصادی رو داشته باشین
محمدپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
2
22
با عرض ادب،
پرواضح بود در دعوای انتخاباتی،حرفها،صرفا حرف بود که شنونده‌ها منتظر شنیدنس بودنند،
قبول کنیم که ظاهرسازی تبلیغاتی در قوه قضاییه،شمس العیان بود و ... درصد بالای این وضوح رو ندیدن.پس اگر بپذیریم بطن جامعه بی گناه نیست ، استحقاق چنین شرایطی را داشت.ایشان حتی در الفبای دست و پاه شکسته مردم‌سالاری هم تا ابد مانده است چه رسد ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
34
6
تازه چند ماه از دولت آقای رئیسی می گذرد و در این مدت باید منتظر باشیم چه اتفاقی می افتد.
اما بدون شک و در هر حال، طرفداران دولت قبل روسیاهند که دولتشان به سر آمد و بعد از ۸ سال، ملت را بدبخت کردند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
3
35
باید گفت مقصر کسانی هستند که خوش باور بودند و فکر می‌کردند با این دولت نالایق... چیزی بهتر میشه. آکثربت این واقعیت را می دانستند و در انتخابات هم شرکت نکردند. در واقع یک زیر ده درصدی هستند که هنوز طور دیگری فکر میکنند و امیدواریم آنها... دفعه دیگر انتخاب درست کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
هر کسی فکر میکنه خرابی و فلاکت ایجاد شده در 8 سال در 100 روز درست میشه واقعا باید بره روانپزشک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
4
40
این ۱۰۰۰ روز هم فرصت داشته باشد توانايي ندارند حل مشکلات با سر زدن به آنها دردی دوا نمیکند
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
4
18
اسفندماه زمان خداحافظی دولت با ملت هست
چون باید درصد افزایش حقوق 30 تا 40 درصد در سال 1401 تعیین شود که نمیکنند
عیدی و......
بای بای رییسی
وعده ملت با شعور با شما اسفند 1400
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
28
7
شما موقع روحانی لال بودی.. 8 سال هیچ ...نکرد روحانی .. طاقت بیار بموقش دهنت بسته میشه.. اصلاح طلبان بی‌خاصیت و مفت خور..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
0
25
فقط خدای بزرگ و مهربان به داد ملت برسد و شر متظاهران و چاپلوسان را از سر ملت کم کند و هدایتشان کند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
24
3
مدیر مسئول سایت آفتاب برای حرفهایت سند هم داری فرض کنید همین الان شما را برای دروغگویی و تشویش اذهان عمومی دستگیر و به زندان اوین منتقل می کنند واقعا برای حرفهایت سندی هم داری یا از روی احساسات و حزب گرایی و ... می نویسی و خودت هم برای نوشته هایت به به و چه چه میگویی شما فکر کردی مردم نمی فهمند اما باید بدانی که هنوز ... دولت مورد نظر شما همه شرکتهای دولتی را در تصرف خود دارند هنوز اکثر کرسیهای مدیریتسی کشور در اختیار اصلاح طلبان و بیتدبیران تاریخ است اما بدانید که تشت بی آبرویی دروغگویان بزودی بر زمین خواهد افتاد هنوز هم بیشتر رسانه ها از روزنامه گرفته تا سایتها و اپلیکیشنها در اختیار شماست و تا می توانید سم پاشی میکنید اما بفرمائید روحانی در طی 8 سال مذاکره با کدخدا چه قفلی را باز کرد با اینکه با خودش کلید آرده بود البته با همان کلید همه قفلهای باز را هم بست و کلیدش را گم کرد نوشته ها و تحلیلهای خودت را برای یادگاری و ثبت در دفترچه خاطراتت نگه دار شاید روزی به اینها بخندی روزگار دراز است
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
26
8
تورم 58 درصد
کسری بودجه 470 هزار میلیارد تومنی
افزایش تعهدات مالی که درست قبل از واگذاری توسط دولت ایجاد شد
ناکارآمدی در کنترل کرونا و عدم واکسیناسیون
خالی بودن انبار کالاهای اساسی
خالی بودن خزانه طبق نامه خود دولت قبل

اینها شق القمر دولت قبل هست که به رییسی ارث رسید
بعدش شما توقع دارین در 100 روز چیکار میکرد ؟

در این 100 روز واکسیناسیون رو از 12 درصد به 82 درصد رسوند و آمار فوتیها کمتر از 25 درصد قبل شد
در این 100 روز پایه پولی افزایش نیافته که هیچ بلکه کمتر هم شده یعنی مثل دولت قبل به راحت ترین کار ممکن که دست بردن به جیب مردم هست انجامش نداده و پول بدون پشتوانه چاپ نکرده
تورم نقطه به نقطه نه تنها افزایش نیافته بلکه 4 درصد هم کم شده
روابط اقتصادی با همسایگان در حال بهبود هست و اولین قدم انتخاب رایزن اقتصادی برای 35 کشور بود که در دولت قبل تعدادش 8 تا بود

همه این موارد رو در کنار این مساله که هنوز مدیران میانی دولت از دولت قبل هستند و تازه انتصاب استانداران تمام شده و دولت فعلی خودش در بودجه ای اقدام میکنه که میراث دولت قبل هست یعنی دخل و خرجی که روحانی نوشته مجبور هست اونو اجرایی کنه تا سال آینده که بودجه تصویب شده این دولت به سرانجام برسه


سیاه نمایی اقتصاد ناشی از عملکرد بد روحانی و تیم اقتصادی اون هست
معنای تورم یعنی روز به روز قیمت افزایش پیدا میکنه و وقتی با 58 درصد تورم بی سابقه اقتصاد رو تحویل میدی توقع نداشته باشین در 100 روز و حتی در دو سه سال این تورم به زیر 10 درصد برسه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
5
26
بزودی خواهند فهمید چه بر سر کشور آورده اند و جز شعار حرفی برای گفتن ندارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
5
21
وقتی رسانه های اصول گرا به خاطر مواضع آیت الله صافی گلپایگانی به ایشان میتازند و هنوز قبول ندارن راه حل گذر از مشکلات تعامل با دنیا هست و نه جنگ وضعیت بهتر از این نمیشه
خروس بی محل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
2
17
خدا وکیلی شروع دولت روحانی و با مدیریت آقای دکتر طیب نیا تورم کنترل شد. البته رکود هم بود. اصرار بر یک بخش از علم اقتصاد همین میشه. شما وقتی رابطه سیاسی و اقتصادی با جهان را قطع میکنی پول توی کشور نمیاد که تحول و حرکت ایجاد بکنه. پولهای داخلی هم که هم اختلاس میشه. توقع دارید تورم یک رقمی بشه؟
نامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
20
5
اولا شماها با ...کاریتون طی 8 سال و بخرانی که در کشور درست کرده اید انتقادتان نیز مغرضانه هست. اولین اولویت رییسی بحث واکسیناسیون و کرونا بود که بسیار موفق بوده / نکنه انتظار دارید معجزه کند و 8سال جنایت شماها را طی سه ماه بر طرف کند؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
کاش شما هشت سال قبل تر می رفتید و از احمدی نژاد عزیز دوردونوتون می گفتید که هفتصد میلیارد‌دلار پول مفقود شد آنوقت می توانستید از دولت روحانی هم انتقاد کنید که البته قابل انتقاد هم است ولی نه از طرف شما.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
10
4
ای کاش درصدروزروحانی هم این طورمی نوشتید تازمانی که شما رسانه ها که پول می گیرید تاتخریب کنید هستید این مملکت درست نمی شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
14
5
هشت سال در دولت مورد حمایت اصلاح طلبان عده ای لال بودن و در طول این سه یا چهار ماه زبان باز کردن ... از معجزات هست خخخخ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
19
5
دولت فعلی الان ماهانه ۱۰هزارمیلیاردتومان سود اوراق فردخته شده دولت قبل رامیده(اصل ان بماند)وهمچنین ماه های اخر حدود۷۰درصدحقوق ها را افزایش داد که باید این دولت انراپرداخت کندخلاصه یک زلزله ۱۰ ریشتری اقتصادی را عالما وعامداانجام داد والان درویلای خود نشسته ومیخنده!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
اشتباه منفی زدم ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
کدام ارگان افزایش 70 درصدی داشته؟
ebi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
2
14
متاسفانه وقتی که مدیران چشم روی واقعیتها می بندند و برای خوشحالی جامعه وعده های پوچ و غیر منطقی میدن آخرش یاس و ناامیدی رو به جامعه هدیه میدن ... حالا که سیاسیون نمی تونن ترک عادت کنن بهتره مردم گوششون رو ببندند و نشنوند چه دروغهایی رو تحویلشون میدن...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
5
18
برای رای جمع کردن بود جدی نگیرید
احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
20
4
خرابیها و تبهکاری های دولت قبل نمود پیدا کرده و اثار ان بر اقتصاد کشور نمایان شده است حداقل دولت باید چهار سال این ها را جبران کند از فرد عادی و معمولی بپرسی می داند که محصول عملکرد دولت قبل داریم تجربه می کنین
بی نصافی است که خدمات دولت رییسی در واکسیناسیون مردم نبینیم دولت قبلی با بهانهfatf مردم را به قتلگاه فرستاد ولی این دولت انها را نجات داد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین