سید علی فاطمی اظهار داشت: یکی از مشکلات کمبود داروها، مربوط به نقدینگی و اختصاص ارز در زمان نامناسب است، اما میبینیم که تعداد داروهای با فناوریهای جدید که در ایران تولید میشود، رو به رشد است و افق آینده صنعت داروسازی کشور، قطعا روشن است، اما دولت و مجلس نیز باید همراهی کنند که وابستگی دارو به ارز ترجیحی از بین برود و صنعت داروسازی آزاد و یارانه آن با استفاده از ظرفیت سامانههایی مانند تیتک و پرونده الکترونیک سلامت به مردم برسد.
وی افزود: منظور بنده از بی سابقه بودن کمبودهای دارویی در کشور، ایجاد حساسیت در بین ارکان تاثیرگذار برای تسریع در اختصاص ارز دارو بوده و هیچ قصد و نیتی در بیان این جمله از سوی اینجانب وجود نداشته و هدف همه ما این است که کمتر شاهد کمبود اقلام دارویی در کشور باشیم.
نایب رییس انجمن داروسازان ایران گفت: با استفاده از سامانه تیتک و رساندن یارانه دارو به دست بیماران و مصرف کنندگان دارو در آینده، دیگر نگرانی در مورد تبدیل ارز دارو به ارز نیمایی وجود نخواهد داشت. اکنون دولت به ازای ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان به ازای هر دلار برای دارو، یارانه پرداخت میکند، اما اگر این ارز توسط سامانههای نظارتی که عملکرد خوبی داشته و امتحان خود را پس داده اند، اختصاص یابد، شاهد صرفه جویی ارزی خواهیم بود.
وی ادامه داد: سامانه تیتک علاوه بر پیشگیری از قاچاق دارو میتواند نقش مهمی در رساندن یارانه دارو به دست بیماران و مصرف کنندگان دارو در آینده داشته باشد. وزارت بهداشت به ویژه در زمان دکتر عین اللهیگامهای خوبی برای اجرای پرونده الکترونیک سلامت و سازمان غذا و دارو نیز در جهت تقویت سامانه تیتک برداشته است.