درب و پنجرهها میتوانند نمای ساختمان را عوض کنند، میتوانند ایمنی بیشتری برای منزل به همراه داشته باشند و این که قادر هستند از اتلاف انرژی نیز جلوگیری به عمل بیاورند؛ بنابراین از هر زاویه که به انتخاب و خرید درب و پنجره که نگاه کنید، متوجه خواهید شد که تا چه این نکته اهمیت دارد؛ اما نکته اینجاست که چگونه خریدی مطمئن و با کیفیت را تجربه کنیم؟ به سراغ چه کسی برویم؟ بهترین نوع درب و پنجره کدام است؟ قبل از این که به سراغ پاسخ این سؤالات برویم میخواهیم شما را با وبسایتی آشنا کنیم که مرجع نیازمندیهای ساختمانی است. شما میتوانید به آگهیهای بیشمار این وبسایت مراجعه کنید و از میان آنها، بهترین فروشنده و بهترین محصول را انتخاب کنید.
Sazeafzar مختص آگهیهای ساختمانی است؛ بنابراین بهترین پل ارتباطی میان خریداران و فروشندگان مصالح ساختمانی به حساب میآید. هر چیزی که مربوط به ساختمان سازی باشد را میتوانید در این وب سایت خریداری کنید. با این مقدمه به سراغ معرفی انواع درب و پنجره و قیمت هر یک از آنها میرویم
انواع درب
دربها انواع و اقسام زیادی دارند. برخی مواقع این تنوع به خاطر متریال به کار رفته در آن هاست. مثلاً دربهای تمام چوب که محبوبیت خیلی زیادی هم دارند، تماماً از چوب خالص ساخته شده اند. بیشتر مواقع از چوب درخت روسی، راش یا گردو در ساخت دربهای تمام چوب استفاده میشود.
گاهی مواقع نیز از mdf برای ساخت درب استفاده میشود. Mdf ترکیب چند ماده از جمله خرده چوب و افزودنیهای دیگر است که از چوب خالص ارزانتر است. به همین خاطر در ساخت دربهای اقتصادی استفاده میشود. ام دی اف، امروزه نه تنها در ساخت درب، بلکه در ساخت کابینت، کمد دیواری و ... نیز کاربرد دارد. یکی دیگر از دربهایی که ساخته میشوند، دربهای یو پی وی سی و آلومینیومی است که ساختاری محکم و مقاوم دارند. به همین دلیل است که در جاهایی به کار میروند که رفت و آمد در آن بالاست و نیاز به مقاومت درب هست.
این دربها علاوه بر این که مقاومت خیلی بالایی دارند، طرح و تنوع خوبی هم دارند و میتوان از آنها در نقاط مختلف منزل استفاده کرد. در ضمن عایقهای خوبی نیز محسوب میشوند و البته اجازهی نفوذ حشرات را نیز به داخل محیط یا ساختار خود درب نخواهند داد.
برخی دیگر از دربها نیز بر اساس روکشی که روی آنها قرار میگیرند دسته بندی میشوند. مثلاً یکی از دربهای رایجی که در بازار عرضه میشود، دربهایی با روکش ملامینه است. برای ساخت این درب ها، در واقع از تختههای hdf یا mdf یا حتی چوب استفاده میکنند. سپس با فشار و حرارت، لایههای ملامینه را روی چوب پرس میکنند. این روکشهای ملامینه باعث میشود که درب مورد نظر ضد آب بشود و سطح شفاف و براقی پیدا کند. میتوان روی دربهای ملامینه، طرح و رنگ مورد نظر را پیاده سازی کرد.
درب ضدسرقت
یکی از بهترین انواع درب ها، درب ضد سرقت است که امروزه برای هر ساختمانی لازم و ضروری میباشد. این دربها به خاطر ساختار بی نظیری که دارند، اجازهی هیچ گونه نفوذ یا ورود غیر مجاز را نخواهند داد. در ساختار این درب ها، نوعی لایهی فلزی مقاوم وجود دارد که ضد دیلم است و به هیچ وجه نمیتوان به آن آسیب جدی وارد کرد.
به همین خاطر است که دربهای ضد سرقت بهترین گزینه برای ورودی واحدهای آپارتمانی به حساب میآیند. میتوان دربهای ضد سرقت را از جنس چوب، mdf یا حتی آلومینیومی ساخت. همه چیز به بودجه و هزینهای که میخواهید برای خرید این دربها صرف کنید دارد.
خرید درب ضدسرقت
همان طور که گفتیم دربهای ضد سرقت انواع و اقسام جنسها را دارند و طبیعی است که نتوان قیمت مشخصی برای آنها تعیین کرد. به همین دلیل است که هر چقدر جنس متریال به کار رفته در درب ضد سرقت مرغوبتر باشند، قیمت درب ضد سرقت نیز بالاتر خواهد رفت.
درب ضدآب
یکی دیگر از انواع رایج دربهایی که در بازار وجود دارد، دربهایی است که اساساً خاصیت ضد آب دارند و مانع از نفوذ رطوبت میشوند. میتوان دربهای معمولی را ضد آب کرد، اما شاید یکی از بهترین دربهای ضد آب موجود در بازار، دربهای abs است. در واقع abs نوعی روکش است که به صورت ورقههای نازک در میآید و سپس تحت فشار و حرارت روی لایههای mdf یا... چسبانده میشود.
این ماده در برابر آب بسیار مقاوم است. به همین خاطر است که از دربهای abs برای حمام یا سرویسهای بهداشتی استفاده میشود. به طور کلی هر جایی که احتمال نفوذ رطوبت به داخل محیط میرود، میتوان از دربهای ضد آبی مثل درب abs استفاده کرد.
قیمت درب abs
دربهای abs قیمت به صرفه و مناسبی دارند و بهترین گزینه برای استفاده در محیطهای مرطوب میباشند. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت دربهای ضد آب (abs و فومیزه) به وب سایت سازه افزار و آگهیهای آن مراجعه کنید.
انواع شیشه
بعد از درب، باید سراغ شیشههای ساختمانی برویم که یکی دیگر از بخشهای بسیار مهم ساختمان سازی است. شیشهها در انواع مختلفی ساخته میشوند. از شیشههای دو جداره گرفته تا شیشههایی که نشکن و ضد ضربه هستند. هر یک از این شیشهها در محیطهای به خصوصی به کار میروند. مثلاً شیشههای دو جداره به عنوان شیشهی پنجره به کار میروند تا جلوی ورود یا خروج هوای گرم یا سرد را بگیرند و به این ترتیب از اتلاف انرژی جلوگیری کنند.
شیشه سکوریت
شیشه سکوریت یکی از بهترین شیشههای نشکن موجود در بازار است که تحت حرارت بسیار بالا پخته میشود و تا هفت برابر شیشههای معمولی در برابر ضربه استحکام و مقاومت دارد.
این شیشه، حتی زمانی که دچار شکستگی میشود نیز به تکههای کوچک بی خطر تبدیل میشود. شیشه سکوریت را معمولاً برای درب حمام، بالکن و ... استفاده میکنند. ویژگیهای بی نظیر این شیشه و هم چنین استاندارد بودن آن باعث شده است که روز به روز بر محبوبیت آن افزوده شود.
خرید شیشه سکوریت
قیمت شیشه سکوریت به عوامل مختلفی مثل سایز شیشه، ضخامت آن و رنگش بستگی دارد؛ اما به طور کلی، قیمت این نوع شیشه نسبت به مزایای آن کاملاً به صرفه خواهد بود. در نهایت این که شیشهها را با توجه به کیفیت و نشکن بودن آنها میسنجند که در این میان، شیشه سکوریت چیز دیگری است.