سید مجتبی موسوی نائینی با بیان اینکه حجم آب پشت سد زاینده رود روز پنجشنبه پنجم اسفندماه به ۱۲۴ و نیم میلیون مترمکعب رسیده است، اظهار داشت: هم اکنون ورودی به این سد حدود ۲۳.۹ مترمکعب و خروجی از آن ۱۱ مترمکعب بر ثانیه است.
وی با تکذیب مطالب منتشر شده مبنی بر ذخیره سه درصدی سد زاینده رود، افزود: در حال حاضر ۱۰ درصد از ظرفیت سد زاینده رود آب دارد و مابقی خالی است.
مدیر سد زاینده رود با اشاره به وضعیت بارشها در کوهرنگ سرشاخه اصلی حوضه آبریز زاینده رود، گفت: میانگین بارندگی در کوهرنگ از ابتدای سال آبی (مهرماه) تاکنون ۷۵۲ میلیمتر ثبت شده در حالی که بارشها در این منطقه در مدت مشابه سال گذشته ۵۶۸ میلیمتر و در بلندمدت ۸۷۶ میلیمتر بوده است.
موسوی با بیان اینکه بارشهای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: سرشاخه اصلی حوضه زاینده رود در مقایسه با بلند مدت همچنان ۱۸ درصد کاهش بارندگی دارد.
سد زاینده رود با ظرفیت اسمی یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است. این سد قوسی شکل که سال ۱۳۴۹ به بهرهبرداری رسید در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.
ما هرچیز به سرمان میاد از بی اطلاعی هست.
جلوی این اشتباه وتخلف وجنایت را بگیرید تا همه چیز برگردد سرجای اولش.
در حالی که روزانه چندین تانکر آب را به شهرکرد می رسانند که مردم تشنه نمانند چه لزومی داشت رودخانه زاینده رود را باز کنند برای به اصطلاح کشاورزی اصفهان و در اصل فضای سبز و شنای قورباغه های سی و سه پل