آفتابنیوز : وی به این روزنامه انگلیسی زبان چاپ لندن گفت: آمریکا فشارهای مختلفی را اعمال می کند اما برخی از این فشارها، شرایط را در ایران نظامی تر می سازد و درچنین فضایی دموکراسی کشته می شود.
حجاریان افزود: سیاست آمریکا در زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون کارآیی بیشتری داشت که طی آن مادلین آلبرایت وزیر امور خارجه وقت برای کاهش تنش میان دو کشور به نقش واشنگتن در کودتای نظامی سال 1953 علیه دکتر محمد مصدق نخست وزیر قانونی ایران اذعان کرد. حجاریان ضمن مخالفت با تحریم اعمال شده علیه ایران که از سال 1979 (پیروزی انقلاب اسلامی) آغاز شده و نیز احتمال ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد، آن را با آپارتاید (تبعیض نژادی) آفریقای جنوبی مقایسه کرد و گفت: این مسأله در ایرانی که تحریم ها به مردم صدمه می زند مطرح نیست.
بخش دیگری از گفتگوی فاینشنال تایمز با سعید حجاریان به تحلیل انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران اختصاص داشت. حجاریان با بیان اینکه تبلیغات انتخاباتی احمدی نژاد خواست اصیل مردم را در نظر گرفت که بسیار ماهرانه تر از مبارزات تبلیغاتی رقیبانش بود افزود: احمدی نژاد بر روی چهار شکاف کار کرد، همراهی با فقر و مقابله با ثروت،همراهی با دانشگاهیان در برابر روحانیون، همراهی با مردم و نه دولت و همراهی با مذهبی ها علیه سکولاریسم. فاینشنال تایمز سپس می نویسد: تمامی این مسایل حجاریان را نسبت به آینده اصلاح طلبان، در کوتاه مدت بدبین می سازد.
حجاریان پیش بینی کرد ما به اپوزیسیون غیرخشن تبدیل می شویم، مجلس، شورای شهر و رئیس جمهوری که دست محافظه کاران است به ما کمک نخواهند کرد. وی با مقایسه انتخابات ریاست جمهوری ایران و فرانسه اظهار داشت: انتخابات ما نشان داد، یک دولت پنهانی به طور مخفیانه عمل می کند، این به مانند یک نردبان دموکراسی است که یک نفر بالا می رود و به دیگران لگد می زند.
حجاریان در پایان می ایستد، دست می دهد و می گوید: «ببین، روی پایم ایستاده ام.»