مجتبی سلوکی به ورود آلودگی نفتی به سراسر ساحل بوشهر اشاره کرد و گفت: پس از این اتفاق، نشست اضطراری جمعآوری آلودگی نفتی در سالن کنفرانس اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر با حضور مسئولان اچاسئی، حفاظت و محیطزیست شهرستان، شهرداری، بسیج سپاه شهرستان و تشکلهای مردمنهاد برگزار شد.
وی ادامه داد: در این نشست ابعاد مختلف و دربرگیری این آلودگیها در سواحل ارزیابی و با هماندیشی و برنامهریزی منسجم و تقسیم شرح وظایف در مناطق مورد نظر، کار جمعآوری تاربالهای نفتی آغاز شد.
به گفته رئیس ناحیه بوشهر شرکت فلات قاره، با توجه به حساسیت موضوع و هماهنگی مستمر با مدیرعامل و مدیریت تدارکات ستاد تهران، همچنین برنامهریزی مشترک با منطقه عملیاتی خارک، نشستی با حضور همه مسئولان واحدهای ناحیه بوشهر برگزار و شرح وظایف بهمنظور اعزام نیروهای مورد نظر به ساحل بوشهر اعلام شد.
سلوکی افزود: نقاط مورد نظر دچار آلودگی از جمله منطقه حفاظتشده حله، پارک سیادت، پارک مرجان، پارک دانشجو، اسکله جفره، نوار ساحلی از روبهروی هتل پرواز تا ساختمان نفتکش به طول ۱۱ کیلومتر، همچنین پارک شغاب که پایش شده بود با تلاش مضاعف همکاران در ناحیه بوشهر پاکسازی شد.
وی با بیان اینکه پس از سه روز پاکسازی، در روز چهارم همکاران اچاسئی خارگ و ناحیه بهمنظور نمونهگیری اعزام شدند، اظهار داشت: از شش منطقه آلوده در نوار ساحلی و با فواصل تعیینشده مطابق دستورعمل اعلامشده از سوی آزمایشگاه ژئوشیمی پژوهشگاه صنعت نفت به اتفاق کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر نمونهبرداری صورت گرفت.