آن چیزی که این روزها افراد را به سمت استفاده از محصولات شیشهای سوق میدهد، زیبایی چند برابری است که این محصول زیبا به ساختمان میدهد. اما در کنار زیبایی، امنیتِ محصولی که در ساختمان از آن استفاده میکنید نیز اهمیت دارد.
در گذشته نردههایی از جنس چوب، آلومینیوم، استیل، آهن و ... ساخته شده و مورد استفاده قرار میگرفتند. علی الخصوص نردههای چوبی با طراحیهای خاص و رنگ چوب متفاوت برای مصارف خانگی بسیار پر طرفدار بودند. اما یکی از محصولاتی که امروزه بسیار مورد توجه طراحان داخلی ساختمانها قرار گرفته است، نرده شیشهای پله است. به همین منظور قصد داریم تا در این مطلب تا شما را با این محصول شیشهای مدرن آشنا کنیم و در صورت نیاز، ساخت و اجرای آن را بر عهده بگیریم.
نرده شیشهای چیست؟
به حفاظهایی که در دو طرف پله ها و یا بعضاً در یک طرف پله، کار گرفته میشود نرده میگویند. نردهها در گذشته از جنس آهن، استیل، چوب و ... بودند؛ اما امروزه به دلایل مختلف از شیشه به عنوان نرده استفاده میشود که به آن نرده شیشهای میگویند. نرده شیشهای به نسبت نردههای آهنی یا استیل جذابیت بیشتری داشته و نمای مدرنی به محیط خانه و ویلای شما میبخشند.
وظیفهای که بر عهده نرده شیشهای قرار دارد این است که از انسان در برابر سقوط از ارتفاع محافظت کند. پس بایستی از استحکام کافی برخوردار بوده و به راحتی نشکند. پیشتر گفتیم که امنیت محصول استفاده شده در ساختمان مهمترین چیز است. به همین منظور، جهت رعایت امنیت، نردههای شیشهای را از جنس شیشه لمینت یا شیشه سکوریت تولید میکنند.
نرده شیشهای را میتوانید بسته به سلیقه خود در طرحها و رنگهای مختلف و یا متناسب با رنگ دکوراسیون محیط سفارش دهید. نرده شیشهای انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
۵ مزیت نرده شیشهای
انواع نرده شیشهای
فیکس پوینت: مینیمالترین روش اجرای نرده شیشه ای، روش فیکس پوینت است. در این مدل شیشه را در نقطهای که بایستی به پله نصب شود، سوراخ کرده و توسط قطعه نگهدارنده به بدنه نصب میکنند.
اسپیگات: این مدل سرعت اجرای بالاتری نسبت به دیگر روشها دارد. در روش اسپیگات، پایههایی با محفظه U شکل بر روی کف کار نصب میشوند و شیشهها درون این قطعه قرار میگیرند.
اکسپوز (روکار): همانطور که از نام این روش پیداست، پروفیلهای نرده شیشهای به راحتی قابل مشاهده بوده و تمامی قسمتها بر روی سطح کار قابل رویت هستند.
دفنی (توکار): در این مدل نرده شیشه ای، پروفیلها به صورتی در کف زمین جای داده میشوند که به هیچ وجه قابل مشاهده نیستند. سطح کار به صورتی قابل رویت است که شیشه در زمین دفن شده است. نرده شیشهای توکار یا دفنی کاملا فریم لس میباشد.
کاربرد نرده شیشهای
نکات مهم در مورد نرده شیشهای
قیمت نرده شیشهای
قیمت نهایی نرده شیشهای بر اساس نوع شیشه به کار گرفته شده تعیین میشود. ضخامت، نوع شیشه از لحاظ سکوریت یا لمینت بودن، ابزار و یراق آلات مورد استفاده، نوع نرده شیشهای و بسیاری از پارامترهای دیگر بر روی قیمت نرده شیشهای تأثیر میگذارند. برای استعلام قیمت به روز نرده شیشهای مدنظر خود میتوانید با واحد فروش و پشتیبانی نگین شرق در تماس باشید.
کلام پایانی
در نظر گرفتن شرایط و جوانب ساختمان و محیط، بهترین راه برای داشتن یک انتخاب بهینه است. در یک مثال ساده اگر میخواهید فضای تراس شما از بیرون دید نداشته باشید، استفاده از نرده شیشهای مات به شما توصیه میشود. علاوه بر در نظر گرفتن شرایط ساختمان، سنجیدن مزایا و معایب نرده نیز حائض اهمیت است. طبیعی است که هیچ محصولی بیعیب نیست؛ بنابراین در کنار مزایای زیادی که یک محصول دارد، اندک معایبی در مورد آن دور از انتظار نیست.
کارخانه شیشه نگین شرق، با سالها تخصص در زمینه اجرای انواع پروژههای مرتبط با شیشه، آماده ارائه مشاوره و اجرای نرده شیشهای برای اداره و خانه شماست. کارشناسان نگین شرق، آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.