کد خبر: ۷۷۵۹۹۸
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸

زمان مناسب برای انجام ورزش در فصل تابستان

مدرس دانشگاه پیام‌نور در شهرکرد با اشاره به اینکه برای انجام تمرینات ورزشی بهتر است صبح زود و یا به هنگام عصر از فضای باز استفاده شود، گفت: ساعات بین ۱۰ صبح تا چهار عصر بدترین زمان ورزش کردن در روزهای تابستان محسوب می‌شوند.
زمان مناسب برای انجام ورزش در فصل تابستان
آفتاب‌‌نیوز :

زهرا طالبی‌پور درخصوص نکات انجام ورزش در فصل تابستان، اظهار کرد: ورزش کردن فصل خاصی ندارد و افرادی که اهل ورزش و تمرینات بدنی هستند می‌توانند در هر فصل و آب و هوایی به تمرینات ورزشی خود در منزل، باشگاه و یا فضای باز ادامه دهند البته در فصل تابستان با توجه به گرمی هوا لازم است در هنگام ورزش کردن برخی اصول توسط ورزشکار رعایت شوند که بدن آن‌ها دچار کم آبی، گرمازدگی و برهم خوردن تعادل الکترولیت‌ها، نمک بدن، تشنج و... نشود.

این مدرس دانشگاه پیام‌نور در شهرکرد با اشاره به اینکه برای انجام تمرینات ورزشی بهتر است صبح زود و یا به هنگام عصر از فضای باز استفاده شود، افزود: ساعات بین ۱۰ صبح تا چهار عصر بدترین زمان ورزش کردن در روزهای تابستان محسوب می‌شوند اما اگر ورزشکاران تمایل دارند در این ساعات تمرین خاصی انجام دهند حتما تمرینات را در سایه یا سالن‌های سرپوشیده انجام داده و یا از وسایل خنک کننده برای خنک شدن پوست استفاده کنند همچنین می‌توان در این ساعات بیشتر ورزش‌های مرتبط با آب مانند شنا انجام شوند.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود ورزشکاران در فصل تابستان و در هنگام ورزش از پوشیدن لباس‌های تیره خودداری کرده از لباس های رنگ روشن و سبک که گرما را کمتر جذب می‌کند استفاده کنند همچنین افراد می‌توانند در این فصل از شدت فعالیت‌های ورزشی خود بکاهند.

طالبی‌پور عنوان کرد: ورزش در آب و هوای گرم دمای بدن را افزایش می‌دهد و در طولانی مدت بدن را با کم آبی مواجه کرده و باعث گرما زدگی می‌شود بنابراین توصیه می‌شود ورزشکاران در هنگام انجام تمرینات ورزشی آب فراوان بنوشند و حتما در رژیم غذایی خود میوه و سبزیجات اضافه کنند.

این مدرس دانشگاه پیام‌نور در شهرکرد با تاکید بر اینکه توجه به کم آبی بدن اهمیت بسیار بالایی دارد، اضافه کرد: ساده‌ترین راه جهت تشخیص کم آبی بدن رنگ ادرار است تیره بودن رنگ ادرار نشانه کم آبی بدن است همچنین توصیه می‌شود از نوشیدنی های ورزشی پرهیز شود و درحین انجام تمرینات ورزشی و بعد از اتمام آن‌ها بین ۲۲۰ تا ۲۸۰ میلی‌لیتر آب بنوشند.

وی تصریح کرد: استفاده پروتئین پیش از انجام ورزش باعث افزایش دمای بدن می‌شود بنابراین ورزشکاران از مصرف آن‌ها خودداری کنند همچنین لازم است افراد در حین انجام ورزش به دمای هوا و علائم هشدار دهنده بدن مانند ضعف، سرگیجه، رنگ پریدگی پوست، تهوع و استفراغ، ضربان قلب سریع و... توجه داشته باشند و در صورت داشتن این علائم ورزش را متوقف کنند.

طالبی‌پور خاطرنشان کرد: شنا و ورزش‌های آبی مانند واترپلو، حرکات موزون در آب، شیرجه و ورزش‌های سه‌گانه که یک قسمت آن در آب انجام می‌شود از جمله ورزش‌های مناسب فصل تابستان هستند همچنین توصیه می‌شود فعالیت‌هایی مانند پیاده‌روی، دوچرخه سواری و دویدن در زمان صبح و عصر و با شدت کم انجام شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین