سیده طیبه حسینی با اشاره به قابل برداشت بودن یارانه کمکمعیشتی مرحله دوم از روز گذشته افزود: البته فعلا یارانه کسانی که در اردیبهشت ماه حذف شده و تقاضای خود را برای برقراری مجدد یارانه معیشتی در سامانه حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه (سامانه my.gov.ir) ثبت کردهاند، هنوز قابل برداشت نیست.
وی قابل برداشت شدن یارانه معیشتی خانوارهای متقاضی را منوط به بررسی نهایی وزارت رفاه دانست و افزود: طبق مذاکراتی که شده و همچنین براساس دستور رئیسجمهوری که باید ظرف یکماه افراد متقاضی بازنگری و تعیین تکلیف شوند، امیدوارم بررسی وزارت رفاه به زودی انجام و به ما ابلاغ شود.
سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانهها در خصوص بررسی اطلاعات اقتصادی خانوار تاکید کرد: کسی که یارانهاش حذف شده است، اسم او در لیست مسدودی قرار میگیرد و او نمیتواند در دفاتر پلیس به اضافه ده (پلیس ۱۰+) ثبتنام کند بلکه باید از طریق سامانه حمایتی وزارت رفاه ثبت اعتراض کرده تا اطلاعات اقتصادی خانوارش بررسی شود.
به گفته حسینی، براساس بند ب تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۱ به سازمان هدفمندی یارانهها و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شده است که باید سازمان هدفمندی یارانهها ثبتنام افراد جدید و جامانده یارانه را انجام دهد و در این تبصره گفته شده است، شناسایی و دهکبندی خانوارها و شناسایی خانوارهای پردرآمد توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شود و بعد از آن اعلام کرده است، نسبت به حذف یارانه افراد پردرآمد باید اقدام شود، اما شناسایی و دهکبندی افراد باید توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شود.
به گفته سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانهها؛ سرپرستان خانوار میتوانند در سامانه حمایتی وزارت رفاه ثبتنام کنند. پرونده آنها باید در پایگاه وزارت رفاه بررسی شود و بعد از آن در صورت داشتن شرایط، یارانه آنها برقرار میشود و این شرایط ناشی از بعد خانوار از قبیل اضافه شدن فرزند یا تأهل فرزند و یا هر اتفاق دیگری است که در خانواده میافتد و همچنین اطلاعات اقتصادی خانوار دچار تغییر خواهد شد.