علی مرعشی گفت: ۲۸۰ نفر کادر درمان شامل پزشکان متخصص، پرستار و کادر پشتیبانی و درمانی امسال در مدینه منوره، مکه مکرمه و مشاعر به زائران خدمت رسانی میکنند.
او گفت: تمام داروهای مربوطه برای درمان بیماران وارد عربستان شده و سرم به همراه شربت نیز که باید در کشور میزبان خریداری میشد، تهیه شده است.
به گفته او ۱۰ هزار کیت تست سریع کرونا نیز وارد شده که برای افراد مشکوک به کرونا استفاده خواهد شد تا در صورت مثبت بودن فرد مشکوک، روند قرنطینه و درمان وی صورت گیرد؛ ضمن اینکه مکانهایی برای قرنطینه افراد در درمانگاه و بیمارستان تدارک دیده شده تا سلامت سایرین حفظ شود.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: اتاق معاینات، دندانپزشکی، ازمایشگاه، سونوگرافی، رادیولوژی، سی سی یو، بخش مراقبتهای ویژه و بخش بستری و اورژانس تدارک دیده شده است.
او گفت: سه درمانگاه شبانه روزی، ۲۸ مطب و یک بیمارستان مجهز در مکه مکرمه مهیا شده است؛ ضمن اینکه با طرف سعودی گفتگوی لازم صورت گرفته تا در صورت نیاز به بستری و درمانهای بیشتر از خدمات درمانی این کشور استفاده شود .
مرعشی گفت: تاکنون بیمار مشکوک به کرونا نداشته ایم. اکثر مراجعات این چندروزه به دلیل گرفتگی عضلات، خستگی و گرمازدگی بوده است بنابراین به زایران توصیه میشود، در ساعات گرم روز تردد کمتری داشته باشند و در نوشیدن مایعات و رعایت بهداشت فردی دقت کافی داشته باشند.
او گفت: زدن ماسک، شستشوی مکرر دستها، نوشیدن مایعات و پرهیز از تردد در آفتاب شدید باید مورد توجه همه حجاج قرار گیرد. امسال میانگین سنی زائران به سبب شرایط تعیین شده از سوی کشور میزبان، نسبت به سالهای گذشته پایینتر و جوانتر است.