آفتابنیوز : این شرکت توانست پس از سالها انتظار تغییر سیاست آمریکا را در این خصوص را مشاهده و وارد بازار نیروی هسته ای هند شود .
شرکت جنرال اکتریک بالاجبار از سال 1974 یعنی زمانی که دهلی اولین آزمایش هسته ای خود را انجام داد این کشور را ترک کرده بود.
"پیترولس" مدیر کل بازاریابی بازرگانی هسته ای جنرال الکتریک گفت :"درکوتاه مدت این واقعاً یک تجارت معمولی خواهد بود اما اگر همکاری ها به شیوه ای که آنها به دنبال آن هستند گسترده شود آنگاه فرصتی مهم برای ما فراهم خواهد شد".
اظهارات این آمریکائی در حالیست که"ادوارد مارکی" نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت ماساچوست و یکی از طرفداران کنترل تسلیحات گفت:" دولت آمریکا با همکاری هسته ای خود با هند منافع تکنولوژیکی ما را مقدم بر امنیت ملی قرار داده است".
گفتنی است که "جف ایملت" مدیر اجرائی جنرال الکتریک که یکی از حامیان مالی مبارزات انتخاباتی بوش بود نیز در جلسه حضوری فعال و مشتاقانه داشت و اعلام کرد که در آمد شرکت از این راه تا سال 2010 به بیش از 5 میلیارد دلار خواهد رسید.
بوش همچنین در این جلسه قول داد تا به سرعت تهیه سوخت برای راکتورهای هسته ای تحت پادمان مورد بررسی قرار دهد و ولس نیز در این باره اعلام کرد که جنرال الکتریک تاراپور را ساخت و یکی از اهداف فوری این شرکت از سرگیری سوخت هسته ای برای راکتورهای این نیروگاه است.