آفتابنیوز :
آفتاب: عوامل اصلی شرکت زنجیرهای گلدکوئیست هنگام خروج از ایران در فرودگاه مهرآباد تهران دستگیر شدند.
به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب، حیدر ایزدی دادیار شعبه اول دادسرای ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز امروزشنبه در جمع خبرنگاران در این باره افزود: «این دو نفر به نام های« ک.ج» و «م.ج» دو برادر 32 و 28 ساله هستند که چند سال است به عنوان نمایندگی شرکت گلدکوئیست در ایران عضوگیری میکردند».
وی با بیان این که پیگیری این پرونده با گزارش دفتر ویژه دادسرای تهران آغاز شد گفت: «در مراحل اولیه پس از ارجاع پرونده به این دفتر و صحت گزارش از سوی پلیس امنیت تهران، محل اختفای متهمان شناسایی نشد».
ایزدی اظهار داشت: «از طریق دادستان کل کشور متهمان ممنوع الخروج شده بودند که در چند روز گذشته این 2 برادر هنگام خروج از کشور در فرودگاه مهرآباد دستگیر شدند».
دادیار شعبه اول دادسرای ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز با بیان این که این دو برادر جلسات زیادی را در کشور برای عضوگیری برگزار کرده بودند افزود: «عکسهایی از برگزاری جلسات و نشستهای سران اصلی گلدکوئیست به همراه شخصی به نام پاتمن مالزیایی که وی نیز از عوامل اصلی شرکت گلدکوئیست است؛ در دبی و تایلند به دست آمده است».
وی گفت: «این متهمان حرفه ایاند که با توجه به این که در مراحل اولیه بازجویی هستند هنوز از گذر واژه و میزان پورسانت آنان اطلاعاتی در دست نیست».
ایزدی افزود: «بسیاری از افرادی که در ایران عضو شرکت گلدکوئیست هستند زیر مجموعه این دو برادر هستند».
دادیار شعبه اول دادسرای ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز ادامه داد: «این پرونده در حال حاضر شاکی شخصی ندارد و دادستانی و دادسرای تهران به عنوان مدعی العموم شاکی پرونده هستند».
وی با بیان این که قوه قضائیه برای مقابله با این شرکت های هرمی عزم بسیار جدی دارد اظهار داشت: «قانونی که برای مقابله با فعالیت های شرکت های هرمی موجود است قانون الحاق یک بند و یک تبصره به ماده یک قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور است که در این قانون در بند "ز" مجازات حبس و رد مال به شکایت پرونده و جزای نقدی در نظر گرفته شده است».
ایزدی افزود: «شرکت های گلدکوئیست برای عضوگیری جدید معمولاً تحت عنوان شرکتهای بازاریابی، شبکههای خودشان را معرفی می کنند در صورتی که این چنین نیست؛ زیرا این نوع فروش کالا با شرکت های بازاریابی شبکه ای ،تفاوت زیادی دارد».
دادیار شعبه اول دادسرای ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز ادامه داد: «در بازاریابی شبکهای، کالا زیرقیمت در بازار به دست مصرف کننده می رسد؛ اما در گلدکوئیست سکه هایی که به مردم فروخته می شود به قیمت یک میلیون و چهارصد هزار تومان است که این نوع سکه ها در بازار 30 هزار تومان ارزش دارد».
وی گفت: «اعضای اصلی این شرکتها برای عضوگیری جدید، از آرمهای قانونی در کشور سوء استفاده میکنند».
ایزدی افزود: «مثلاً شناسنامه اعضای جدید را به دارالترجمههای رسمی ارائه میدهند تا شناسنامه آنها ترجمه شود و چون این دارالترجمهها زیر نظر قوه قضائیه هستند و متن ترجمه آنان آرم قوه قضائیه دارد بنا بر این میگویند ما مجوز شما را از قوه قضائیه گرفتهایم در صورتی که این کار کاملاً کلاهبرداری است و مردم نباید فریب این شرکتها را بخورند».
این کار بسیار کار بزرگ و پاکیه و جای انسانهای بزدل نیست
درود بر کسانی که مثل این دو مرد بزرگ برای رسیدن به
بهترینها تلاش کردند.
اين آدرس https://www.quest.net