کد خبر: ۷۸۴۶۲۹
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۱

سیل کهگیلویه و بویراحمد/ بارش‌های سیل آسا شروع شد

کهگیلویه و بویراحمد گفت: مناطق و محله‌هایی که جان مردم در خطر است تا پایان سیل تخلیه شوند.
سیل کهگیلویه و بویراحمد/ بارش‌های سیل آسا شروع شد
آفتاب‌‌نیوز :

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از مناطق پرخطر مرکز استان بازدید و تذکرات لازم را به مردم و مسئولان داد.

سید علی احمدزاده با حضور در منطقه گردشگری آبشار یاسوج از مردم خواست هشدار‌ها را جدی بگیرند و هر چه سریعتر آبشار را ترک کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بارش‌ها سیل آسا در ارتفاعات آغاز شده افزود: آبشار یکی از مناطق بحرانی شهر یاسوج است و خطر سیل مردمی که به این منطقه می‌آیند را به شدت تهدید می‌کند.

وی در ادامه خطاب به مردمی که در آبشار بودند، گفت: برای سلامتی خودتان هر چه سریعتر این مکان را ترک کنید و در جا‌های امن مستقر شوید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین در گفت‌وگوی تلفنی با فرمانده انتظامی استان خواستار حضور نیرو‌های انتظامی جهت جلوگیری از حضور در آبشار یاسوج شد و اینکه ورود به این منطقه ممنوع شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، احمدزاده همچنین در بازدید از محله بختیاری‌ها در شرف‌آباد یاسوج بیان کرد: محله‌هایی که جان مردم در خطر است تا پایان سیل تخلیه شوند.

تغییر وضعیت سامانه مونسونی کهگیلویه و بویراحمد از هشدار نارنجی به قرمز

هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به فعالیت سامانه بارشی مونسونی در این استان هشدار سطح قرمز اعلام کرد.

رضا کاکاوند، مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص جزئیات این سامانه گفت: این سامانه بارشی از شب پنجشنبه ششم مرداد ماه آغاز و تا اواخر روز شنبه هشتم مرداد ماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت. این سامانه بارشی مناطق مختلف استان از جمله بویراحمد، باشت، چرام، کهگیلویه، گچساران، لنده، بهمئی، ارتفاعات و نوار شمالی، شمال شرق و شمال غرب این استان را فرا خواهد گرفت.

وی اظهارکرد: جاری شدن روان‌آب و آب گرفتگی گسترده، وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌های فصلی و دائمی، آبگرفتگی منازل در مناطق مستعد اختلال در تردد ناوگان حمل و نقل، احتمال تخریب پل ها، مسدود شدن جاده، خسارت در اثر صاعقه و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی از مهمترین خطرات این سامانه است.

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: آماده باش کلیه دستگاههای امدادی و اجرایی همچون فرمانداری‌ها، شهرداری ها، راهداری، مجموعه دستگاههای وزارت نیرو، دستگاههای وزارت جهاد کشاورزی جهت مقابله با خسارت احتمالی، پاکسازی کانال ها، بازگشایی دهانه پل ها و پاکسازی آب راه های منازل، توقف، اسکان و پارک خودرو در حاشیه رودخانه ها و مسیل‌ها، چرا نکردن دامها در مناطق مرتفع و حاشیه رودخانه ها، صعود نکردن به ارتفاعات، توقف فعالیتهای کوهنوردی، احتیاط در رانندگی، تنظیم ورودی استخرهای پرورش ماهی و سایر اقدامات پیشگیرانه توصیه می شود.

گفتنی است که وضعیت هشدار زرد به معنای آگاهی و اقدام در صورت نیاز و احتمال خسارت یا خسارت نقطه‌ای وجود دارد، وضعیت هشدار نارنجی یعنی اقدام ضروری و احتمال خسارت گسترده زیاد است و وضعیت هشدار قرمز یعنی اقدام فوری و همه جانبه و خسارت گسترده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین