کد خبر: ۷۸۴۶۹
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۲
سید جلال یحیی‌زاده در گفت‌وگو با آفتاب:

تشکیل «دولت همکاری ملی» اتفاق بسیار مبارکی است

خواسته حقیقی مقام معظم رهبری نیز تشکیل چنین دولتی است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: تلاش جهت تشکیل یک «دولت همکاری ملی» یکی از ایده‌آل‌ها و آرمان‌هایی است که باید دنبال شود و در شرایط کنونی کشور سر کار آمدن دولتی که همه طیفها را زیر پوشش خود قراردهد بسیار به حال کشور مفید است.

جلال یحیی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب، به وجود چنین دولتهایی در اوایل انقلاب اشاره و یادآور شد: «در ابتدای انقلاب روسای دولتها سعی می‌کردند در کابینه خود افراد مختلف با افکار متفاوت و توانمندی‌های متنوع را قرار دهند چراکه در این صورت هم راندمان کاردولت بیشترخواهد بود و هم در سطح جامعه وحدت منسجم، قوی و عمیقی ایجاد می‌شود».

یحیی زاده با اظهارتاسف از اینکه در سالهای اخیر گاهی مشاهده می‌شود حتی در درون برخی تفکرات اختلاف وجود دارد ادامه داد: «گاهی مواردی دیده می‌شود که نشان دهنده وحدت یک تفکر هم نیست که این مساله هم در چند سال اخیر و هم در دولت گذشته دیده می‌شد».

نماینده مردم تفت ومیبد در خانه‌ ملت، روح حاکم بر تشکیل کابینه و تعیین اعضای آن و تعیین مدیران در دولت نهم را همان روح حاکم بر دولت گذشته دانست و گفت: «این نوع مسائل در شان نظام و مردم نیست ولذا اگر یک دولت همکاری ملی تشکیل شود اتفاق بسیار مبارکی است».

وی در عین حال با اظهار این مطلب که در تحقق این آرزوی بزرگ تردید دارم ادامه داد: «تمام کسانی که دل در گرو این نظام دارند و علاقه‌مند به پیشرفت و استقلال مملکت هستند خوب است که به دنبال تشکیل چنین دولتی باشند که قطعا خواسته حقیقی مقام معظم رهبری نیز تشکیل چنین دولتی است».

یحیی زاده عوامل عملی شدن این رخداد بزرگ را خود شخصیتها و گروه‌های سیاسی دانست و گفت: «همه چیز در دست خود ما است و این کار نیاز به اراده و تصمیم قوی و عزمی راسخ دارد. اگر این باور در میان همه شخصیتها و جریانات سیاسی به وجود آید که نیاز امروز کشور ما تشکیل چنین دولتی است عملی شدن آن کار ساده‌ای است اما اگر قرار باشد مجددا بازی‌های سیاسی را در انتخابات شاهد باشیم هیچ اتفاق مثبتی در آینده رخ نخواهد داد».

وی در بخش دیگری از گفت و گوی خود، سخن گفتن در باب مصادیق انتخابات ریاست جمهوری را زود دانست و گفت: «بهتر است به جای اینکه جریانات سیاسی و افراد به دنبال طرح مصادیق باشند که بعضا تبلیغات زودرس هم به دنبال خواهد داشت به فکر برنامه‌ها و تفکراتی باشند که می‌تواند به حال نجات مملکت مفید واقع شود».

یحیی زاده مردم را تشنه شنیدن برنامه‌های مفید به حال مملکت دانست و گفت: «طی سالهای اخیر با شدیدترین تهدیدها مواجه بودیم و لذا ضرورت امروز کشور ایجاب می‌کند برای مواجه با مشکلات اقتصادی، هنجارشکنی‌ها و مسائل بغرنج فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی دقیقی در آینده صورت گیرد».

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و شورای اسلامی درباره هزینه‌های مالی کاندیداهای ریاست جمهوری با تاکید بر حمایت دولت از احزاب گفت: «اگر دولت در داخل کشور به احزاب و به تبع آن به کاندیداهای هر انتخاباتی کمک کند دیگر هیچ کس دست نیاز به سوی دیگران نیاز نخواهد کرد که نبودن چنین مساله‌ای در سنوات گذشته آسیب بزرگی بوده که انتخابات را تهدید می‌کرده است».

یحیی زاده با تاکید بر این نکته که دولت و مجلس برای احزاب بودجه‌ای در نظر بگیرند که احزاب بتوانند به کاندیداهای مدنظرشان کمک مالی برسانند در پایان این گفت و گو خاطرنشان کرد: «دراین صورت همه کاندیداها بی نیاز از هرگونه کمک دیگری خواهند بود».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین