کد خبر: ۷۸۶۱۵
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۶
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با آفتاب:

باید از طرح تشکیل «دولت همکاری ملی» استقبال کرد

کمک مالی دولت به کاندیداها ضروری است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: به گفته رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، اگر در انتخابات ریاست جمهوری دهم اجماعی بین جریانات و گروه‌های سیاسی جهت کنار زدن هرگونه تندروی، افراطی‌گری و تنگ‌نظری از مدیریت کشور حاصل شود امر مقدس و پسندیده‌ای است که البته بزرگان نظام هم باید به این قضیه عنایت کنند تا بتوانیم یک «همکاری ملی» را در مدیریت آینده جامعه شاهد باشیم.

مهندس علی‌اکبر آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب، درباره‌ طرح مباحثی مبنی بر تشکیل «دولت همکاری ملی» با طرح این سوال که آیا با توجه به جناح‌های سیاسی موجود امکان وحدت و همکاری ملی وجود دارد، گفت: «اگر در انتخابات ریاست جمهوری دهم بتوان کاندیداهای مورد نظر جناح‌های مختلف را طوری در صحنه رقابت‌های انتخاباتی مطرح کرد که ضمن حفظ ارکان نظام، چالش‌های پیش‌رو و اصول و استراتژی که برای تحقق اهداف وجود دارد را مطرح کنند بسیار پسندیده است».

عضو برجسته شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، احزاب را در عموم کشورهای دنیا تعیین‌کننده انتخابات معرفی کرد و گفت: «در کشور ما یک شیوه دموکراسی خاص وجود دارد به این معنا که احزاب و جناح‌ها فعالیت چندانی ندارند و به همین دلیل، رییس‌جمهور افتخار می‌کند و می‌گوید که به هیچ جناحی وابستگی ندارد و مدیون هیچ جناحی نیست که این امر حاکی از این است که گروههای قدرت و تضمین‌کننده سیاست در کشور ما وجود دارند که این گروهها خودشان مستقل وارد صحنه رقابت ‌شده و کاندیدا معرفی می‌کنند».

آقایی در ارزیابی از تشکیل یک دولت «همکاری ملی»، که بحث آن از سوی برخی گروه‌های معتدل سیاسی مطرح شده‌است، اظهار داشت: «اگر هدف از تشکیل چنین دولتی این باشد که به سوی عقلانیت مدیریت در جامعه پیش رویم موافق تشکیل چنین دولتی هستم چرا که معتقدم در آینده هیچ‌گونه تندروی و افراطی‌گری نباید در روند اجرایی کشور تأثیر بگذارد و یا تعیین‌کننده باشد».

به گفته رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، اگر هدف از طرح اینگونه مباحث این باشد که افراد علاقه‌مند، وفادار و متعهد به نظام که همواره خواستار اداره جامعه به شکل متعادل و با عقلانیت هستند سر کار آیند باید از آن استقبال و حمایت کرد.

وی گفت: «اگر در این زمینه اجماعی حاصل شود که هرگونه تندروی، افراطی‌گری و تنگ‌نظری از مدیریت کشور کنار زده شود هدف مقدس و پسندیده‌ای است و بزرگان نظام هم باید به این قضیه عنایت کنند تا بتوانیم یک «همکاری ملی» را در مدیریت جامعه آن‌هم در چارچوب قانون اساسی ایجاد کنیم همه باید آن‌ را پذیرفته و از این حرکت حمایت کنند».

آقایی در بخشی دیگر از این گفتگو ضمن استقبال از کمک مالی دولت به کاندیداهای ریاست جمهوری جهت هزینه‌های تبلیغاتی آنها گفت: «نه تنها در انتخابات ریاست جمهوری بلکه در انتخابات مجلس و حتی شوراها هم این کمک‌ها ضروری است البته نیازمند مصوبات هستیم که در آن چارچوب تبلیغات انجام شود».

وی با تاکید بر استانداردسازی تبلیغات در عین حال وارد شدن به بحث مصادیق انتخاباتی را از هم‌اکنون زود دانست و در پایان گفت:‌ «باید صبر کرد تا خود آقایان که قصد کاندیداتوری دارند خود را به مردم عرضه کنند تا ما هم بر حسب حضورشان از آن‌ها اعلام حمایت کنیم».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۸۷/۰۵/۲۲
0
0
با تشکر از آقای آقایی توصیه می کنم رسانه ها دو موضوع حساس و نیاز روز را به اشکال مختلف و نظرخواهی از رجال مذهبی و سیاسی پیگیر باشند.یکی ترجیح منافع ملی بر منافع جناحی در وضعیت موجود.دوم بحث اخلاق سیاسی که بسیار ضروری است مطمئنا اینها دو مقوله ای هستند که زبان مشترک دو جناح بوده و به سوی اعتدال رهنمون می سازند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین