آفتابنیوز :
آفتاب: پرافتخارترين ورزشكار ايران در بازیهایالمپيک گفت:« قهرمانیدر المپيک بسيار دشوار بود اما تصور میكنم استحقاق رسيدن به اين عنوان را داشتم».
به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی آفتاب، هادی ساعی پس از كسب دومين مدال طلا و سومين مدال خود در المپيک در فرودگاه امام خمينی(ره) در جمع خبرنگاران اظهارداشت: «بیترديد المپيک بزرگترين و دشوارترين رويداد ورزشی است. برایمن تمامیديدارها بسيار دشوار بود اما، تصور میكنم كسب مدال طلایالمپيک حقم بود».
ویدرباره مبارزه با حريفانش گفت: «ديدار با حريف چينیبرایمن بسيار دشوار بود. چرا كه او از امتياز ميزبانی برخوردار بود. به همين دليل در مبارزه با اين حريف با احتياط كار كردم. در مقابل حريف ايتاليايی در فينال نيز تلاش كردم تا بازی را كنترل كنم و با آن كه چهار امتياز عقب افتادم اما، هرگز به شكست فكر نكردم و خوشبختانه توانستم اين حريف را شكست داده و قهرمان شوم».
ساعی درباره دليل موفقيت خود در اين مسابقات نيز گفت: «پيش از اعزام به المپيک پكن در تست آمادگی جسمانی شركت كردم و در ميان تمامی نفرات اعزامی بهترين نتيجه را بدست آوردم. تصور ميكنم با توجه به رقابتهای دشوار المپيک همين آمادگی جسمانی به من كمک كرد تا قهرمان شوم».
هادی ساعی درباره عدم موفقيت بيشتر ورزشكاران ايران در المپيک گفت: «تصور ميكنم تمام ورزشكاران ما تلاش خود را انجام دادند. آنها از نظر آمادگی جسمانی در وضعيت خوبی بودند. اما، احتمال دارد از نظر روحی برای حضور در بزرگترين رويداد ورزشی جهان آمادگی نداشتند و نتوانستند فعل خواستن را صرف كنند. هيچ ورزشكاری برای شكست خوردن به المپيک نمیآيد. با اين حال ورزشكاران ما بايد دقت كنند كه المپيک با رقابتهایجهانی تفاوت دارد و يک ورزشكار بايد با آمادگی كامل در اين مسابقات شركت كند».
وی ادامه داد: «قهرمان شدن در المپيک شاخصههای بسياری دارد و اگر يک ورزشكار حتی يكی از اين شاخصهها را نداشته باشد، نمیتواند در المپيک موفق شود. بیترديد حريفان و رقبای آنها صد درصد ويژگيهای قهرمانی المپيک را داشتهاند كه توانستند ورزشكاران ايرانی را با وجود تلاششان شكست دهند. البته بدشانسی و اشتباهات فردی نيز وجود داشت».
ساعی افزود: «بسيار خوشحالم كه توانستم برای ايران در المپيك پكن مدال كسب كنم. تصور میكنم حق كاروان ايران بيش از اين يک مدال بود. با اين حال من تمام تلاش خود را انجام دادم و از اينكه دل هفتاد ميليون ايرانی را شاد كردم، بسيار راضی هستم».
هادی ساعی درباره تصميمش از خداحافظی از دنيای تكواندو يا شركت در المپيك 2012 لندن نيز گفت: «در اين مورد هنوز تصميمی نگرفتهام و بايد بيشتر فكر كنم».
ساعی در ادامه به مسوولان ورزش كشور توصيه كرد تا از همين امروز به فكر المپيك لندن باشند و افزود: «در المپيک پكن شاهد بوديم كه چه زود دير میشود. ما از همين امروز بايد برای چهار سال آينده تلاش كنيم و برنامه ريزیانجام دهيم تا ورزشكاران ايران بتوانند در المپيك آينده مقام بهتری بدست بياورند».
پرافتخارترين ورزشكار المپيكی ايران درباره سقوط ايران در جدول ردهبندی المپيک نيز گفت: «در هر صورت همان طور كه گفتم كاروان ايران ميتوانست مدالهای بيشتری بدست آورد اما، شايد قهرمانان ما در اين مسابقات در اوج نبودند. در هر صورت آنچه كه بر روی كاغذ نوشته ميشود، در المپيك اتفاق نميافتد. چرا كه همه قهرمانان از سراسر جهان به اين مسابقات میآيند تا مدال كسب كنند و بيترديد آمادهترين نفرات به مدال ميرسند. شايد هم بعضی ورزشكاران ايران از نظر روحی آماده اين مسابقات نبودند».
هادی ساعی همچنين دربارهی اقدام برخی گروههای سياسی در انتصاب مدال او به جريان خود نيز گفت: «اين مدال برای ايران و هفتاد ميليون ايرانی است. آن را به خانوادهام و تمام مردم ايران تقديم ميكنم».
لازم بذکر است محمدباقر قالیباف شهردار تهران، اعضای شورای شهر، امیررضا خادم نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، کیومرث هاشمی معاون سازمان، مصطفی آجورلو رئیس اتحادیه فوتبال، اهالی تکواندو و جمعیت کثیری از علاقمندان به ورزش در مراسم ویژه ای که برای استقبال از ساعی در نظر گرفته شده بود، حضور داشتند.
البته تیم ملی کشتی آزاد ایران هم به همراه این کاروان به تهران بازگشت اما به غیر از مراد محمدی سایر کشتی گیران در سکوتی تلخ فرودگاه امام خمینی (ره) را ترک کردند.