حدود سه ماه از بلاتکلیفی وزارت کار و رفاه اجتماعی میگذرد و اواخر ماه جاری مدت سرپرستی این وزارتخانه هم به پایان میرسد و حالا به نظر میرسد ابراهیم رئیسی قصد دارد در هفته جاری گزینه جدید خود برای این وزارتخانه به مجلس شورای اسلامی معرفی کند. اما به نظر میرسد یک گزینه حاشیه ساز و بحث برانگیز در پیش است.
بعد از آنکه انتقادها و تجمعهای اعتراضی بازنشستگان علیه حجتالله عبدالملکی افزایش پیدا کرد، در نهایت او در اواخر خرداد ماه سال جاری با استعفا، به حضور کوتاه، اما بحث برانگیز خود در این وزارتخانه مهم و تاثیرگذار پایان داد. بعد از آن رئیس دولت، محمدهادی زاهدیوفا را به عنوان سرپرست این وزارتخانه معرفی کرد.
اما حالا با نزدیک شدن به پایان مدت سرپرستی زاهدی وفا، قرار است رئیسی وزیر جدیدی را برای دریافت رای تائید صلاحیت راهی بهارستان کند. البته با توجه به اینکه جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی کار حداقل ۱۰ روز بعد از اعلام وصول جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی برگزار میشود و لذا نمایندگان برای برگزاری جلسه رای اعتماد تا روز ۲۴ شهریور زمان دارند؛ چراکه دوره سه ماهه سرپرست وزارتخانه در این روز به پایان میرسد.
اما نکته قابل توجه گزینه پیشنهادی است که هرچند هنوز مورد تائید قرار نگرفته، اما به نظر میرسد ابراهیم رئیسی تصمیم خود را گرفته است و قرار است مهرداد بذرپاش به عنوان وزیر پیشنهادی در صحن مجلس حضور پیدا کند. این چهره اصولگرا که فعالیتهای سیاسی خود را با به روی کار آمدن محمود احمدی نژاد آغاز کرده بود، حالا به نظر میرسد قرار است به عنوان وزیر کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم حضور داشته باشد. هنوز هیچ منبع رسمی در این باره اظهار نظر نکرده است.
در این سالها، نام مهرداد بذرپاش با حواشی بسیاری همراه بوده است و نکته مهم و اساسیتر درباره این انتخاب احتمالی این است که آیا او به طور کلی توانایی حضور در قامت وزیر کار را دارد؟! به هرحال عریض و طویل بودن این وزارتخانه و بخشهای مختلف که در زیر مجموعه آن قرار دارد و ارتباط مستقیمش با معیشت اقشار مختلف جامعه باعث شده است که افرادی با چندین برابر تجربه بیشتر از بذرپاش دچار مشکل شوند.
اگر طبقه شنیده ها، بدرپاش به عنوان گزینه نهایی ابراهیم رئیسی راهی بهارستان شود به نظر نمیرسد مسیر راحتی تا رای اعتماد نمایندگان در پیش داشته باشد. حتی بعید نیست که نمایندگان به او به عنوان وزیر کار و رفاه اجتماعی اعتماد نکنند و با دستان خالی مجلس را ترک کند.