معترضان انگلیسی عصر امروز (شنبه) در لندن دست به اعتراضات گسترده زدند و خواستار بازگشت کشورشان به اتحادیه اروپا شدند.
به گزارش المیادین، بانک گلدمن ساکس چندی پیش در گزارش خود از بخش صنعت به عنوان آسیب پذیرترین بخش اقتصاد این کشور نام برده است؛ چراکه بخش بزرگی از زنجیره تامین و بازار هدف صنایع انگلیسی را کشورهای عضو اتحادیه اروپا تشکیل میدهند و تداوم بلاتکلیفی ناشی از برگزیت میتواند باعث منفی شدن رشد اقتصادی این کشور شود.
به نوشته ایسنا؛ اتحادیه اروپا تاکنون با بسیاری از درخواستهای انگلیس برای دسترسی به بازارهای خود مخالفت کرده است و این اتفاق در شرایطی میافتد که طرف انگلیسی خواستار امضا یک توافق تجارت آزاد مشابه توافق اتحادیه اروپا با کانادا و برخی دسترسیهای بیشتر شده است.
از سوی دیگر، اخیرا لیز تراس، نخستوزیر انگلیس و رهبر حزب محافظهکار بعد از تنها ۴۵ روز پیروزی در انتخابات داخلی حزب محافظهکار، از سمت خود استعفا داد و این خود به بحران داخلی و اقتصادی انگلیس بیشتر دامن زده است.
لیز تراس چهارمین نخستوزیر انگلیس است که ظرف شش سال اخیر قربانی اختلافات داخلی حزب محافظهکار میشود.
تظاهرات آلمانیها در اعتراض به افزایش قیمتها و بی توجهی دولت
همچنین هزاران نفر از مردم آلمان در شهرهای مختلف این کشور به بالا رفتن قیمتها و تورم و بیتوجهی دولت اعتراض کردند.
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دهها هزار نفر از مردم کشور آلمان روز شنبه با برگزاری تظاهرات گسترده در شهرهای مختلف این کشور خواستار توزیع مناسب بودجه دولت برای مقابله با افزایش قیمت انرژی و هزینههای معیشتی شدند.
معترضان آلمانی در شهرهای برلین، دوسلدورف، هانوفر، اشتوتگارت، درسدن و فرانکفورت با در دست داشتن تابلوهایی که روی آنها شعارهایی مضمون بر بالا رفتن نرخ تورم و کاهش توان معیشتی مردم نوشته شده بود، اعتراض خود را نسبت به عملکرد دولت نشان دادند.
مردم معترض در شعارهای خود اعلام کردند که وضعیت معیشتی مردم با بالا رفتن قیمت سوخت و انرژی بدتر شده است و باید دولت برای انرژی یارانه ویژه در نظر بگیرد.
به گفته حزب صلح سبز، یکی از سازماندهندگان این تظاهرات ۲۴هزار نفر در این راهپیمایی شرکت کردند. پلیس میگوید در برلین ۱۸۰۰ نفر تظاهرات کردند.
پارلمان آلمان روز جمعه بسته معیشتی ۲۰۰ میلیارد یورویی را تصویب کرد که هدف آن کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی در مقابل افزایش قمیت سوخت و مواد غذایی بود.
طبق آمارهای ارائه شده توسط دولت آلمان تورم در این کشور اواخر تابستان به بیش از ۱۰درصد رسید که در یک ربع قرن گذشته بیسابقه بود.