کد خبر: ۸۰۴۳۰
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۰
احمدی‌نژاد در گفتگوی تلوزیونی:

موجودی حساب ذخیره ارزی محرمانه است

برای مصاحبه‌ای کوتاه التماس می‌کردند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: احمدی‌نژاد گفت: «ما هیچ وقت نمی‌توانیم برای حساب ذخیره ارزی عددی بگوییم چرا که محرمانه است ولی دولت به جز مصوبات قانونی نمی‌تواند حتی یک دلار را بردارد چرا که قانون حد و مرزها را مشخص کرده است».

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، رئیس جمهور در گفتگوی مستقیم با مردم از شبکه یک سیما ضمن تبریک به ملت ایران به خاطر موفقیت‌های معنوی که در ماه مبارک رمضان کسب کرده است تصریح کرد: «آنچه دولت می‌تواند هزینه کند در قانون می‌آید و ما برای دو، سه سال اداره کشور ارز داریم».

برای چند سال مصرف کشور ارز در اختیار داریم
احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی درباره ذخایر ارزی کشور گفت: «خوشبختانه ذخایر ارزی بالایی داریم که در تاریخ کشور سابقه ندارد و برای چند سال مصرف کشور ارز در اختیار داریم».

رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال که ابهاماتی در حساب ذخیره ارزی مطرح می‌شود گفت: «این ابهامات از طرف کسانی است که خودشان مسئول هستند و می‌دانند که حساب ذخیره ارزی با چه دقتی مراقبت می شود و چه سلسله مراتبی دارد».

ملت ایران برای مسائل جهانی حرف دارد
احمدی‌نژاد گفت:‌ «ملت ایران برای مسائل کلان و جهانی حرف برای گفتن دارد».

وی افزود: «این ماه با همه برکات و رحمتش آمد و خدا را سپاسگزاریم که مردم ایران به ویژه جوانان بهره‌های بسیاری از این ماه پربرکت بردند و فضای کشور سرشار از معنویت و عبادت شد».

رئیس جمهور تصریح کرد: «مهم‌ترین و اصلی‌ترین سرمایه انسان برای زندگی سعادتمند همین برکات معنوی است و آثار آن پاکی، دوستی و برادری میان انسان‌هاست و امیدوارم فضای کشور همواره این‌گونه باشد».

احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که وجه تمایز چهارمین سفرش به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از سفرهای گذشته چه بوده است و دستاوردهای آن چیست گفت: «یک ملت برای زندگی عزتمند نیازمند لوازمی است به ویژه اینکه ملت ایران ملتی آرمانی و فرهنگی است و منفعل نیست و برای جهانیان حرف دارد».

رئیس جمهور افزود: «لازمه عزتمند زیستن و پیشرفت، حضور فعال در همه عرصه‌های داخلی و جهانی است، به ویژه اینکه در شرایط امروز جهان که زندگی‌ها به طور کامل به یکدیگر گره خورده است و بدون ارتباطات نمی‌توان زندگی کرد».

وی ارتباط میان ملل را مثبت دانست و تصریح کرد: «بسیاری از ارزش‌ها و استعدادها در زندگی اجتماعی بروز می‌کند و ملت‌ها باید در این فضا با یکدیگر تعامل داشته باشند».

رئیس جمهور گفت: «بیش ا ز صد سال است که جهان اسیر یک اندیشه و مبانی نظری و نیز رفتار ویژه است که همه فضای اجتماعی و مسائل گوناگون را تحت تاثیر قرارداده است و همگان شاهد آثار آن هستیم».

احمدی نژاد خاطر نشان کرد‌:‌ «ملت ایران نمی‌تواند این اندیشه و رفتار را که در صدد تحمیل خواسته‌های غیر قانونی یک گروه بر همه ملت‌هاست بپذیرد».

رئیس جمهور با بیان این‌که ‌ملت ایران باید فضاهای کاذب را بشکند گفت: «ما با جهان دعوا نداریم و باید از سازمان ملل متحد به عنوان بهترین مکان برای تبادل آراء‌ و تصمیم‌گیریهای جهانی استفاده کرد».

احمدی‌نژاد افزود: «دموکراسی که برخی گروه‌ها مطرح می‌کنند باید در سازمان ملل متبلور شود اما شاهدیم که این سازمان به چه وضعی دچار شده است».

مردم امریکا در استضعاف کامل قرار دارند
رئیس جمهور در ادامه گفتگوی مستقیم با مردم از شبکه یک سیما گفت: «مجمع عمومی سالانه سازمان ملل متحد یک فرصت برای تعامل و گسترش ارتباطات، شنیدن حرف‌ها و اثر‌گذاری است و دولت نهم این فرصت را به خوبی شناخت و برای آن برنامه ریزی کرد».

احمدی نژاد با اشاره به سیر رو به گسترش برنامه‌های ارائه شده در چهار سال گذشته در نشست‌های این مجمع گفت: «در سال اول حضور در سازمان ملل، تبلیغات وسیعی علیه جمهوری اسلامی ایران شده بود و قدرت‌های بزرگ طوری تبلیغ کرده بودند که حاکم مطلقند،کامل‌ترین شیوه زندگی را دارا هستند و هیچ کس دیگری در جهان حرفی برای گفتن ندارد».

رئیس جمهور با اشاره به همزمانی سفر اول به نیویورک با استقرار نظامیان امریکایی در عراق و سرمستی آنان از اشغال این کشور و تبلیغات وسیع علیه برنامه هسته‌ای ایران افزود: «آنها در آن شرایط طوری تبلیغ کرده بودند که ملت ایران دارای پیام نیست و تسلیم اراده سلطه‌گران است و این مسئله را نه تنها رسانه‌ها ، بلکه مسئولان سیاسی نیز اعلام می‌کردند».

احمدی نژاد گفت: «در سفر اول لازم بود آن فضا را بشکنیم و اعلام کنیم که ملت ایران حاضراست، حرف دارد و از حقوقش دفاع می‌کند و سلطه را نمی‌پذیرد».

رئیس جمهور به دومین سفرش به نیویورک و شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد و افزود: «در آن سفر درباره مسائل هسته‌ای کشور و دیگر مسائل به صورت جزئی‌تر افشاگری، و خطی را برای صحبت کردن با ملت امریکا علاوه بر ملت‌های جهان باز کردیم».

احمدی نژاد با بیان اینکه سیصد میلیون نفر جمعیت امریکا چه بخواهند و چه نخواهند پایگاه و پایه سلطه در جهان هستند، لزوم سخن گفتن با آنها را یادآور شد و افزود: «مردم امریکا در استضعاف کامل قرار دارند و با تبلیغات گسترده رسانه‌ای، نمی‌توانند اظهار نظر کنند و امیدی هم به آن ندارند».

ساختارها را زیر سوال بردیم
رئیس جمهور سومین حضورش در نشست مجمع عمومی سازمان ملل را یادآور شد و افزود: «در آن نشست، بر سازوکارهای جهانی از جمله سازمان ملل و شورای امنیت علامت سوال‌هایی گذاشتیم و ساختارها را زیر سوال بردیم».

وارد بحث‌های نظری شده‌ایم
احمدی نژاد با اشاره به چهارمین حضور خود در این نشست گفت: «در نشست امسال، جمهوری اسلامی ایران وارد بحث‌های نظری شد و تغییر محل سازمان ملل و نگاه به مشکلاتی را که از جانب قدرت‌های بزرگ برای ساختارهای جهانی ایجاد می‌شود خواستار شد».

رئیس جمهور با بیان اینکه از سال اول تا چهارم حضور در سازمان ملل ، تعداد و تنوع برنامه‌ها افزایش و ارتقا یافت افزود: «در این سفرها از فرصت‌های پیش آمده از جمله حضور در دانشگاه کلمبیا که همه رسانه‌ها روی ایران متمرکز شدند، استفاده شد».

احمدی نژاد گفت: «در سفر اخیر به نیویورک شرکت کنندگان در نشست پنجاه گروه ضد جنگ امریکایی گفتند که به ملت ایران بگویید کارهایی که دولت امریکا انجام می‌دهد، نظر مردم امریکا نیست».

مسئولان بسیاری از کشورها از ما سؤال می‌کردند
رئیس جمهور گفت: «امروز اندیشه سلطه‌گر آمریکایی به پایان راه خود رسیده و ناچار است تغییر رفتار دهد»

برای مصاحبه‌ای کوتاه التماس می‌کردند
احمدی‌نژاد در ادامه سخنانش در مصاحبه تلویزیونی افزود: «در مجمع عمومی سازمان ملل مسئولان بسیاری از کشورها از ما سؤال می‌کردند که چه کرده‌اید، ملت و به ویژه جوانان کشورتان اینقدر در صحنه حضور دارند»؟

وی گفت: «استقبال از سخنان ملت ایران و نمایندگان این ملت در جهان روزافزون است و بسیاری از خبرنگاران در مجمع اخیر سازمان ملل برای مصاحبه‌ای کوتاه التماس می‌کردند».

باید تلاش کنیم حرف خود را بزنیم
احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مجمع عمومی سازمان ملل باید احیا شود افزود: «اگرچه چند قدرت سازمان ملل را در اختیار دارند اما باید تلاش کنیم حرف خود را بزنیم».

حرف‌های ما را مستقیم پخش می‌کنند
وی گفت: «هم اکنون بسیاری از رسانه‌های اصلی دنیا حرف‌های ما را مستقیم پخش می‌کنند و این موضوع را که حرف‌های ما به گوش کسی نمی‌رسد قبول ندارند».

کشورها باید ترسشان بریزد
احمدی نژاد با اشاره به اینکه مقدمة تغییر در شورای امنیت احیای مجمع عمومی است، گفت: «کشورها ابتدا باید ترسشان بریزد، سپس خواست‌هایشان یکی شود و در آخرین مرحله این خواست ها عملیاتی شود».

وی با اشاره به اینکه در اجلاس غیر متعهدها که در تهران برگزار شد برخی از تصمیمات عملیاتی شد، گفت: «در این اجلاس خیلی کشورها فهمیدند که اگر باهم متحد باشند، اثرگذار خواهند بود».

رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال که آیا در مذاکرات با مسئولان کشورها با مطالب ضد و نقیض مواجه می شوید یا خیر؟ گفت: «چند سال پیش فاصله بین مباحث آنها در جلسات خصوصی وعمومی بسیار زیاد بود و دائم می‌گفتند تحت فشاریم اما هم اکنون این فاصله‌ها خیلی کم شده است».

بسیاری از کشورها ما را تهدید می‌کردند
احمدی‌‌نژاد گفت: «سال نخستی که در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کردم، بسیاری از کشورها ما را تهدید می‌کردند که از مواضعمان دست برداریم اما هم اکنون ما را ستایش می کنند».

اظهارات تند مورد استقبال قرار نخواهد گرفت
رئیس جمهور افزود: در سال نخست سخنرانی قدرت‌های بزرگ علیه ما بود اما هم اکنون آنها اظهارات تندی بر ضد ما ندارند چرا که می‌دانند اظهارات تند مورد استقبال قرار نخواهد گرفت». 

حتی کشورهای کوچک، تهدید قدرت‌های بزرگ را به مسخره می‌گیرند
احمدی نژاد گفت: «امروز می‌بینیم که حتی کشورهای کوچک، تهدیدهای قدرت‌های بزرگ را به مسخره می‌گیرند».

وضع امروز به مراتب بدتر از 60 سال گذشته است
وی با اشاره به اینکه بت کشورهای بزرگ باید شکسته شود و در ذهن دولت‌ها و حاکمان آنها فرو بریزد گفت: «یکی از علائم شکسته شدن این بت‌ها روند رو به رشد سخنرانی‌های انتقادی در مجمع عمومی است به نحوی که رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد علیه نظام سلطه سخنرانی تندی داشت و این طور اظهار کرد که با گذشت 63 سال از تأسیس سازمان ملل، وضع امروز به مراتب بدتر از 60 سال گذشته است».

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش، دربارة‌ عضویت ایران در شورای امنیت گفت: «این بحث را به عنوان آزمایشی برای نظام سلطه مطرح کردیم تا معلوم شود رفتار نظام سلطه چگونه است».

از دفتر شورای روابط ایران و آمریکا اطلاع دقیقی ندارم
وی در خصوص ایجاد دفتر شورای روابط ایران و آمریکا گفت: «از ماهیت این دفتر اطلاع دقیقی ندارم اما بالاخره این دفتر یک ان‌.جی.او است و موضوعیتی ندارد».

احمدی‌نژاد با اشاره به این که اندیشه سلطه‌گر آمریکایی به پایان راه خود رسیده و ناچار است تغییر رفتار دهد، افزود: «در غیر این صورت امواج جهانی آنها را زیر پا له می‌کند».
چندین بار به صراحت گفتم باید به ایران توجه کنند
رئیس‌جمهور گفت: «در اجلاس مجمع عمومی چندین بار به صراحت گفتم که آنها باید به ایران به عنوان قطب اصلی تأثیرگذار در همه مناسبات جهانی توجه کنند چرا که ملت ایران حرف های نو و با مبانی مستحکم و انسانی دارند».

وی گفت: البته ملت‌های دیگر نیز حرف برای گفتن دارند اما فرصت بیان به آنها داده نمی‌شود».

منطق ملت ایران را مردم آمریکا پذیرفته است
رئیس جمهور با اشاره به فشار رو به گسترش ملت آمریکا به مقامات کشورشان در اصلاح رفتار با جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک مطالبه جدی ،خاطر‌نشان کرد: «منطق ملت ایران را مردم آمریکا پذیرفته‌اند»

احمدی‌نژاد در ادامه مصاحبه تلویزیونی در پاسخ به سؤال درباره گشایش دفتر حفاظت منافع آمریکا در ایران خاطر نشان کرد: «آمریکایی‌ها در ایران دفتر حفاظت دارند و البته در ماههای گذشته حرفهایی زدند که دنبال نکردند، معتقدم آنها منتظر تحولات انتخاباتی کشورشان هستند تا با نظم بهتری وارد صحنه شوند».

رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی درباره موضع جمهوری اسلامی در قبال آمریکا یادآور شد: «موضع ایران موضعی رسمی است که بر اساس احترام متقابل و عدالت است».

وی افزود: «هردولتی که در آمریکا به روی کار بیاید اگر بر این اصول پایبند باشد پاسخ ایران مثبت و در غیر این صورت پاسخ ما منفی است».

ارتباط با مردم آمریکا برقرار شده
رئیس جمهور گفت: «به نظر من ‌تحول اصلی در دیپلماسی با آمریکا اتفاق افتاده و چون ارتباط با ایران مطالبه مردم آمریکاست به همین دلیل هوشمندان آنها همراه مردم صحبت می‌کنند تا رأیشان افزایش یابد».

احمدی‌نژاد افزود: «ارتباط با مردم آمریکا برقرار شده که این تعاملی عادلانه است و این اتفاق روی داده و باید روابط اصلاح شود تا عدالت برقرار گردد».

آنها توهین آمیز و از موضع خیلی بالا حرف می‌زنند
وی گفت: «همواره آنها توهین آمیز و از موضع خیلی بالا با مردم ایران حرف می‌زنند اما اکنون پشت صحنه آنها خالی است و مردمشان به شدت علاقه‌مند به روابط با ایران هستند».

وی تصریح کرد:‌ «شکل ظاهری این ارتباط بستگی به نوع ارتباط و تصمیم مسئولان آمریکایی دارد».

باید مبتنی بر اصول رفتار کنیم
رئیس جمهور گفت: «باید جلوتر برویم و متناسب با شرایط و مبتنی با اصول رفتار کنیم».

شاید آنها حوصله گوش دادن ندارند
احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که حضور نداشتن هیئت آمریکایی را در هنگام سخنرانی خود، چگونه ارزیابی می کند گفت: «این بی ادبی است و حضور ما نیز به این دلیل است که اگر حرفشان درست باشد استفاده کنیم اما اگر درست نباشد هم پاسخشان را بدهیم و از طرفی شاید آنها حوصله گوش دادن ندارند».

رئیس جمهور گفت: «حضور نداشتن هیئت امریکایی در هنگام سخنرانی من در رسانه‌های آنجا واکنش داشت و آنها این موضوع را منفی جلوه دادند».

ما برای روشن شدن حرفمان به آنجا می‌رویم
احمدی نژاد با اشاره به اینکه همه رفتارها در جهان نشان تنازع است گفت: «ما برای روشن شدن حرفمان به آنجا می‌رویم و صحبت می‌کنیم اما آنها برای تنازع بقا رفتار می‌کنند که ما با آن مخالفیم».

وی تاکید کرد:‌ «همه عرصه‌ها باید عرصه تکامل و تعامل باشد».

مدعیان اصلاح جهان خود را هم نمی‌توانند اداره کنند
رئیس‌جمهور در ادامه گفتگوی مستقیم با مردم از شبکه یک سیما در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه آیا حل مسائل ما به حل و فصل مسائل با آمریکا بستگی دارد گفت: «آنها خودشان را هم نمی‌توانند اداره کنند».

ایران می‌گوید این‌ها توخالی هستند
احمدی‌نژاد با بیان اینکه ایران می‌گوید این‌ها توخالی هستند و کسی را هم نمی‌توانند نجات دهند، تصریح کرد: «نحوة رفتار آن‌ها در کشورهای آسیای جنوب شرقی مثال خوبی برای این موضوع است؛ آنها این کشورها را نمونه‌ای از اوج صنعتی شدن اعلام می‌کردند در حالی که با یک مبادلة بانکی ثروت مردم این کشورها را بردند و مردم این کشورها اغلب کارگرند و در وضع خوبی زندگی نمی‌کنند».

رئیس جمهور تصریح کرد: «در حال حاضر ملتی پیروز است که متکی بر توان خود حرکت کند و تعامل سازنده هم داشته باشد».

کمک و عاریه، مصرف و تمام می‌شود
وی با اشاره به اینکه در ایران اصل بر حرکت ارادة ملت است، گفت: «چیزی که با ارادة ملی به دست آید ماندگار است اما کمک و عاریه، مصرف و تمام می‌شود».

در این شش ماه، رشد نقدینگی صفر و حتی منفی بود
احمدی‌نژاد در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص تورم و کنترل نقدینگی در کشور گفت: «تورم در حالی داریم که در این شش ماه رشد نقدینگی صفر و حتی منفی بوده است».

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تورم علت‌های دیگری هم دارد گفت: «مهم چرخش نقدینگی است که اگر مانند خون در رگ‌های بدن درست حرکت کند مشکلی پیش نخواهد آمد».

نسبت رشد اقتصادی ما به نقدینگی، بالا نیست
وی تصریح کرد: «نسبت رشد اقتصادی ما به نقدینگی بالا نیست اما شبکة مدیریت نقدینگی مشکل دارد که برطرف کردن این مشکل جزئی از برنامة تحول اقتصادی دولت است».

شبکه پولی ما به‌درد اقتصادی با رشد 8تا9 درصد نمی‌خورد
احمدی نژاد خاطرنشان کرد: «شبکة پولی کشور باید پول را جمع‌آوری و درست توزیع کند در حالی که تاکنون مأموریت شبکة پولی ما کلی بوده است و به درد اقتصادی با رشد 8 تا 9 درصد نمی‌خورد».

وی افزود: «در کنار لزوم تحول در نظام قدیمی شبکة پولی کشور، بخشی از علت تورم ساختاری و بخشی وارداتی است».

در این شش‌ماهه ارزش واردات 28 درصد افزایش داشت
رئیس جمهور گفت: «در این شش ماهه، یازده درصد کاهش واردات داشتیم اما ارزش واردات 28 درصد افزایش داشت که نشان می‌دهد بیشتر کالاهای وارداتی سرمایه‌ای بوده است».
افزایش قیمت جهانی به داخل کشور نیز منتقل می‌شود
وی تصریح کرد: «قیمت‌ها در دنیا رشد داشته است که این افزایش قیمت جهانی به داخل کشور نیز منتقل می‌شود».

احمدی نژاد گفت: به عنوان مثال جنسی که در بازار ما قیمت آن صد تومان است و در خارج از کشور سیصد تومان به فروش می‌رسد، میل به رفتن دارد و این به آن معناست که قیمت داخل باید به آن سیصد تومان خارج برسد».

احمدی نژاد با بیان اینکه بخشی از مشکل تورم نیز به شبکة تنظیم نقدینگی بر می‌گردد گفت: «اینکه بخشی از نقدینگی به عده‌ای داده شود و آنها مبلغ داده شده را پس ندهند و حتی در خارج از آنچه باید هزینه می‌کردند مصرف کنند ازجمله مشکلات است».

اگر بدهی را نیاورند از آن‌ها شکایت می‌کنیم
رئیس جمهور در خصوص برخورد با متخلفان بزرگ بانکی گفت: «تصمیم گرفتیم به افرادی که به شبکه بانکی مبالغ زیادی بدهکارند مهلت بدهیم تا بدهی خود را در زمان مشخصی پرداخت کنند و اگر نیاورند از آنها شکایت و اسامی آنها منتشر خواهد شد».

احمدی نژاد در پاسخ به این پرسش که آیا بدهکاران بزرگ بانکی شخصیت حقوقی دارند یا حقیقی گفت: «البته آنهایی که مشکل دارند شخصیت حقیقی دارند، برخی هم که حقوقی هستند ماهیتشان حقیقی است».

هم‌اکنون در سنگر آخر هستیم
وی با اشاره به لزوم اصلاح مقررات بانکی گفت: «در حال سامان‌دهی برای جلوگیری از تبعیض در برخورد با متخلفان شبکة پولی هستیم که کار سختی است؛ چون پول، قدرت چانه زنی ایجاد می‌کند اما ما هم‌اکنون در سنگر آخر هستیم».

رئیس‌جمهور افزود: «تاکنون برای اصلاحات در این بخش جلسات متعددی برگزار شده‌است تا شبکة بانکی و پولی کشور به روز و مشکلات برطرف شود».

منحنی تورم در شش ماهه اول، نزولی بوده است
رئیس جمهور در ادامه گفتگوی مستقیم که به طور زنده از شبکه‌یک سیما پخش می‌شد، با بیان اینکه منحنی تورم در شش ماهه اول امسال نزولی بوده است گفت: «مسکن یک قلم عمده است که حرکتی رو به پایین را آغاز کرده است اما در بعضی از بخش‌ها در اختیار ما نیست مگر اینکه با یارانه آن را مهار کنیم».


احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی در باره نرخ تورم در شش ماهه اول امسال گفت: «عدد 22 و 3 دهم برای تورم واقعی نیست و در مجموع نرخ تورم در این مدت نزولی بوده است و برای نیمه دوم هم با مدیریت منابع دولت تلاش کردیم که جلو افزایش تورم را بگیریم».

رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال که با توجه به افت قیمت مسکن و کاهش سرمایه گذاری در این بخش آیا تولید دچار مشکل نمی‌شود گفت: «گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید، رشد داشته و در شش ماهه اول امسال پروانه‌های صادر شده در شهرها 27 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته‌است ضمن اینکه مشکلات بانکی مسکن مهر نیز حل شده است و بانک‌ها آماده تسهیلات‌دهی هستند».

احمدی‌نژاد افزود: «ما در سه، چهار سال آینده باید سالی یک و نیم میلیون واحد مسکونی بسازیم تا پاسخگوی نیازهای انباشته شده کنونی و رشد جمعیت و اصلاح بافت‌های فرسوده باشیم».


قیمت‌ها نیز در شهرها رو به کاهش است
رئیس‌جمهور تصریح کرد: «در روستاها در زمینه مسکن کارها خوب پیش رفته و در دولت نهم 500 هزار واحد مسکونی ساخته شده و 300 هزار واحد هم در دست اقدام است؛ بیشتر فشار در شه‌ها به ویژه شهرهای بزرگ بوده که قیمت‌ها نیز در شهرها رو به کاهش است».

اولین بار است که قیمت مسکن پایین می‌آید
احمدی‌نژاد گفت: «نمی‌خواهیم سرمایه‌گذاری در بخش مسکن آسیب ببیند بلکه می‌خواهیم جلوی سوداگری در این بخش را بگیریم، اولین بار است که قیمت مسکن پایین می‌آید».

رئیس جمهور با اشاره به کاهش نسبی قیمت مسکن تصریح کرد: «قیمت مسکن یک روزه بالا نرفت و ما انتظار نداریم که به سرعت پایین بیاید ما به موازات این کار بورس را فعال کردیم تا منابع، آزاد، و در بخشهای سالم اقتصادی فعال شود».

انحراف 1/4 درصدی بنگاه‌های زودبازده قابل قبول است/ این آمار بسیار عالی است
رئیس جمهور با بیان اینکه رقم واقعی انحراف بنگاه های زود بازده 4 و 1 دهم درصد است گفت:‌ «به نظر من برای چند سال مصرف کشور ارز در اختیار داریم حاصل عملکرد خوب دستگاه‌ها، بدنه بانکی و نظارت‌های صحیح است».

احمدی نژاد با اشاره به ضرورت وجود ثبات در سیاست‌ها و بازار گفت: «لازمه ثبات در کشور ثبات در برنامه‌هاست نه اینکه آدم‌ها و مدیران ثابت باشند».

رئیس جمهور افزود: «هر مدیری که می‌آید باید همان برنامه‌های گذشته را پیش ببرد».

چون ما براساس برنامه عمل می‌‌کنیم، می‌توانیم افراد را ارزیابی کنیم 
احمدی نژاد با بیان این‌که در برخی از کشورها سالی یک دولت عوض می شود گفت: «چون ما براساس برنامه عمل می‌‌کنیم می‌توانیم افراد را ارزیابی کنیم و اگر کسانی نتوانند طبق برنامه عمل کنند کنار می‌روند».

وی ا فزود: «ممکن است افرادی در خارج از برنامه عمل کرده باشند که مردم نیز تبعات آن را می دیدند».

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی در خصوص تغییرات در نحوه پرداخت یارانه بذر گندم گفت: «این مشکل از دولت نبود بلکه مربوط به مصوباتی است که دولت می‌بایست آن را اجرا می‌کرد».

احمدی نژاد با بیان اینکه در حوزه اجرا تغییرات عمده کمتر است و بیشتر تغییرات تاکتیکی است گفت: ‌«برای تولید 15 میلیون تن گندم برنامه ریزی شده است اما زمانی که تصمیمی گرفته می‌شود که با این برنامه همخوانی ندارد مشکل ایجاد می شود».

رئیس جمهور افزود: «در گذشته نیز این گونه مصوبات و تصمیم گیری‌ها بوده و هم اکنون شدت گرفته و این در حالی است که دستگاه اجرایی باید قابلیت انعطاف داشته باشد».

احمدی نژاد درباره بنگاه‌های زودبازده گفت: ‌«در شرایط امروز جامعه ما با نیروی انسانی فراوان نرخ بیکاری بالا و برنامه ریزی برای رشد بالای اقتصادی هیچ اقتصاددانی یافت نمی‌شود که بنگاه‌های زودبازده را به عنوان کار عالمانه و دقیق به رسمیت نشناسد».

وی بنگاه های زودبازده را اقدامی شناخته شده و پرکننده خلاء‌ها در دنیا دانست و گفت: «البته نباید بنگاه‌های بزرگ نیز نفی شوند اما میزان سرمایه گذاری به ازای اشتغال ایجاد شده در بنگاه های بزرگ ده برابر بنگاه‌های کوچک است و بهره‌برداری از آنها هشت تا ده سال طول می کشد».

احمدی نژاد افزود: «همچنین بنگاه‌های زودبازده یکی از بهترین ابزارها برای توزیع اقتصاد در سطح جغرافیایی است».

کار انجام شده بسیار عالی بود
وی با بیان اینکه در کشورهای دیگر برای بنگاه‌های زودبازده وزارتخانه و بانک ویژه ایجاد می‌شود و سرمایه‌گذاری خاصی برای آن در نظر می‌گیرند گفت: «در کشور ما برای این بنگاه‌ها بار اضافه‌ای بر بدنه اجرایی کشور گذاشته شد با این حال کار انجام شده بسیار عالی بود».

رئیس‌جمهور با بیان اینکه بنگاه‌های زود بازده در کل دنیا 25 تا 30 درصد انحراف دارند گفت:‌ «در کشور ما انحراف 4 و 1 دهم درصد بوده است که به نظر من بسیار عالی است».

نمی‌دانم چرا این عدد منتشر شده‌است
احمدی‌نژاد افزود: «عدد 37 و 8 دهم درصد انحراف، که در خصوص تعداد بنگاه‌های زودبازده اعلام شد عدد موردی و اولیه بود که نمی‌دانم چرا منتشر شده و عدد واقعی آن نیز حدود 16 درصد است».

وی با بیان اینکه 3 گروه برای بررسی 9 هزار بنگاه زودبازده تجهیز شدند گفت: «آنچه مهم است انحراف رقم تسهیلات بنگاه‌های زودبازده است که معادل 4 و 1 دهم درصد تایید شده است».

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز عده‌ای با انگیزه های مختلف همه فضاها را آلوده می‌کنند گفت: «نمونه آن بحث‌هایی است که در خصوص حساب ذخیره ارزی وجود دارد در حالی که می دانند هیچ دولتی نمی‌تواند ذخایر ارزی را اعلام کند به ویژه در خصوص کشور ما که می‌خواهند منابع ما را در جهان مسدود کنند».

عده‌ای می‌خواهند همه چیز را لجن‌مال کنند
احمدی نژاد افزود: «عده‌ای می‌خواهند همه چیز را لجن‌مال و سیاه نمایی کنند».

دولت در حال پاکسازی ریشه‌ای فساد اقتصادی است
رئیس‌جمهور در ادامه گفتگوی مستقیم تلویزیونی با مردم از شبکه یک سیما با بیان اینکه برخی‌ها می‌خواهند همه چیز را سیاه و منفی جلوه دهند گفت: «دولت در حال حاضر در حال پاکسازی ریشه‌ای فساد اقتصادی است».

احمدی‌نژاد افزود: «یک گروه از نمایندگان سال قبل آمدند و در خصوص بنگاههای زود بازده ابراز نگرانی کردند که ما به آنها گفتیم در هر جای کشور که خودتان می‌خواهید انتخاب کنید و گزارش دهید».

رئیس‌جمهور گفت: «اما چرا این اتفاق می‌افتد؟ دو هدف دارند: سال گذشته چیزی حدود 95 تا 96 هزار میلیارد تومان تسهیلات داده شد از این مقدار 6 هزار میلیارد به بنگاههای زود بازده تعلق دارد».

احمدی‌نژاد گفت: «البته به نام بنگاههای زود بازده 7 هزار میلیارد تومان ثبت شده است؛ از سهم بنگاه‌های کوچک چون 20 درصدش را می‌توانستند به بنگاه‌های بزرگ بدهند».


به رئیس کل بانک مرکزی گفتم از این 90 هزار میلیارد تومان چرا هیچ گزارشی نیست
رئیس‌جمهور افزود: «من به رئیس کل بانک مرکزی گفتم از این 90 هزار میلیارد تومان چرا هیچ گزارشی نیست، اگر آنجا انحراف بیفتد خطرناک است».

احمدی نژاد گفت: «در بنگاه‌های کوچک 4 و یک دهم درصد انحراف اتفاق افتاده است آن را هم تلاش‌کنید صفرکنید چون کار شما نظارت بر وامهای پرداختی است».

واقعاً هم زحمت کشیدند
رئیس جمهور افزود: «واقعاً هم زحمت کشیدند که به 4 و 1 دهم درصد رسید».

احمدی‌نژاد گفت: «اما درباره آن نود هزار میلیارد تومان به ما گزارش دهید؛ موضوع این است که در آنجا مشکل اتفاق افتاده است».

به کار درست دولت ضربه می‌زنند
رئیس جمهور افزود: «با این بحثهایی که شلوغ می کنند از طرفی به کار درست دولت ضربه می‌زنند و از طرف دیگر آدرس غلط می‌دهند و متخلفان اصلی را از دید ناظران پنهان می‌کنند».

احمدی نژاد با بیان اینکه به نظر من این کار زشت تر از کار اول است گفت: «حالا به دولت تهمت می زنند و ... ، اشکال ندارد بالاخره در این دموکراسی شما ظاهراً اینها پذیرفته شده است».

رئیس جمهور افزود: «اما فکر می‌کنید برای قدرت می توانید تهمت بزنید، این دولت هم که نمی‌تواند دائم جواب شما را بدهد».

با بدنه قدرت ارتباط دارند
احمدی‌نژاد با بیان اینکه بدتر از این پوشش دادن متخلف اصلی است گفت: «یک نمونه متخلف اصلی این است که به یک نفر 110 میلیارد تومان دادند ، 10 تا از این‌ها می شود هزار تا، البته خیلی بیش از این هزارتاست، اینها با بدنه قدرت ارتباط دارند».

ما هم در حال مبارزه با آنها هستیم
رئیس جمهور افزود: «ما هم در حال مبارزه با آنها هستیم منتها سخت است ولی مطمئنیم به فضل الهی غلبه می‌کنیم».

با پوشش تبلیغاتی‌شان این‌ها را فراری می‌دهند
احمدی‌نژاد گفت: «در حال حاضر در حال پاکسازی همه این مجاری فساد هستیم و از این پس نیز خواهیم بود ولی آنها با پوشش تبلیغاتی‌شان این‌ها را فراری می‌دهند».


اجرای طرح اخذ مالیات بر ارزش افزوده
رئیس‌جمهور ادامه داد: «در صحبتی که با وزارت اقتصاد داشتم درخصوص اجرای طرح اخذ مالیات بر ارزش افزوده تأکید کردم تا با آرامش به پیش بروند و جلسات ویژه‌ای با مردم، اصناف و تولیدکنندگان بگذارند».

احمدی‌نژاد در ادامة گفتگوی مستقیم تلویزیونی، طرح مالیات بر ارزش افزوده را مصوبه قانونی مجلس و برای دولت لازم الاجرا دانست و افزود: «لازمة‌ این کار این است که همه نظام‌ها و سیستم‌های خود را به روز تنظیم کنند و اگر چنین کنند مطمئناً بر مردم، تولیدکنندگان و اصناف فشار نخواهد آمد، در غیر این صورت فشار می‌آید».

رئیس جمهور با تأکید بر همدلی وزارت اقتصاد با مردم، اتحادیه‌ها و اصناف تصریح کرد: «کشور مال مردم است و مردم هم می‌خواهند این مبلغ را بپردازند اما نمی‌خواهند که پرداخت آن خللی در زندگی‌شان ایجاد کند».

با مردم نقطه تقابلی نداریم
احمدی‌نژاد با اشاره به اجرای این طرح از واردات و آنهایی که منشأ ورود کالا هستند گفت: «ما با مردم امر پنهانی نداریم و نقطة تقابلی هم نداریم و نمی‌خواهیم به آنها فشار بیاید و مطمئناً در این زمینه با تدبیر پیش خواهیم رفت».

رئیس‌جمهور با تشریح و تعریف مالیات بر ارزش افزوده گفت: «در برخی از کشورها این مقدار مالیات 30 تا 35 درصد است اما من خودم به مجلس تأکید کردم که این عدد را پایین بگذارد زیرا معتقدم همین 3 درصد هم برکت ویژه‌ای خواهد داشت و کار را جلو می‌برد».

احمدی نژاد وزارت اقتصاد را از فشار آوردن به اصناف و تولیدکنندگان برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده در مدتی کوتاه پرهیز داد و افزود: «برخی‌ها اصلاً نمی‌توانند چنین چیزی را محاسبه کنند و آن را در نظر بگیرند ما باید به آنها کمک کنیم و بی‌جهت به مردم فشار نیاوریم».

رئیس‌جمهور به تجربه موفق اصلاح مالیات‌ها در تعامل با اتحادیه ها اشاره و تصریح کرد: «قبلاً در این زمینه با اتحادیه‌ها و اصناف بخش به بخش جلسه گذاشتیم و به نتیجه خوبی رسیدیم و در عمل هم دیدیم که مالیات‌های ما رشد خوبی داشته است».

احمدی‌نژاد اصلاح مالیات ها و طرح مالیات بر ارزش افزوده را چیز دیگری جدا از آنچه در طرح تحول اقتصادی است توصیف کرد و گفت: «اجرای طرح تحول اقتصادی در این زمینه مسائل را خیلی شفاف و روان‌تر خواهد کرد».

به وقتش اسامی را اعلام می‌کنیم
رئیس جمهور با تأکید بر پیگیری های ویژة دولت در خصوص کسانی که وام‌های سنگین می گیرند و از بازپرداخت آن خودداری می‌کنند، افزود: «من برای اعلام اسامی این افراد هیچ نگرانی از تبعات فشارهای آن ندارم اما چون معتقدم که کاری بزرگ را در این زمینه شروع کرده‌ایم و می خواهیم ریشه ها را هدف قرار دهیم باید با آرامش پیش رویم تا کار را به انتها برسانیم».

احمدی نژاد تأکید کرد: «ما به وقتش اگر این افراد پس از پیگیری‌ها، تسهیلات گرفته شده را بازپس ندهند اسامی‌شان را پس از شکایت به دادگاه در روزنامه‌ها اعلام می‌کنیم و در این زمینه هیچ کوتاهی نخواهیم کرد».

رئیس جمهور به کمک دولت به کشاورزان، صنعتگران و تولید کنندگان برای ارائه تسهیلات اشاره و تصریح کرد: «در این زمینه کمیته‌ای تخصصی داریم و سرمایه‌گذاران به خوبی از آن مطلع هستند و همین کمیته مشکلات بیش از 1500 بنگاه را در دوران دولت نهم حل کرده است».

با این ارتباطات قوی اخلال ایجاد می‌کنند
وی افزود: «بحث ما در این زمینه بحث سرمایه گذاران واقعی نیست بلکه بحث یک عده‌ای است که تعدادشان کم است اما ارتباطات قوی دارند و با این ارتباطات قوی اخلال ایجاد می‌کنند».

گاهی اسامی برخی افراد و بزرگان را با هدف اختلال در مسیر مطرح می‌کنند که جامعه نمی پذیرد و باور هم نمی‌کند
احمدی‌نژاد با اشاره به فضا‌سازی منفی برخی‌ها در این زمینه گفت: «برخی‌ها می‌خواهند با کور کردن صحنه مبارزه، مسیر مبارزه با این کارها را مختل کنند و بر‌همین اساس گاهی اسامی برخی افراد و بزرگان را با هدف اختلال در مسیر مطرح می‌کنند که جامعه نمی پذیرد و باور هم نمی‌کند».

تکمیل فرم اقتصادی خانوار، بزرگ‌ترین همه‌پرسی اقتصادی
رئیس‌جمهور گفت: «تکمیل فرم‌های اقتصادی خانوارها با استقبال بسیار خوب و زیاد مردم مواجه، و بزرگ‌ترین همه پرسی اقتصادی تاریخ انجام شد».

احمدی‌نژاد افزود: «بیش از 63 میلیون نفر از هموطنانمان این فرم‌ها را تکمیل کرده اند و گمان می‌کنیم 7 میلیون نفر هم به علت نیاز نداشتن به یارانه به درخواست دولت این فرم‌ها را پر نکرده‌اند».

رئیس جمهور تصریح کرد:‌ «با استقبال مردم و تکمیل دقیق این فرم‌ها از تعدادی از هموطنان که آنها را پر نکرده بودند نیز خواستیم برای تکمیل اطلاعات اقتصادی اقدام کنند».

احمدی نژاد افزود: «مردم با این طرح همراهی کردند و علاقه مندند کشورشان خوب اداره و همچنین از اتلاف منابع جلوگیری شود».

یارانه‌ها باید به همه ارائه شود اما نه به صورت یکسان
وی گفت: «به رغم تبلیغات منفی در این زمینه شاهد بودیم که مردم در این طرح شرکت خوبی داشتند و در اینجا از همه آنان تشکر می‌کنم و معتقدم یارانه‌ها باید به همه ارائه شود اما نه به صورت یکسان».

رئیس جمهور افزود: «استقبال خوب مردم از ا ین طرح پشتوانه بسیار خوبی برای برنامه‌های دولت شده و رای قاطع مردم به طرح تحول اقتصادی به خصوص بخش یارانه‌ها بوده است».

احمدی نژاد با اشاره به اینکه هیچ‌کس تاکنون اصل اصلاحات اقتصادی را نفی نکرده است گفت: «این اقدام یک پیروزی است که همه صاحبنظران نیز درباره این اصل اتفاق نظر دارند».
رئیس جمهور افزود: «اصلاح پرداخت یارانه بدون تغییر قیمت‌ها معنی ندارد و باید شاهد جهشی در قیمت‌ها باشیم اما این جهش بستگی به رفتار اجتماعی و مدیریت دارد و در صورتی که مردم به مدیران کشور اعتماد کنند این جهش اندک خواهد بود در غیر این صورت با مشکلات مواجه خواهیم شد».

احمدی نژاد تصریح کرد: «تورم، رشد قیمت پایدار مستمری است که به ملت فشار می آورد و از 15 سال پیش به طور متوسط 15 تا 16 درصد قیمت‌ها رشد داشته است و هر سال کسانی که درآمد ثابت دارند حدود 15 درصد از موجودی شان کاهش یافته و به ملاکان این رقم افزوده شده است».

وی بر چاره اندیشی برای تورم تاکید کرد و افزود: «مشکلات ساختاری و هزینه‌های دولت از محل فروش نفت نیز از مشکلات تورم زاست که افزایش بیمه و تحریم‌ها امسال بر این مشکلات افزوده شد»..

رئیس جمهور گفت:‌ «اگر ساختار اقتصادی اصلاح شود تورم کاهش می‌یابد زیرا مصرف عمده کشور از تولیدات داخل است».

احمدی نژاد افزود: «اجرای طرح تحول اقتصادی در مدت 6 ماه در مدلهای گوناگون با حضور صاحبنظران بررسی شده است».

رئیس جمهور گفت: «هرگاه اجرای این طرح با قاطعیت اعلام می‌شود بازار متلاطم شده است اما اکنون بازار کشور آرام است و مصممیم که این طرح را اجرا کنیم و اکنون در صدد نهایی شدن آمارها هستیم».

احمدی نژاد با بیان اینکه برای اجرای این طرح نیازی به ارائه لایحه به مجلس نیست گفت: «در عین حال با تفاهم خوبی که میان دولت و مجلس وجود دارد این لایحه را به مجلس ارائه خواهیم کرد تا با یکدیگر آن را اجرا کنیم».

وی افزود: «60 درصد منابع حاصل از یارانه‌ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم به مردم ارائه می‌شود و 15 درصد آن به بخش‌های تولید، کشاورزی و صادرات تعلق می‌گیرد و 25 درصد دیگر نیز به هزینه‌های دولت اختصاص می‌یابد».

رئیس جمهور گفت:‌ «طرح تحول اقتصادی با چارچوبهای قانونی تنظیم شده است و نیمه آبان آمار اخذ شده از مردم نهایی خواهد شد».

احمدی نژاد افزود: «با بررسی های انجام شده و بررسی اطلاعات اقتصادی 40 میلیون نفر از شرکت‌کنندگان در این طرح، برآورد ما این است که باید یارانه‌ها به حدود 53 میلیون نفر از هموطنانمان ارائه شود».

پرداخت پنجاه تا هفتاد هزار تومان به ازای هر نفر به دهک های اول
رئیس جمهور در ادامه گفتگوی مستقیم با شبکه‌یک سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: «با اجرای طرح تحول اقتصادی ، به دهک‌های اول که شامل طبقات محروم روستایی می‌شود، پنجاه تا هفتاد هزار تومان به ازای هر نفر پرداخت می شود».

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه پرداخت یارانه‌ها در شش تا هفت دهک درآمدی در دو مرحله و سه توزیع جغرافیایی در نظر گرفته شده است افزود: «در سه دهک دوم نیز به هر نفر 45 تا پنجاه هزار تومان پرداخت می‌شود».

رئیس جمهور تعداد هر خانوار را در این طرح تا شش نفر اعلام کرد و افزود: «میزان دقیق یارانه مستقیم به هرنفر در لایحه‌ای که دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌کند نیامده است و این میزان با بررسی های نهایی و مشخص شدن دهک‌های مورد نظر به طور مشخص در نظر گرفته می‌شود».

احمدی نژاد همچنین گفت: «در این لایحه نظام جامع تامین اجتماعی نیز دیده شده است».

رئیس جمهور با قدردانی از مردم به خاطر ارائه اطلاعات صحیح در فرم‌های اطلاعات اقتصادی خانوارها گفت: «بنابراعلام رئیس مرکز آمار ایران ، با بررسی‌های انجام شده در پایگاه‌های مختلف، نود و نه و سی وچهارصدم درصد اطلاعات ارائه شده درست بوده است».

احمدی نژاد افزود: «اگرچه تطابق اطلاعات اقتصادی ارائه شده مردم با پایگاه‌های مختلف کار سختی است، اما با بررسی‌های صورت گرفته تا کنون می‌توان اعلام کرد که 96 درصد این اطلاعات نیز صحیح اعلام شده است».

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره برخی نگرانی‌ها از ارائه این اطلاعات گفت: «مردم ایران، مردم بسیار فهیمی هستند و اطمینان دارم اگر روزی به هر علت برای کشور مشکلی پیش بیاید و به مردم گفته و از آنها خواسته شود به هر شکل به دولت کمک کنند، به طور قطع مردم به دولت کمک خواهند کرد و ما از این بابت نگرانی نداریم».

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره تلاش مجلس شورای اسلامی در ماه‌های اخیر برای ورود بیشتر به مسائل کشور گفت: «جایگاه مجلس از نظر قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، جایگاه والایی است، اما در عین حال براساس قانون اساسی قوای کشور مستقل و مکمل هم هستند».

احمدی‌نژاد افزود: «مجلس بدون قوه اجرایی و دولت بدون قوه مقننه نمی‌توانند وجود داشته باشند و باید هماهنگ عمل‌کنند، البته باید حدود و مرزهای میان قوا رعایت شود، به این معنی که دولت نباید در قانونگذاری و مجلس نباید در اجرا دخالت کنند، این کار درست نیست و آسیب وارد می کند».

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت برای اجرای بودجه سال 87 مصوب مجلس به شکلی که آثار تورمی نداشته باشد تحت فشار است افزود: «مجلس در اظهار نظر آزاد است اما در مورد اجرا مرز وجود دارد، زیرا قانون را مجلس تصویب می‌کند و اجرا با دولت است».

مصوبه مجلس خوب نبود
احمدی‌نژاد مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی را درباره افزایش ده درصدی ظرفیت پذیرش دانشگاه‌های مهم و مادر کشور، خوب ندانست و گفت: «این کار شأن مجلس نیست زیرا تمام وضع دانشگاه‌ها را به هم می‌زند».

رئیس جمهور با اشاره به برگزاری دقیق آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در سال جاری همچون سال‌های گذشته گفت: «این آزمون همچون قانون سال 69 اجرا می‌شود و اتفاق جدیدی نیفتاده است».

احمدی نژاد اعتراض شماری از نمایندگان مجلس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را در باره نتایج آزمون سراسری دانشگاه‌ها و پاسخ‌های ارائه شده از سازمان سنجش آموزش کشور را یادآور شد و افزود: «با این بررسی‌ها مشخص شد که ابهامات در مورد برخی معترضان درست نبوده است و به علت بالاتر رفتن سطح دانشگاه‌های کشور، حق افراد زبده‌تر داده شده است و آنها پذیرفته شده‌اند».

رئیس جمهور ورود مجلس به حوزه اجرا را باعث خراب شدن کارها دانست و گفت: «از یک احساس ایجاد شده‌ای برخی‌ها استفاده کردند که هزینه هایش روی دوش دولت می‌افتد و حق عده زیادی ضایع می‌شود و این کار خوبی نبود».

احمدی نژاد با اشاره به افزایش پنجاه هزار نفری ظرفیت پذیرش دانشگاه های دولتی کشور در سال تحصیلی جدید گفت: «این مسئله کاری بنیادی است که با تبلیغات آن را در ذهن جوانان کشور شکستند».

برای چه درصد به ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها در سال 87 اضافه می‌کنید؟
رئیس جمهور این تبلیغات را درست ندانست و گفت: «برای چه فضاسازی و ده درصد به ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها در سال 87 اضافه می‌کنید؟ سال آینده چه می‌کنید؟ اینکه در نظام آموزش عالی کشور اخلال ایجاد می کنید، هزینه‌اش را چه کسی باید پرداخت کند»؟

احمدی‌نژاد با بیان این‌که نباید قانون را دور زد، دخالت در اجرا را مغایر قانون اساسی دانست و گفت: «این کار فشار به دولت و جوانان مملکت است‌، درحالی‌که امسال برگزاری آزمون سراسری دانشگاه ها، رایانه‌ای و بسیار شفاف و اعتراض‌ها هم در مقایسه با سالهای گذشته خیلی کمتر بود».

نظام سلطه غربی در حال دست و پا زدن است
رئیس‌جمهور قطعنامة چهارم علیه ایران را بی خاصیت خواند و گفت: «این نوع اقدامات دست و پا زدن نظام سلطة غربی برای دفاع از خود و حفظ خود است».

احمدی‌نژاد در ادامة سخنانش افزود: «نظام سلطه زمانی تلاش کرد ایران، قدرتمند نشود اما از یک سال و نیم پیش به این نتیجه رسید که نمی‌تواند و از آن موقع تا‌کنون ساختارهایی را که متضمن وجود خود آنهاست می‌خواهند حفظ کنند».

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ایران از سنگین‌ترین تحریم‌ها به ویژه تحریم‌های بانکی عبور کرده است، گفت: «آنها در این مرحله هم شکست خوردند».

وی فلسفة وجودی شورای امنیت را به بن بست رسیده خواند و گفت: «صدور چنین قطعنامه‌هایی آبرو ریزی بود».

اگر قطعنامة دیگری صادر‌کنند تأثیری در روند حوادث ندارد
وی در پاسخ به این سؤال که آیا این قطعنامه مذاکرات 1+5 را پیچیده‌تر نمی‌کند، گفت: «آرایش سیاسی به سرعت تغییر می‌کند و حتی اگر قطعنامة دیگری صادر‌کنند تأثیری در روند حوادث ندارد».

احمدی‌نژاد افزود: «آنها هرکاری علیه ایران توانستند کردند و شاید ژست‌های همراه با تهدید بگیرند اما قادر به اجرا نیستند».

وی گفت: «سیاست ما در این شرایط ثابت است چرا که اصول روشنی دارد».

احمدی‌نژاد گفت: «همواره بر مبنای قانون و عدالت آمادة گفتگو هستیم»..

یک زمانی روز به روز اولتیماتوم می‌دادند
احمدی‌نژاد دربارة اولتیماتوم وزیر خارجه فرانسه افزود: «یک زمانی آنها روز به روز اولتیماتوم می‌دادند اما اکنون برای دو ماه بعد اولتیماتوم می‌دهند».

رئیس‌جمهور گفت: «چون ما در رفتارمان صادق هستیم ثابت عمل می‌کنیم و از مواضعمان دفاع خواهیم کرد و اگر مانند آنها پشت پرده چیز دیگری داشتیم کلاه سرشان می‌گذاشتیم و می‌گفتیم همه را ببرید».

آمریکا و کشورهای دنباله‌رو مدت‌ها دلار بدون پشتوانه خرج کردند
رئیس جمهور در ادامه گفتگوی زنده با شبکه‌یک سیما در پاسخ به سؤالی درباره مشکلات اخیر در نظام اقتصادی امریکا گفت: «آمریکا و کشورهای دنباله‌روی آن مدت‌ها دلار بدون پشتوانه خرج، و تورم و کسری‌های خود را به دیگر کشورهای دنیا منتقل کردند».

احمدی‌نژاد افزود: «اکنون ظرفیت دنیا پرشده و این مشکلات به اقتصاد امریکا برگشت کرده و خودش را نشان داده است».

رئیس‌جمهور ظلم تاریخی دولتمردان امریکایی را از دیگر دلایل مشکلات اقتصادی این کشور برشمرد و گفت: «نظام‌های مبتنی بر غیرحق و ظلم، ماندنی نیستند».

80 میلیون فقیر در آمریکا زندگی می‌کنند، اما دولت آمریکا این مسئله را اعلام نمی‌کند
احمدی‌نژاد با اشاره به مشکلات جامعه آمریکا گفت: «درآمریکا هم اکنون 80 میلیون فقیر زندگی می‌کنند که 40 میلیون نفر آنها زیر خط فقر قرار دارند اما دولت آمریکا این مسئله را اعلام نمی‌کند، آمریکایی ها هم به مردم خودشان و هم به سایر ملت‌ها ظلم کرده‌اند و مناسبات دنیا را یک طرفانه و ظالمانه طراحی کردند».

تاثیر بحران اقتصادی آمریکا بر ایران کم است
رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که بحران اقتصادی امریکا چه تبعاتی برای ایران دارد گفت: «ما امروز در شورای راهبردی اقتصادی دولت بحث مفصلی داشتیم و قرار شد کمیته‌هایی در 4 بخش تاثیر این مسئله را بر اقتصاد ما بررسی کنند که البته این تاثیر کم است».

احمدی‌نژاد همچنین بر لزوم صیانت از ذخایر ارزی تاکید کرد و گفت: «آنها ورشکست می‌شوند اما ما باید از ذخایر خود صیانت، و راه را برای انتقال سرمایه‌های ایرانی‌های مقیم خارج از کشور نیز به حساب‌های ارزی داخل کشور فراهم کنیم».

رئیس جمهور در پایان این گفتگوی زنده تلویزیونی با تشکر از ملت ایران برای همراهی‌های خوب خود با دولت، از مجلس برای همکاری در طرح تحول اقتصادی قدردانی کرد و گفت: «بهتر است هر چه زودتر این طرح را اجرا کنیم».

خودم را آماده کرده‌ام که این دولت زمین بخورد
احمدی‌نژاد تصریح کرد:‌ «بنده به عنوان مسئول دولت خودم را آماده کرده‌ام که این دولت زمین بخورد که البته این‌گونه نمی‌شود اما کار باید انجام شود و نباید این کار را به مسائل مقطعی مثل انتخابات و سیاست گره بزنیم».

رئیس جمهور گفت: «باید بال و پر کشور را باز کنیم و بگذاریم کشور پرواز کند»..
{$old_album_80430}
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۷
0
0
ما هم شنيديم كه چند خبر نگار امريكايي از جمله يكي از خبرنگاران صداي امريكا به علت حاضر نشدن احمدي نژاد به مصاحبه با انها خودشان را دار زدند. تازه 80 ميليون امريكايي از 300 ميليون نفر يعني تقريبا از هر 3 امريكايي 1 نفر فقيرند .
ناشناس
|
-
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۷
0
0
من حاضرم جاي خود را با يك فقير آمريكايي عوض كنم.
ناشناس
|
-
|
۱۸:۴۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۷
0
0
مثل اینکه ایشان فراموش کرده اند که چگونه بر سر کا آمده ان و اساسا این نظالم با رای چه کسانی تشکیل شده است.؟ صندوق که در دولت گذشته مهرمانه نبود چگونه الان محرمانه شده؟ایشان واقعا همه چیز را فراموش کرده اند
ناشناس
|
-
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۷
0
0
ايشان كه از منتشر نشدن خط فقر در امريكا انتقاد مي كنند بفرمايند خط فقر در ايران چه وضعي دارد؟؟؟
مگر نه اينكه در گفتگوهاشان تاكيد كردند كه قياس ايران و امريكا صحيح است. پس بفرمايند مردم ما با وضع بهتري زندگي ميكنند يا امريكايي ها؟؟؟؟؟
اگر قياس ميكنند اينها را هم بگويند
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین