آفتابنیوز : آفتاب: رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مشكلات و موانع فراوان موجود در راه رشد صنايع دستی كشور، نداشتن برنامه و راهبرد مشخص، كار كارشناسی و حمايتهای مراكز متولی را از ضعفها و موانع كنونی حيات صنايع دستی كشور عنوان كرد.
به گزارش سرویس اقتصاد آفتاب، آيتالله هاشمی رفسنجانی در ديدار جمعی از اساتيد و پيشكسوتان صنايع دستی كشور افزود: «صنايع دستی كشور پس از جنگ تحميلی شتاب و رشد خوبی را آغاز و در اين راه جهاد سازندگی و موسسه صنايع دستی متولی بسيار خوبی شد كه متاسفانه با انحلال اين نهاد و ضعيف شدن صنايع دستی در ايران پس از چين و هند به مقام سوم رسيد و صنايع دستی كشور دچار سردرگمی شد».
رييس مجلس خبرگان با اشاره به اينكه «كارهای بزرگ در كشور، ما را نبايد از صنايع دستی غافل كند» زندگی بسياری از روستاييان كشور را در گرو رشد و بالندگی اين صنعت دانست و گفت: «اگر برای احيای اين صنعت برنامه و راهبرد جدی نداشته باشيم، ساير كشورها جايگزين ما در اين زمينه ميشوند و بخش عظيمی از روستاها و حتی شهرهای ما صدمات جدی و جبرانناپذيری خواهند خورد».
وی با اعلام آمادگی مجمع تشخيص مصلحت نظام برای تدوين سياستهای كلی در بخش صنايع دستی، اجرايی شدن سياستها در گرو برنامهريزی، كار كارشناسی و حمايت جدی ارگانهای متولی اين صنايع دانست و گفت: «استفاده از طرحهای بديع و نوآورانه و به كارگيری مديران علاقهمند و توانمند میتواند كمک بسياری در رشد و احيای صنايع دستی كشور كند».
در ابتدای اين ديدار مهندس مرتضايی، مدير اسبق صنايع دستی كشور و تعدادی از پيشكسوتان صنايع دستی كشور با قدردانی از اقدامات دوران سازندگی گزارشی از وضعيت كنونی صنايع دستی ارايه كردند و داشتن تشكيلات منسجم، برنامه و حمايت مسوولان را بهترين راهكار برای رشد صنايع دستی دانستند و خواستار حمايت آيتالله هاشمی رفسنجانی در اين زمينه شدند.