کد خبر: ۸۰۸۶۸۵
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۳

واکنش ایران به تصویب قطعنامه حقوق بشری در سازمان ملل

سفیر و معاون نماینده ایران در سازمان ملل گفت: زنان ایرانی، باهوش، تحصیلکرده، فداکار و میهن دوست هستند، نیازی نیست که کشور‌های غربی خود را وکیل مدافع آن‌ها بدانند و مدعیان دروغین حفاظت از زنان ایرانی باشند.
واکنش ایران به تصویب قطعنامه  حقوق بشری در سازمان ملل
آفتاب‌‌نیوز :

زهرا ارشادی سفیر و معاون نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک تاکید کرد، کشور‌های بانی قطعنامه حقوق بشر ایران، در پوشش حمایت از حقوق زنان، از همه امکانات خود از جمله انتشار اطلاعات گمراه کننده و نادرست، تحریک افکار عمومی، ارائه آموزش اقدامات خرابکارانه و همچنین حمایت مالی و نظامی از گروه‌های تروریستی استفاده می‌کنند تا اعتراضات مسالمت آمیز را به خشونت بکشانند.

سفیر و معاون نمایندگی کشورمان در نشست کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل پیرامون «دستورکار وضعیت‌های حقوق بشری و گزارش‌های گزاشگران ویژه»، طی سخنانی دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران پیرامون قطعنامه ضد ایرانی حقوق بشر را تشریح کرد.

ارشادی گفت: جمهوری اسلامی ایران پیش از هر چیز، پیش نویس قطعنامه L-۳۴ به اصطلاح قطعنامه وضعیت حقوق بشر در ایران که بر اساس گزارش ناقص، یافته‌های معیوب و رفتار مغرضانه گزارشگر ویژه تهیه شده است را، قاطعانه رد و به شدت محکوم می‌کند.

وی افزود: بانیان این قطعنامه، که مدعی دفاع از حقوق بشر در ایران هستند، خود دارای سابقه‌ای طولانی در نفاق آشکار، استاندارد‌های دوگانه و استفاده ابزاری از حقوق بشر در راستای دستورکار کوته فکرانه خود بوده و هیچ یک از آنان اخلاقا شایسته موعظه ایرانی‌ها در باب حقوق بشر نیستند، زیرا اعمال آن‌ها با سخنانشان در تعارض است.

سفیر و معاون نمایندگی کشورمان خاطرنشان کرد: با نگاه به فهرست حامیان اصلی قطعنامه، به سادگی میتوان دریافت که شرکای جنایتکار این قطعنامه در قالب حامیان اصلی آن دوباره متحد شده اند تا ضمن ابراز همدردی نمایشی، ادعا‌های ریاکارانه خود در خصوص نگرانی نسبت به حقوق بشر افرادی را مطرح نمایند که خود ناقض حقوق آن‌ها هستند.

ارشادی افزود: اجازه دهید شفاف‌تر صحبت کنیم: باید به برخی از آن‌هایی که تظاهر به حفاظت از حقوق بشر میکنند، جنایات خودشان را یادآوری کرد تا چهره واقعی خود را از یاد نبرند. این کشور‌ها کانادا، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، رژیم اسرائیل و آلمان هستند که هیچ تعجبی هم ندارد. وجه مشترک همه آن‌ها وحشیگری، سنگدلی، کشتار خودسرانه، نسل کشی، و پاکسازی قومی است. آن‌ها متعهد شده‌اند که در پوشش ظاهر حمایت از حقوق زنان، از همه امکانات خود از جمله انتشار اطلاعات گمراه کننده و نادرست، تحریک افکار عمومی، ارائه آموزش اقدامات خرابکارانه و هم‌چنین حمایت مالی و نظامی از گروه‌های تروریستی استفاده کنند تا اعتراضات مسالمت آمیز را به خشونت بکشند.

این دیپلمات ارشد کشورمان تصریح کرد: در کانادا، کشف بیش از ۱۳۰۰ قبر بی نام و نشان در چهار مدرسه منطقه مسکونی، کل جامعه جهانی را شوکه کرده است. جهانیان شاهد تجاوز، قتل و کشتار نظام‌مند کودکان بومی در مقیاس وسیع هستند. ماجرای سرزمین به اصطلاح آزادی به اینجا ختم نمی‌شود! کانادا که به پناهگاهی امن برای جنایتکاران تبدیل شده است، پیوسته از اجرای تعهدات بین‌المللی خود ذیل کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه فساد سر باز زده و از استرداد افرادی که مرتکب جنایاتی نسبت به حقوق حقوق بشر بنیادین مردم ایران شده‌اند، با مصونیت از مجازات، خودداری کرده‌است. واقعا هم که این کشور، سرزمین آزادی است، اما برای جنایتکاران فراری!

زهرا ارشادی اضافه کرد: ایالات متحده آمریکا نیز چنین ادعایی دارد، در حالیکه مردم ایران همچنان در نتیجه تحریم‌های ظالمانه چند دهه‌ای این کشور، به شدت آسیب دیده‌اند. هستند. (این تحریمها) به مثابه جنگی واقعی است که در آن، به جای بکارگیری خشونت، از غذا و دارو به عنوان ابزار جنگ استفاده می‌شود. به همین ترتیب، سوء استفاده از مفاهیم ارزشمندی مانند حقوق بشر نیز یک رویه عادی برای ایالات متحده است تا از طریق آن، دستورکار نامشروع سیاسی خود را پیگیری کند. انگلستان نیز که خود را به اصطلاح قهرمان حقوق بشر می‌داند، سیاست وحشیانه و عقب مانده‌ای دارد که باعث شد میلیون‌ها ایرانی در قحطی بزرگ در سال ۱۹۱۹ جان خود را از دست بدهند و اکنون بر اساس قومیت، رنگ و مذهب بین مهاجران و پناهندگان تبعیض قائل می‌شود و آن‌هایی که سفیدپوست نیستند یا از قومیت مشابه اروپایی‌ها نیستند را به رواندا می‌فرستد.

سفیر و معاون نمایندگی ایران افزود: آمریکا و انگلیس هرگز نگران مردم ایران نبوده اند. در سال ۱۹۵۳، واشنگتن از طریق تبانی با لندن، دولت منتخب مردم آن زمان در ایران را سرنگون کرد. شما ممکن است به دنبال دلیل آن باشید تا بفهمید چرا آن‌ها تصمیم به کودتا گرفتند. باید بدانید که آن‌ها فقط از مبارزه موفق مردم ایران برای ملی کردن صنعت نفت خشمگین شده بودند.

وی گفت: سپس در مورد آلمان که دیکتاتوری صدام حسین را با سلاح‌های کشتار جمعی شیمیایی برای سلاخی مردم ایران که اکثریت آن‌ها زنان و کودکان بودند، مسلح و تجهیز کرد. آلمان بخاطر مشارکت عمده خود در جنایات جنگی، مسئول کشته شدن انسان‌ها است و باید به قربانیان و خانواده‌های آن‌ها برای عواقب ویرانگر و طولانی مدت این جنایات، غرامت بپردازد. هیچ کس نمی‌تواند منکر وحشیگری و جنایات جنگی رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل علیه مردم فلسطین شود. این رژیم عصیانگر با قتل غیرنظامیان بی‌دفاع از جمله زنان و کودکان، غارت و تخریب اموال آن‌ها و وادار کردن آن‌ها به ترک خانه‌هایشان، به سیاست‌های ظالمانه، تبعیض نژادی و نقض نظام‌مند حقوق بشر فلسطینیان ادامه داده است.

ارشادی تاکید کرد: تاریخ و فرهنگ سرزمین ایران سرشار از مبانی و مفاهیمی است که بر اهمیت حقوق بشر برای همه ایرانیان تاکید دارد. جمهوری اسلامی ایران نه جزیره‌ای محصور در دریاست که برای بقا محتاج استعمار ملت‌های دیگر باشد و نه به طور اتفاقی توسط دزدان دریایی کشف شده و نه جایی است که به دروغ با استفاده از هویت جعلی ادعای موجودیتی واقعی را داشته باشد. ایران، سرزمین یکی از قدیمی ترین، شاخص‌ترین و طولانی‌ترین تمدن‌های جهان است که قدمت آن به بیش از هفت هزار سال می‌رسد. به همین دلیل است که ما مردم ایران، به ویژه زنان و دختران، تسلیم زور و ارعاب نخواهیم شد.

سفیر و معاون نمایندگی کشورمان افزود: نیاز به گفتن ندارد که زنان ایرانی، باهوش، تحصیلکرده، فداکار و میهن دوست هستند و به حقوق خود کاملاً واقفند. ایشان همچنین می‌دانند که چگونه برای پیشبرد مطالبات خود، به طور مسالمت‌آمیز و سازنده با دولت تعامل کنند. ما دختران، خواهران و همسران کسانی هستیم که جان خود را فدا کردند و در مقابل همه کشور‌هایی که در جنگ تحمیلی علیه ایران نقش اساسی داشتند، ایستادند؛ لذا نیازی نیست که کشور‌های غربی خود را وکیل مدافع زنان ایرانی بدانند و مدعیان دروغین حفاظت از آن‌ها باشند.

سفیر و معاون نمایندگی کشورمان در پایان خاطر نشان کرد: ما بر این باوریم که همکاری راستین در محیط بین‌المللی و پایبندی محکم به اصول عدم جانبداری، بیطرفی و غیرگزینشی عمل کردن، بهترین راه برای ارتقای مؤثر و حمایت از حقوق بشر است. جمهوری اسلامی ایران همچنان به تلاش‌های بین‌المللی آتی برای ارتقا و حفاظت راستین از حقوق بشر متعهد است و همکاری سازنده خود را با سازوکار‌های حقوق بشری از جمله کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد حفظ می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین