کد خبر: ۸۱۲۱۰۶
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۸
اگر طلاب انقلابی و سربازان رهبر مردم را به میدان بیاورند، می‌توان ورق این جنگ را برگرداند

رئیس سازمان تبلیغات: مگر می‌شود طلبه از عمامه‌پرانی بترسد

 رئیس سازمان تبلیغات اسلامی دشداشه طلبگی را به کفن پوشی تشبیه کرد و بیان داشت: ما که این لباس را به تن کردیم یعنی حاضریم در این راه جان خود را تقدیم کنیم، مگر می‌شود با عمامه به زمین زدن، بترسیم؟!
رئیس سازمان تبلیغات: مگر می‌شود طلبه از عمامه‌پرانی بترسد
آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در دومین روز نشست ملی جهاد تبیین ویژه شبکه امامان محله کشور که مزین به نام طلبه شهید «آرمان عزیز» است، با اشاره به جایگاه مهم شبکه امامت در عرصه جهاد تبیین، اظهار داشت: در این زمانه و چنین شرایطی، دستگیری از مردم و توفیق قبول تکفل هدایت جامعه، سعادتی است که نصیب هر کسی نمی‌شود.

وی روایت «الإِمامُ الأَنیسُ الرَّفیقُ، وَالوالِدُ الشَّفیقُ، وَالأَخُ الشَّقیقُ، وَالاُمُّ البَرَّةُ بِالوَلَدِ الصَّغیر» را مورد توجه قرار داد و گفت: ما نیز باید به تأسی از پیامبر (ص) نسبت به هدایت مردم حریص و مهربان باشیم. ائمه چقدر زحمت کشیدند که به ما بیاموزند که پیامبر (ص)، امام بود. امام باید دردمند مردم باشد؛ درست است که یکی از ملزومات امامت خدمت است، اما لازمه نور تاباندن به حیات مردمی که در محله شما زندگی می‌کنند، فقط خدمت‌رسانی نیست. به میدان آوردن مردم کار اصلی امام است.

قمی آیه «لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَیِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الکِتابَ وَالمیزانَ لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ» را به عنوان شاهدی بر این مدعا مطرح کرد و بیان داشت: امام طوری مردم را به میدان می‌آورد که قیام کنند و اقامه عدالت داشته باشند. در صحنه‌های مختلف جهاد، امام پیشاپیش مردم حرکت می‌کند و با روشنگری زمینه حضور آن‌ها را فراهم می‌کنند. ارتباط میان امام و مردم یک پیوند ناگسستنی است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه بیش از هجمه اقتصادی و امنیتی، امروز دشمن هجمه روانی و جنگ تبلیغاتی دارد، گفت: رهبر معظم انقلاب به مناسبت‌های مختلف به این نکته تأکید داشتند و در جایی فرمودند دشمن می‌خواهد افکار عمومی را قبضه کند؛ در چنین شرایطی بی‌تردید جهاد تبیین یک واجب عینی و فوری است.

وی با اشاره به اینکه یک سال از فرمان جهاد تبیین رهبر انقلاب می‌گذرد، گفت: ایشان در طول این مدت، ۶۰ بار واژه «جهاد تبیین» را به کار بردند. شما امامان محله در وسط معرکه اصلی هستید نه در حاشیه؛ در نقطه طلاقی خط مقدم نبرد با دشمن حضور دارید؛ بنابراین نیاز به برنامه‌ریزی، هم فکری و هم‌عهدی داریم تا مردم را به میدان جهاد تبیین بیاوریم.

قمی افزود: مردم را با دلسوزی باید به میدان آورد؛ باید با تک تک افراد صحبت کرد و اینگونه برای امام زمان (عج) سرباز آماده کنیم. اگر ما در این زمینه تمام توان خود را به کار بگیریم، خداوند متعال نیز بر ما نظر لطف خواهد داشت و امداد الهی شامل حال ما می‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه به تبیین آیه ۲۴۹ تا ۲۵۱ سوره بقره پرداخت و گفت: در همین قضایای اخیر چقدر هزینه کردند و دلار خرج کردند، اما افرادی که مؤمن به سنت الهی بودند پای کار آمدند و گفتند «کَم مِّن فِئَةٖ قَلِیلَةٍ غَلَبَتۡ فِئَةٗ کَثِیرَةَۢ بِإِذۡنِ ٱللَّهِ وَٱللَّهُ مَعَ ٱلصَّـٰبِرِینَ» تعداد ما در برابر دشمن جهانی و بین‌المللی کم است، اما اگر صبر و ایستادگی داشته باشیم، حتما بر دشمنان فائق خواهیم آمد.

وی به ظرفیت مردمی ایران و شگفتی‌هایی که در مقاطع مختلف تاریخی به وجود آوردند، اشاره کرد و اظهار داشت: امام (ره) فرمود من این مردم را می‌شناسم؛ امام (ره) به مردم ایمان داشت؛ بنابراین کاری کرد که برخی جوانان از عشرت‌کده سر سجاده خون نشستند.

قمی گفت: «وَلَمَّا بَرَزُواْ لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِ قَالُواْ رَبَّنَآ أَفرِغۡ عَلَینَا صَبرٗا وَثَبِّتۡ أَقدَامَنَا وَٱنصُرۡنَا عَلَى ٱلۡقَوۡمِ ٱلۡکَٰفِرِینَ» وقتی التجاء و تظلم در این قوم ایجاد شد، لشکر جالوت هزیمت شد و داوود پیروز شد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی دشداشه طلبگی را به کفن پوشی تشبیه کرد و بیان داشت: ما که این لباس را به تن کردیم یعنی حاضریم در این راه جان خود را تقدیم کنیم؛ مگر می‌شود با عمامه به زمین زدن، بترسیم؟! طلبه‌هایی که در نقش امامت، رسالت و ردای پیامبری را به دوش گرفتند می‌توانند مردم را به میدان روشنگری بیاورند.

وی تصریح کرد: اگر طلاب انقلابی و سربازان رهبر معظم انقلاب، مردم را به میدان بیاورند، حتما اتفاقات بزرگی رقم خواهند خورد؛ می‌توان ورق این جنگ را برگرداند. یکی از اصلی‌ترین سپاهیان این میدان، امامان محله هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین