کد خبر: ۸۱۲۴۳۱
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴

پرس‌ تی‌وی در ماهواره یوتل‌ست قطع شد

اپراتور ماهواره‌ای یوتل‌ست، چند هفته پس از اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه پرس تی‌وی، این شبکه خبری انگلیسی زبان ایران را قطع کرد.
پرس‌ تی‌وی در ماهواره یوتل‌ست قطع شد
آفتاب‌‌نیوز :

پرس تی‌وی در خبری اعلام کرده است: «اتحادیه اروپا در تاریخ ۱۴ نوامبر تعدادی از نهادها و افراد ایرانی از جمله شبکه پرس تی‌وی را به دلیل ادعای نقض حقوق در پی ناآرامی‌ها در ایران تحریم کرد و بر این اساس شرکت ماهواره‌ای فرانسوی یوتل‌ست (Uutelsat) هم پخش شبکه انگلیسی‌زبان پرس تی‌وی را قطع کرده است.»

در ادامه این مطلب آمده است: «کارشناسان بر این باورند که تحریم‌های اعمال شده علیه پرس تی‌وی توسط اتحادیه اروپا و پیش از آن توسط دولت کانادا، با هدف از بین بردن آزادی بیان و دیدگاه‌های جایگزین است. آنها همچنین بر نقش پرس تی‌وی در جریان ناآرامی‌ها اخیر تاکید کرده‌اند، زیرا این شبکه خبری تلاش زیادی برای مقابله با روایت‌های جعلی ایجادشده توسط رسانه‌های غربی انجام داده است.»

یوتل‌ست یک اپراتور ماهواره‌ای فرانسوی است که تمام قاره اروپا، خاورمیانه، آفریقا، آسیا و قاره آمریکا را پوشش می‌دهد و سومین اپراتور ماهواره‌ای در جهان از نظر درآمد است.

در سوم آوریل ۲۰۱۲، کمپانی تنظیم مقررات رسانه‌ای «BLM» در مونیخ آلمان اعلام کرد که پرس تی‌وی را از ماهواره «SES Astra» حذف می‌کند، زیرا ظاهراً مجوز پخش در اروپا را ندارد.

در نوامبر ۲۰۱۲ شرکت هنگ‌کنگی «AsiaSat » هم پخش چندین شبکه ایرانی را در شرق آسیا قطع کرد و در اکتبر ۲۰۱۲ یوتل‌ست و اینتل‌ست پخش چندین شبکه ماهواره‌ای ایرانی را متوقف کردند، اگرچه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پس از انعقاد قراردادهایی با شرکت‌های کوچکتر موفق به از سرگیری پخش شد.

شبکه انگلیسی زبان پرس تی‌وی در بریتانیا و پس از لغو مجوز رسمی رسانه آفکام به دلیل آنچه نقض قوانین رسانه‌ای اعلام شده، از ژوئن ۲۰۱۳ قطع شده است و در همان سال، پس از اعلام تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، پخش آن در آمریکای شمالی نیز متوقف شد.

همچنین بدون اعلام قبلی، پرس تی‌وی از پلت‌فرم ماهواره‌ای گلکسی ۱۹ حذف شد که به آن اجازه پخش در ایالات متحده و کانادا را می‌داد. این شبکه بارها قربانی سانسور چندین پلتفرم رسانه‌های اجتماعی مبتنی بر اینترنت از جمله فیس‌بوک، اینستاگرام، توییتر، یوتیوب و غیره شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین