غلامرضا نوری قزلجه از اعضای کمیسیون ویژه طرح صیانت مجلس یازدهم، گفت: توقع نداریم که مانند سایر کشورهای جهان، اینترنت بهروز، ارزان و ارتقاء یافتهای را دریافت کنیم، تنها درخواست ما این است که با همان قیمت و کیفیت گذشته، دسترسی مردم به اینترنت را فراهم کنند.
غلامرضا نوری قزلجه پیرامون ماموریت رئیس جمهور به وزیر ارتباطات برای رفع دغدغههای مردم در زمینه کندی سرعت اینترنت، گفت: ما در کمیسیون مشترک طرح صیانت مجلس، طرح صیانت از فضای مجازی را به دلیل اعمال محدودیت در اینترنت کشور، تصویب نکردیم، زیرا به دنبال بهبود وضعیت اینترنت بودیم، اما متاسفانه بعد از آن در مصوبهی شورای عالی فضای مجازی که در مورد تشکیل کمیسیون تنظیم گری بود، بخشی از طرح صیانت تصویب شد و کانال رسمی برای اعمال محدودیتهای اینترنتی باز شد.
رییس فراکسیون مستقلین مجلس، ادامه داد: به دنبال وقایع اخیر در کشور محدودیتهای مضاعفی بر اینترنت و فضای مجازی اعمال شد و اکنون با عادی شدن شرایط به طور مکرر از مسوولان مربوطه درخواست کردهایم که اینترنت را بهبود بخشند و یا حداقل به وضعیت سه ماه و اندی قبل برگردانند اما متاسفانه تا کنون این درخواست ما مورد اجابت قرار نگرفته است.
عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت مجلس در ادامه گفت: گلهمندی و انتقاد رئیس جمهور از وزیر ارتباطات در خصوص مشکلات و کندی اینترنت، نوعی فرار به جلو محسوب میشود، زیرا این اتفاقات و محدودیتهای چند ماه اخیر به استناد مصوبات شورایی رخ داد که رئیس جمهور در راس آن قرار دارد و در چنین شرایطی که خود ایشان منتقد هستند، ما باید وضعیت اینترنت را از کجا پیگیری کنیم؟
نوری قزلجه، افزود: انتظار داریم و امیدواریم که مسوولان ذیربط وضعیت اینترنت را بهبود بخشند زیرا در این شرایط مردم ضررهای بسیاری را متحمل شدهاند و کسبوکارها آسیبهای جدی دیدهاند و از طرف دیگر اپراتورهای تلفن همراه نیز تا مرز ورشکستگی پیش رفتهاند.
وی، خاطرنشان کرد: ما توقع نداریم که مانند سایر کشورهای جهان، اینترنت بهروز، ارزان و ارتقاء یافتهای را دریافت کنیم، تنها درخواست ما این است که با همان قیمت و کیفیت گذشته، دسترسی مردم به اینترنت را فراهم کنند.
سیتنا